Голова РДА інспектував школи в Шполянському районі

31.01.2018

Голова РДА інспектував школи в Шполянському районіВідомо, що в нинішній час освіта держави знаходиться в процесі реформування. Сьогодні, 31 січня, в п’яти шкільних закладах Шполянського району побували голова Шполянської райдержадміністрації з заступником Ольгою Шпицею.

Володимир Миколайович наголосив, що найнеобхідніше зараз – зберегти школи в районі, а не закривати їх, так само як садочки чи НВК в кожній територіальній громаді. Це все є дуже важливими шляхами задля здобування якісної освіти.
Було також наголошено, що малокомплектні школи, вважаються неефективними, бо вони не можуть забезпечити надання якісних знань, і освіти загалом.
Першими голова РДА відвідав школи в населених пунктах: Водяне, Лип’янка, Антонівка, Ярославка, Начаєве. При інспектуванні перевірили наскільки учні забезпечені належними умовами урочного та позаурочного перебування у школах.
В цілому поїздка пройшла плодотворно. Проводяться капремонти, замінюються вікна на більш теплозберігаючі, облаштовуються шкільні спортивні майданчики.
Ще є багато над чим працювати задля збереження українського села, та виконуючи спільну працю вже зараз, надія на те, що все вийде – існує!

Голова РДА інспектував школи в Шполянському районі

 

Це цікаво

Немає коментарів

Коментування неможливе.