2
У Шполі влада не бажає позбутися Леніна, який вже потріскався
Статті / 13.02.2014

Влада у Шполі винесла питання про майбутнє пам»ятника Володимиру Леніну, який дотепер стоїть на центральній площі міста, на громадські слухання. Хоча, ніхто у мешканців Шполи не запитував, коли встановлювали кривавого ідола в центрі Шполи. Поки депутати та чиновники захищають лідера більшовицького перевороту його браковане кам»яне зображення почало тріскатися. 

15
Шполянин вирощує унікальні горіхи
Статті / 13.02.2014

Сергій Ткаченко зі Шполи, який є членом Української горіхової асоціації, вже 4 роки вирощує на своїй ділянці унікальний сорт горіхів «Іван Багряний». Дерево дуже низьке і плодюче, а родити починає на другий рік після висадження. Про те, де взяти такий сорт і як за ним доглядати сідівник розповів власному кореспонденту «Нової Доби».

0
Чому Шпола потрапила в “ігнор” обласної влади?
Статті / 13.02.2014

Учора на запрошення депутатів відвідала сесію Шполянської міської ради. Депутати просили підтримати розгляд бюджетних питань: виконання бюджету за 2013 рік і прийняття бюджету на 2014 рік. Неприємно здивувала інформаційна закритість – даних на сайті міськради нема, що є порушенням закону надання інформації. Обмаль інформації і в самих депутатів.

11
Політик про владу у Шполі: ваш крах дихає вам у потилицю
Статті / 13.02.2014

Цинізму і підступності бандитів при владі меж немає. Нещодавно відбувся «круглий стіл» між шполянською владою і опозиціонерами. І в письмовій відповіді на вимоги громадян голова райадміністрації Черевко запевнив, що штаб Партії регіонів не працює, а діє лише громадська приймальня. Але всі ж ми знаємо чого варте їх слово. Як і у випадку з баром «Бруклін» людей продовжують відверто дурити.