Шполянська спортивна школа зустріла новий рік у „новому вбранні”

Опубликовано: 4 січня 2010 Автор: admin

Впродовж кількох останніх років приміщення Шполянської дитячо-юнацької спортивної школи «зривало очі» шполянам своїм доволі непривабливим виглядом. Все якось у місцевих бюджетах не знаходилося коштів для капітального ремонту приміщення. Сказати відверто, що цією справою не займалися зовсім, не можна — два роки тому кошти пішли на капітальний ремонт районного відділу освіти, минулого року відремонтували районний методичний кабінет¸ що знаходиться, до речі, на другому поверсі приміщення дитячо-юнацької спортивної школи.

Нинішнього року кошти на ремонт приміщення знайшлися, тож будівельники постаралися, щоб школа зустріла Новий рік у «новому вбранні». На реконструкцію використано ті ж самі будівельні оздоблювальні матеріали, що й на ремонт районного відділу освіти. Тепер цих два приміщення складають в місті, так би мовити, єдиний освітній комплекс.

Фото Віктора КРАВЧЕНКА.

google.com bobrdobr.ru del.icio.us technorati.com linkstore.ru news2.ru rumarkz.ru memori.ru moemesto.ru

Комментарии 1 коментар

 

  1. Віталій каже:

    а ви заходили в середину “капітально” відремонтованої спортивної школи?
    Діти тренуються не під новими стінами, а у пристосованому приміщенні, в якому катастрофічно не хватає місця для нормального тренування!
    інші команди,які будь-коли відвідували нашу школу, просто не вірять що ми можемо тут не тільки тренуватись, а ще й досягати високих результатів.

Оставить комментарий


snowflake