Шполянський молокозавод тримає курс на модернізацію

Опубликовано: 4 березня 2010 Автор: admin

Відкрите акціонерне товариство «Шполянський молокозавод» — одне із найпрогресивніших, найстабільніших та найперспективніших промислових підприємств Шполянщини. Воно також лідирує в районі за обсягами капітального будівництва.  Тільки за останніх кілька років тут збудовано сучасну газову котельню, зведено корпуси сучасного виробничого корпусу (проводяться завершувальні роботи), збудовано і проводяться пуско-налагоджувальні роботи на автомобільній газонаповнювальній компресорній станції (АГНКС), завершується євроремонт першого поверху (другий поверх вже відремонтовано) адміністративного корпусу та багато ін.

Piccy.info - Free Image HostingPiccy.info - Free Image HostingPiccy.info - Free Image HostingPiccy.info - Free Image HostingPiccy.info - Free Image HostingPiccy.info - Free Image Hosting

Слід зазначити, що лише в минулому році на ці цілі було витрачено понад 21 мільйон гривень власних надходжень. Газова заправка, що заправлятиме метаном заводські автомобілі, — єдина на Шполянщині (такі є лише в Черкасах та Звенигородці). Можливо, в майбутньому на ній заправлятиметься не лише автотранспорт підприємства, а й надаватимуться такі послуги іншим підприємствам.

Ініціатором і рушієм всіх перетворень на підприємстві є директор Анатолій Миколайович Ткаченко. Взявши курс на збільшення обсягів виробництва, виготовлення продукції лише високої якості, переоснащення та модернізацію підприємства тощо, він неухильно дотримується наміченого напрямку, крок за кроком впроваджуючи в життя все нове, передове та прогресивне. Допомагають йому в цьому такі природні якості як прагматичність, активність, наполегливість, вміння та бажання ризикувати.

В усіх його починаннях (і не тільки) завжди має підтримку і розуміння трудового колективу

Фото Віктора КРАВЧЕНКА.

google.com bobrdobr.ru del.icio.us technorati.com linkstore.ru news2.ru rumarkz.ru memori.ru moemesto.ru

Метки: ,

Категория: Різне

Оставить комментарий


snowflake