Дороги у Шполі: деякі вулиці можна лише перелетіти на вертольоті

1Мешканка Шполи (Черкаська область) Ольга Кирилюк оприлюднила у соцмережах відкрите звернення до місцевих депутатів. Вона намагається звернути увагу на наболілу проблему центральної вулиці м. Шпола в районі заводу запасних частин (вул. Леніна 136 -вул. – Першого травня).

Ремонт дороги не робився від дня закриття переїзду в районі залізничного вокзалу.

«Я, як мешканка міста Шпола, маю власний транспортний засіб та постійно заправляю його бензином на наших АЗС, а значить податок на ремон доріг сплачую. На цьому аварійній ділянці можна проїхати лише позашляховиком, або перелітати на вертольоті. Що робити сотням водіїв, які живуть в цьому районі? Також, майже кожного дня автомобілісти, які їдуть по навігатору через Шполу проїздом заїжджають на цей участок дороги та дружно ремонтують колеса, ходову. Отож вихід я бачу один, – відремонтуйте цей невеликий аварійний участок дороги» – пише у зверненні до місцевих депутатів мешканка Шполи Ольга Кирилюк.

4

3

2

1

Опубліковано у Без рубрики | Теґи: , , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

2 коментарі до Дороги у Шполі: деякі вулиці можна лише перелетіти на вертольоті

  1. drakosha коментує:

    Такий самий закуток комусь по Слобідській вулиці зробили, але його швидко розмиє за два – три роки.

    • Мойша коментує:

      Дракоша, тобі це “закуток”, а для людей які там проживають щоденна мука. Інша справа, що варто б подумати про водовідведення на таких вулицях де схил більше 15 градусів. Та що тобі… дракони ж не ходять і не їздять – вони ЛІТАЮТЬ!!!

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *