У Шполі ремонтують дороги

15.11.2016

1У Шполі завершили капітальний та поточний ремонт 48 вулиць і 4 провулків. Загалом на це витратили близько 18 мільйонів гривень, що майже в п’ять разів більше ніж минулоріч.
За словами голови міста Сергія Кравченка, 16,3 млн грн на ремонт доріг виділили з міського бюджету, ще півтора мільйони – спонсорські кошти від соціальних партнерів.
 – Як ми і планували, до кінця осені  завершили ремонт на всіх запланованих об’єктах, – зазначив мер міста. – З початку року дорожники провели поточний ремонт 32 вулиць і 4 провулків та капітальний — 16 вулиць Шполи.
Сергій Кравченко також повідомив, що до кінця року у середмісті завершать брукування тротуарних доріжок, на реконструкцію яких з міського бюджету виділили більше 900 тисяч гривень.
Шполяни радіють, що нарешті у місті почали наводити лад.
– При в’їзді на нашу вулицю були величезні калюжі, – каже жителька вулиці Некрасова Ольга Бита. – У несприятливу погоду просто ні проїхати, ні пройти. Разом з вуличною громадою ми неодноразово звертались із клопотанням до міської ради, щоб хоч засипати ці вибої. І на решті цьогоріч нас міська влада почула — тепер всі її мешканці радіють новенькому асфальтному покриттю.
Жителька вулиці Олександра Кондратюка Ольга Пушкар вже і не вірила, що на її вулиці колись з’явиться асфальт.
– Ніколи не могла подумати що нашу вулицю заасфальтують. Люди навіть звикли до постійних вибоїв на дорозі. Тепер видно, що міська влада не кладе гроші в кишеню, – зазначила пенсіонерка.
Як повідомив заступник міського голови Віталій Плетінь, всі відремонтовані міські дороги потребували оновлення. Проте найбільш занедбаними були ділянки вулиць Іванівської, Фоміна, Кондратюка і Корольова. Тепер на цих ділянках – нова дорога.
Нагадаємо, реконструкцію міських автошляхів у Шполі розпочали у квітні  поточного року. Асфальтування і поточний ремонт одночасно виконували три підприємства: філія “Шполянський райавтодор”, ФОП Казарян С.А. та бригада приватного підприємця Армена Погосяна.

Асфальтне покриття по вулиці Кондратюка


 Асфальтне покриття по вулиці Некрасова

                                           Асфальтне покриття по вулиці Іванівській

Це цікаво

3 Comments

  • Отець Сергій 16.11.2016 at 20:18

    Зі слів Шполян влада на чолі з мером Заскалетою (земля йому пухом) клала гроші у карман ? А нова влада армянами (які без відкатів не працюють) будує дороги ! Красави!

  • наблюдатель 21.11.2016 at 02:32

    Заскалета не хотів з армянами? То куди ж тоді кошти пішли?

  • Житель вулиці 21.01.2017 at 18:55

    Вулиця Кондратюка (Кірова), заасфальтована? Та не смішіть! Де ви там асфальт побачили? Уві сні?