До помешкання шполянина завітав рецидивіст

13.03.2018

До помешкання шполянина завітав рецидивістУ Шполянське відділення чергової частини поліції зателефонував чоловік, повідомивши про крадіжку. Як він повідомив, до його помешкання вдерся незнайомець, викравши пилосос, болгарку та дриль. Після цього повідомлення слідчо-оперативна група поліцейських прибула на місце злочину, про це повідомили у Нацполіциї Черкаської області.
Після проведення оперативно-розшукових дій, було встановлено особу, причетну до злочину. Як виявилося, в базі даних вже є дані підозрюваного. Ним виявився раніш судимий чоловік 27 років, який мешкає у Шполі. Завітавши до нього до дому, правоохоронці знайшли деякі речі, поцуплені крадієм у потерпілого. Але щось він встиг продати, витративши гроші на горілку.
Викравши злодія слідчі Шполянського відділення Нацполіції, відкрило кримінальне впровадження згідно із частиною 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Передбачене покарання у вигляді 3-6 років позбавлення волі. Доки ще триває досудове розслідування на причетність затриманого до аналогічних злочинів.

Це цікаво

Немає коментарів

Залишити відповідь