Черкащина: влада не реагує на скарги мешканців Шполи

До Шполянської районної організації  ПП «УДАР» В. Кличка надійшло  звернення від громадян м. Шпола, які проживають  по вул. Низова. Так, ними було підготовлено колективну скаргу в міську раду із зверненням до представників органів місцевого самоврядування та представників держави з проханням допомогти у вирішенні питання щодо ліквідації стихійного сміттєзвалища, яке вже не один рік виникло в кінці вулиці та неодноразово самими жителями вулиці прибиралось, але знову і знову сміттєзвалище з’являється і ніхто ні на що не реагує.

У зверненні було прохання відреагувати на даний сигнал, обстежити комісійно стихійне сміттєзвалище та притягнути до адміністративної відповідальності винних осіб, що входить в безпосередні обов’язки міської ради.

Також, жителі вулиці Низова просили звернути увагу на вулично- шляхову мережу. Останній раз її ремонтували приблизно чотири роки тому, але нині після опадів по вулиці неможливо пройти.

По вул. Низова знаходиться залізнична гілка, яка веде до колишнього цукрового заводу, в даний час вона взагалі не обслуговується своїми власниками, так як це робили колишні працівники цукрового заводу, що призвело до її повного знищення та до нових розсадників бур’янів та небажаних насаджень дерев. Знову ж таки жителі вулиці здійснюють систематичне прибирання і цієї ділянки вулиці власними силами, хоча хтось же сплачує кошти до міської ради за землю, на якій знаходиться дана гілка залізничної колії.

На підставі вищевикладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян» було подане прохання відреагувати на скаргу, прийняти законне рішення з приводу стихійного сміттєзвалища, обслуговування залізничної гілки, а також сприяння в тому, щоб зробити відновлювальні роботи (хоча б частково) вулиці.

Скаргу здано до канцелярії міської ради 23.03.2015 року, але до цього часу нікого з посадових осіб на вулиці не було, в тому числі і депутата міської ради від вул. Низова та жодних пропозицій з боку службовців міської ради не надходило.

Виникає питання – а чим займається міська рада? І чи потрібні шполянам такі місцеві управлінці, що не переймаються проблемами громадян, які їх обрали та посадили в теплі кріслечка?!

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

6 коментарів до Черкащина: влада не реагує на скарги мешканців Шполи

  1. drakosha коментує:

    Ну – да , це не старушок ганяти за те, що вони сміття палять у дворі…

  2. ЧорнийВорон коментує:

    чудова новина! молодці жителі вул. Низова!
    а хто знову в епіцентрі подій?
    наші “улюбленці” з питань ЖКГ!
    як жеж вони дістали…

  3. facebook.com Oleg Kovalenko коментує:

    А ще були звернення від жителів тої ж таки Низової з приводу самовільного створення переїзду через вищевказану залізничну гілку до вул. Заводської. Переїзд виник через занесення колії мулом з вул. Заводська. А замулення, в свою чергу, виникло через забиті відвідні шляхи в напрямку каналу між вул. Низова і Суворова. Їх не чистили за моєї пам’яті ні разу. А жив я на Низові протягом 20 років. Зараз на цій вулиці проживають мої батьки. Кожну весну вони з острахом чекають танення снігу і весняних дощів. Більшість води з вул.Заводська тече через залізничну гілку прямісінько до батьків у город. По городі в ріллі вода вимиває рівчак до 50-60 см глибиною бо води дійсно багато. Приїжджали, обіцяли. Три крапки…

  4. Степан Бандера коментує:

    І хто ж це на Низовій оте сміття викидає? Хто це такий безсовісний до них приходить і їм накидає? Самі насмітили і і звертаються до влади, щоб вона прибрала після них! Шановні УДАРІВЦІ – ви краще до свого Скорика зверніться – він швидко наладить порядок, він такий розумний госпдарник, а то та міська рада якась недолуга!

  5. тоха коментує:

    ЧИСТО ТАМ ДЕ ПРИБИРАЮТЬ –А НЕ ТАМ ДЕ СМІТЯТЬ!!!!СТОСОВНО Ж.Д ГІЛКИ ЯКА ПРОХОДИТЬ В СТОРОНО КОЛИШНЬОГО ЦУКРОВОГО ЗАВОДУ ТО ІІ ВАРТО ПІДТРИМУВАТИ ВРОБОЧОМУ СТАНІ.АДЖЕ БУЛИ РОЗМОВИ ПРО ЗАВАНТАЖЕННЯ РОБОТОЮ ШЗЗЧ.ОТ МОЖНА БУЛО Б НА Ж.Д ПЛАТФОРМАХ ДОСТАВЛЯТЬ ПОШКОДЖЕНУ В ЗОНІ АТО ТЕХНІКУ-А ТАМ ПЕРЕВАНТАЖУВАТИ НА ТЯГАЧІ ТА ДОСТАВЛЯТИ НА РЕМОНТ НА ЗАВОД ЗАПЧАСТИН …. ЧИ ТО БУЛИ ТІЛЬКИ ПУСТі БАЛАЧКИ ЩОБ ЗНЯТИ РОЛИК ДЛЯ ЮТУБА ???? ЯК БУТИ БЕЗРОБіТНІМ ЖИТЕЛЯМ ШПОЛИ ???ЯК ЗБЕРЕГТИ ЗАВОД ШЗЗЧ ???

  6. Валер1й коментує:

    Хочу висловити подяку в1д всих жител1в вул. Низова ПП “Удар”, як1 допомогли нам, та звернули увагу орган1в м1сцевого самоврядування на нашу проблему, що виникла не вчора 1 позавчора, а багато рок1в назад. Також 1 в свою чергу дякуемо заступнику м1ського голови м. Шпола Плетеню В1тал1ю, який перейнявся цими проблемами. 22.04.2015 року на 9.00 всих бажаючих, небажаючих запрошуемо на суботник який в1дбудеться на наш1й вулиц1!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *