0
Творчий колектив зі Шполянського району знає ціла Україна
Новини / 06.11.2012

Лебединському народному аматорському фольклорному колективу «Барвінок» – 30 років! Святкування ювілею улюбленого колективу відбулося минулої п’ятниці в Лебединському сільському клубі. Така дата об’єднує учасниць, берегинь української народної пісні. Справжні лебединські козачки збирають, відтворюють і намагаються передати глядачеві старовинну українську пісню.

3
Халва зі Шполи – в числі переможців
Новини / 06.11.2012

Черговий випуск телепрограми «Знак якості», що на телеканалі Інтер, знову обирав найкращі продукти з тих, що представлені на полицях українських магазинів.  Цього разу «під приціл» Костянтина Грубича та знімальної групи проекту потрапила халва соняшникова. Не оминули увагою й халву ТМ Жайвір — як одну з найпопулярніших серед українських любителів поласувати солоденьким. 

0
Пенсійний фонд у Шполі розповів, коли виплатять мізерну пенсію за листопад
Новини / 06.11.2012

Закон говорить, що пенсії виплачуються з 4 по 25 число. Початок виплати листопадових пенсій випав на вихідний, неділю. Управління Пенсійного фонду сьогодні перерахувало належні кошти на банківські установи та пошту з тим, щоб виплати розпочати вчасно. Всього у листопаді шполянським