У Шполянському районі заборонено полювання

На останньому засіданні чергової сесії Шполянської районної ради депутати проголосували за повну заборону полювання на території району. Виступаючи по даному питанню, депутат обласної ради Василь Уманець заявив про те, що в районі на мисливських угіддях під прикриттям полювання на лисиць знищують диких звірів, на яких полювання в даний час вже заборонене. За його словами, він став свідком випадку, коли стадо диких свиней переходило полем, а через кілька годин цим же шляхом поверталося кілька тварин. Решта були застрелені.І це тоді, коли у тварин розпочався період розмноження та закладення майбутнього потомства.

У зв’язку з тим, що браконьєрство в районі таким чином набирає загрозливих масштабів, заступник голови районної ради Олександр Павлов запропонував розглянути дане питання на сесії районної ради та прийняти відповідне рішення. Депутати погодились з тим, що необхідно терміново вжити заходів для припинення нищення диких тварин на мисливських угіддях району, тим більше, що імена браконьєрів всім відомі. Отже, депутати проголосували за заборону полювання на всій території району протягом двох років. Відповідальним органам влади поставлено завдання неухильно контролювати виконання рішення районної ради та притягнення до відповідальності всіх порушників.

shpola.gov.ua
Запись опубликована в рубрике Новини с метками , , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>