У Києві «Беркут» побив ногами шполянського пенсіонера

Шполянського пенсіонера Віктора Слюсара покалічили сьогодні вночі на барикадах у Києві на вулиці Лютеранській, 28, інформує «Прочерк». Як зазначив сам постраждалий, учора люди, хоч і в невеликій кількості, однак втримали барикаду незважаючи на те, що йшли машини і навіть бульдозер. Проте цієї ночі від штурму не змогли вистояти.

– Близько другої години ночі депутати від «Свободи» вели переговори із колегами-регіоналами. Потім дали команду штурмувати. Керував цією операцією генерал-лейтенант. Прізвища його не знаю. Я був у першій колоні з боку президентського палацу. Спершу нам вдалося навіть потіснити внутрішні війська, але «Беркут» обійшов нас із тилу і взяв, як-то кажуть, «у коробочку». Застосували якісь гази, що остаточно зламало опір. Відтак можна було цих людей спокійно випускати, розчиняючи «коробочку», – переповідає події цієї ночі постраждалий шполянин.

За його словами, коли випустили останню партію людей, залишився в оточенні лише він та ще троє людей.

– Коли ми вже проходили так званим «коридором», на мене накинулося осіб четверо. Били ногами і ще не знаю, чим, бо, коли нападають четверо, немає коли дивитися. Ногами били це – точно, – говорить Віктор Слюсар.

«Швидкою» Віктора доправили до 17-ої київської лікарні, де йому зробили рентген грудної клітки та голови. Переломів не виявили, лише значні забиття: розбитий ніс, руки та ноги.

– Лікарі пропонували залишитися, але я не захотів. Зараз повертаюся додому в Шполу, – каже пенсіонер. – У мене інфаркт був років шість тому. Тепер аритмія. Під час побиття був серцевий напад, оскільки були удари по голові. У мене тиск ніколи не підвищувався, був 110 на 70, а тепер до 180 піднявся.

bat.ck.ua
Запись опубликована в рубрике Новини с метками , , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Один комментарий: У Києві «Беркут» побив ногами шполянського пенсіонера

  1. mail.ru наталия бондаренко говорит:

    несила терпіти і дивитися на свавілля ,на звірів Беркутівців,на чиновників ,що тримаються за свої крісла,маєтки та статки.Люди встали,бо не має роботи,не виплачують зарплат, а ї за це вбивають ,вивозять в ліси та катують.Душа рветься від болю.Коли весь світ виказує народу підтримку,всі кофесії всі священники об»єднуються,коли люди співають гімн та молитву за Україну моє серце з ними.Слава Україні!!Героям Слава!!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>