Пенсійний фонд Шполи оприлюднив прізвища боржників

15.12.2012

До закінчення останнього місяця 2012 року залишилося небагато днів. Більшість підприємств, установ, організацій та підприємців – спрощенців нашого району вже провели належні розрахунки по єдиному соціальному внеску і їм велика подяка за розуміння та повагу до пенсіонерів. На жаль, викликає тривогу, що з 1250 зареєстрованих підприємців 43 особи ще не розрахувалися по єдиному соціальному внеску. І хоч це складає менше 4 відсотків від загальної кількості, сьогодні важлива кожна гривня, кожна копійка для завершення виплат грудневих пенсій.

Порушили закон і заборгували пенсіонерам: Ібашева Н.Т., Андрійченко В.М., Бабіч О.П., Денисенко В.О., Коваленко Л.І., Коваленко Т.П., Лапцай В.Г., Присяжненко О.О., Мозговий Р.О., Олійник Л.М., Онищенко Т.В., Плосконос Ю.М., Стіхальський О.В., Ченцова О.П., Яковенко Я.А., Вишенський Т.П., Губа О.В., Гудима Р.В., Жолобковська Т.А., Калина Р.Г., Кравченко А.Я., Майстренко П.І., Науменко В.В., Очеретнюк В.Ю., Павленко О.С., Перегін О,В., Сторчак В.М., Сторчак С.К., Чопик М.М., Ворона Л.В., Карий І.І., Мазур Л.О., Перегон О.В., Устенко С.А., Гладнева І.В., Підлубний Л.М., Підлубна Т.А., Карий Р.І., Плосконос Н.М., Литвиненко О.О., Мурадян А.П., Єременко З.К., Крамаренко Г.О.,

Сподіваємося, що названі підприємці відшукають можливості для розрахунків з пенсіонерами і не ввійдуть у Новий рік з боргами.

Прес-служба управління Пенсійного фонду в Шполянському районі

Це цікаво

Немає коментарів

Коментування неможливе.