Особливо на київському майдані прославився Шполянський район: їдуть цілими селами

07.01.2014

Кожного дня зі Шполи до Києва на майдан їдуть люди. Хто на власному транспорті, хто на рейсовому автобусі. Приміром, днями зустрічав рейсовий автобус з хлопцями з майдану. Вони там були з новорічної ночі, несли варту під час чергувань свободівців. Про це кореспонденту Інтернет газети «Шпола онлайн» повідомив лідер Шполянської районної організації ВО «Свобода» В’ячеслав Кишінько.

«Хлопці їдуть як і з Шполи так і з сіл району. Особливо прославилося село Сигнаївка. Багато людей з цього села поїхали на київський майдан залишивши все дома, аби протидіяти нечесті яка нависла над Україною. Хлопці із Сигнаївки попросили зустріти, бо не було чим розрахуватися за автобус. Я заплатив водієві півціни, бо він сказав «хлопці ж за нас стоять, виборюють кращу долю для людей»».

В’ячеслав Кишінько наголосив, що мешканці Шполянського району, які бажають їхати для участі у київському євро майдані, можуть зателефонувати на мобільний номер: 0973292760

«Одразу кажу, що грошей нікому ніхто не платить. Їжу, або одежу доставляємо безпосередньо керівникам майдану . За авто розраховуємось разом. Є автобуси які вміщують як 10 так і 50 осіб», – повідомив лідер Шполянської районної організації ВО «Свобода».

Це цікаво

Немає коментарів

Коментування неможливе.