До шполянських дітлахів завітав Святий Миколай

Вже доброю і приємною традицією стало проводити щороку 19 грудня, у День Святого Миколая, святковий вечір для дітей-сиріт, дітей, що потрапили у складні життєві умови, у Шполянській спеціалізованій школі-інтернат. Найпершими гостями свята в образі Миколаїв стали районні керівники – голова Шполянської райдержадміністрації Юрій Бугайов, голова районної ради Микола Тимошенко, заступник міського голови Віталій Плетінь, які наповнили куточок біля святково прикрашеної ялинки різноманітними подарунками: іграшками, спортивним інвентарем. Ціла гірка складалася з блискучо-кольорових упакованих дарунків, веселих казкових героїв – м’яких іграшок та інших цікавих для дитячого дозвілля сюрпризів, які доповнили багато помічників Святого Миколая в особі керівників підприємств, представників малого бізнесу, шефів з м. Черкаси.

На сцені просторої зали цього дня відбувалося цікаве театралізоване дійство у виконанні учнів школи-інтернату, вчителів та вихователів, артистів закладів культури району та Будинку школяра. Казково-чарівний настрій і дух Добра переповнював численний глядацький зал, а особливо – найменшеньких мешканців закладу. Кожен з них сьогодні відчув турботу і увагу до себе, отримав пакуночок з солодощами та масу задоволення від чудової концертної програми.

Голова райдержадміністрації Юрій Бугайов у своєму привітанні побажав всім, щоб День Святого Миколая щороку запам’ятовувався приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями. «Нехай у цей казково-святковий день Святий Миколай поблагословить Вас своєю святительською рукою на добрі справи та запалює у всіх нас непохитну віру у краще сьогодення і любов до ближнього. Зичу всім міцного здоров’я, миру та радості!»

З такими словами Юрій Валентинович звернувся до всіх учасників заходу, по закінченні якого районне керівництво ознайомилося зі станом функціонування школи та її матеріально-технічним оснащенням.

shpola.gov.ua
Запись опубликована в рубрике Новини с метками , , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>