У Шполі охоронець напав на рибінспектора: побиття

10.09.2015

1Державний інспектор Черкасирибоохорони Бондар О.М. під час виконання своїх службових обов’язків виявив факт незаконного спуску води та велику кількість загиблої риби на дні ставу «Лозоватський».

Водойма знаходиться в адміністративних межах Шполянської міської ради та орендована СПОП «Маяк-Агро». Про це повідомляє прес-служба Черкасирибоохорони.

Держінспекор попросив надати пояснення щодо виявлених порушень. У відповідь він отримав тілесні ушкодження від невідомої особи, яка здійснювала охорону ставка. На місце події викликано працівників Шполянського РВ УМВС України в Черкаській області.

http://kropyva.ck.ua

Це цікаво

10 Comments

  • Сергій 10.09.2015 at 10:46

    Місцеві князьки взявши в оренду водойми роблять з ними що завгодно. Вони з них викачують воду для свого збагачення поливачи “елітну” кукурузу яку вирощують на одних і тих самих ділянках біля ставків. Саме через цих Кравченків, Богачів та інших агро-діячів, дітям в спеку нема де і поплавати. В людей води в криницях уже нема, а вони не тільки з ставків а ще б’ють свердловини і викачують воду. Гроші для таких на першому місьці, саме для ще більшого збагачення вони об’єдналися в В.О.ЧЕРКАЩАНИ. Вони бажають влади і грошей. В тому році на одному з ставків такий самий сторож як і цей що побив інспектора, десятирічного хлопчика хотів нагодувати карасями. Цьому сторожу пізніше довелось поплавати разом з карасями, і тільки так потрібно говорити з цими захисниками панів.

  • За Комара 10.09.2015 at 19:33

    І то правда!!!

  • vk.com Людмила Бодаш 10.09.2015 at 20:19

    А нехай Пепа Лимар із Слюсаром та ВО “Свобода” розрулять цю ситуацію. Ходять по місту як два неприкаяних. Пепа з Пантьою просрали офіс РУХУ а тепер лізуть до людей бо в них більше є. Гнобили Традиції, Тупоту, а на виході,що Тупота веде справи проти ВО”Свобода” а Пепа який розказував, щойого шантажують нехай подивиться, що робить його донька, яка з судів не вилазить.

  • Андрій 12.09.2015 at 21:45

    Та який це там охоронець, як його побив співвласник ставка -Ветушко Петро.Звісно ж тепер пишуть , що невідома особа.

  • vk.com Людмила Бодаш 13.09.2015 at 07:54

    А чим підтверджено, що це був саме Ветушко?

  • Віктор Слюсар 14.09.2015 at 17:36

    ЛюдаБодаш,якщо така є в природі,а не під цим іменем заховалось щось вусате й бородате я хочу побачити вас щоб вияснити на якій підставі даєте мені розпорядження,а також з якого пальчика висмоктали викладену інформацію.Я не маю нічого спільного з Свободою.До ставків з Лимарем теж.То писали,що захищали АГРАРНІ ТРАДИЦІЇ,а тепер що гнобили.Войовнича Люда познущалась з бідного маленького Тупоти і трохи не пристрелила і за це тепер не вилазить з судів.За мандатами не женемося.УКРАЇНСЬКА ЖАБА нас не давить.Ми нікого не пограбували і не обікрали за своє життя на відміну від тих кого ви відстоюєте.До честі Потапенка він викуповуючи майнові паї виплатив людям повну їх вартість,а інші голови ТОВ скупили виплативши від 10 до 30 відсотків їх вартості.Як вони ставши депутатами будуть захищати інтереси тих кого самі обібрали?

  • vk.com Людмила Бодаш 21.09.2015 at 15:31

    Дивлюсь я на тебе Слюсаре із твоїм Пепою, таких безтолкових я ще не бачила. За кого ти чучало боришся, незрозуміло.))))

  • Віктор Слюсар 27.09.2015 at 11:20

    Зі зміною орієнтації звички і лексика залишаються попередника,шановна,тепер уже,Людмила Бодаш.Починаючи життя жінки викинте палицю.Постарайтесь випрямитись,а не ходити літерою ЗЮ.Ще необхідно не човгати ногами.Купіть туфлі на підборах.Це буде зробити важко на ногу 45 розміру,тому можна купити калоші і набити брусочки здерева.Походка від бедра і кардібалетом по Шполі.Всі чоловіки будуть біля ваших ніг,особливо ті,що напилися і не можуть піднятися.Ви будучи чоловіком сильно хотіли бути вождем,але кишка виявилась тонкуватою,ще були сильно ласі на гроші,за які могли дешево продаватись,завзято підтримували Шандрука,прагнули стати люстратором і патріотом.А ТЕПЕР ВИ СТАЛИ НІКОМУ НЕ ПОТРІБНИМ.Змінивши орієнтацію починайте нове життя.УСПІХІВ ВАМ.

  • yandex.ru Ирина Ким 07.10.2015 at 08:42

    Бучу слюсарику ти гігант думки, такі слова знаєш. Ти краще сиди вдома ато всовуєш свій носик скрізь а толку всеодно ніякого як з тебе так із твого соратника і великого політичного діяча ПЕПИ. На сьогоднішній день ви вже договорились, що ПЕПИНУ доньку вже пинизили в посаді а в подальшому можливо звільнять. Оце так донька “Свободівця”

  • yandex.ru Ирина Ким 08.10.2015 at 19:43

    Бачив тебе сьогодні Слюсар з табличкою на шиї, серце крається. Ти або шизік або бомж. Дурак дураком, потрібно було ща Лимарю таку саму табличку надіти))))))