У виборчому окрузі, до якого входить Шпола, виявлено фальсифікації на користь регіоналів

04.11.2012

Юристи Черкаського обласного осередку Політичної партії “УДАР Віталія Кличка” виявили у 28 протоколах 196-го виборчого округу факти підтасовки голосів на користь Партії регіонів. Про це повідомили в Юридичному департаменті Черкаського “УДАРу”. Керівництво місцевих ДВК забирали голоси в “УДАРу” та “Батьківщини” і таким чином збільшували рейтинг Партії регіонів. 

– По багатьох з дільниць 196-го виборчого округу регіонали домалювати собі голоси, щоб банально змістити “УДАР” із 2-го на 3-тє місце, бо інакше сільські голови отримали б на горіхи від керівництва місцевих адміністрацій за те, що не виконали злочинну вказівку нашого губернатора, – зазначив голова Черкаського обласного осередку партії “УДАР” Віталій Іляшенко.

Юридичний департамент наразі готує позовні заяви та відпрацьовує альтернативний варіант переведення на уточнення протоколів по даним дільницям на засіданні ОВК.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що напередодні виборів на 196-му виборчому окрузі, у Городищенському районі, глава райдержадміністрації Олександр Ганжа і голова райради Олександр Біба, які раніше активно агітували за провладного кандидата, зібрали на нараду всіх голів селищних рад та голів дільничних комісій Городищенського району. В ході наради Ганжа наказував чиновникам фальсифікувати результати виборів.

Це цікаво

2 Comments

  • vk.com Рома Саломатін 04.11.2012 at 18:58

    Хто б сумнівався 🙂

  • aperkot 05.11.2012 at 21:17

    У Шполі все чесно голови сіл порядні люди