Черкаська область: у Шполі буде створено пам’ятну стіну

11.08.2016

1З нагоди 25-ї річниці незалежності України та Дня міста виконавчий комітет Шполянської міської ради ініціює створення пам’ятної стіни-колажу із фото юних жителів і молоді Шполи «Ми – майбутнє України!».

На офіііційному сайті Шполянської міськради мешканцям міста пропонують надсилати свої фото (70% обличчя) на електронну скриньку:

Акція триватиме до 31 серпня 2016 року. Після 31 серпня фото не приймаються.

Організатори конкурсу зазначають, що світлини дуже поганої якості розміщуватись не будуть.

Це цікаво

3 Comments

  • Юрій Горбинко. 12.08.2016 at 10:04

    Майбутнє України – це минуле та сучасне України. Стела повинна мати патріотично-виховне призначення. Там повинні бути фото героїв шполян, які загинули на фронтах сучасної російсько-української війни, ветеранів і учасників цієї війни, активістів євро Майдану. Там повинні бути фото видатних земляків минулої і сучасної шполянщини( за винятком комуняцьких типу шеметів, ткаченків та секретарів райкому, з їхніми міфічними заслугами). А те що пропонується зараз, то це просто фото-шоу і не більше.

  • Отець Сергій 12.08.2016 at 20:39

    Дурню, що зробив ти в цьому житті щоб викреслювати Бориса Семеновича Шемета, Миколу Кириловича Гришка, які мобілізували людей на будівництво Шполянщини, не давали розкрадати народне. Жили , так як жили прості жителі Шполянщини. А до чого привели твоі евромайданівці ? До того , що вбивають дітей в АТО, через яке відмиваються гроші ! Історію не потрібно рушити, її потрібно переосмислювати !

  • Pingback:

    У Шполі хочуть створити фейсвол - Інфоміст