25
Черкаська область: у Шполі не вщухає скандал
Без рубрики / 25.04.2015

З метою захисту прав та життя журналіста, задоволення інформаційних потреб громадян депутат Шполянської міської ради та голова районної політичної партії «Громадянська позиція» Петро Комар звернувся до керівництва УМВС. Про це стало відомо кореспонденту Інтернет газети «Шпола онлайн».

103
Черкащина: голова Шполянської райради вийшов на стежку війни проти неугодних журналістів
Без рубрики / 24.04.2015

На цій зустрічі я була присутня, але не брала участі в дискусіях, бо їх рівень сягав високої міри непристойностей., – пише у соцмережі «Фейсбук» головний редактор газети «Шполяночка +» Наталія Сторчак-Шелєпіна.

36
Народна Рада Шполянщини заявила про факти погроз журналістам: тітушки проти народу
Без рубрики / 23.04.2015

Шукаючи захисту від наполегливих «прохань» голови Шполянської райдержадміністрації В. Потапенка, віддати гроші черкаським волонтерам,  до Народної ради звернулися  підприємці. 

2
Парламентар з Черкащини: землю без відома сільських і районних рад забирають чужинці
Без рубрики / 23.04.2015

Сьогодні під парламент приїхали люди з сіл та міст Черкащини, Полтавщини, Київщини, Одещини. Вони приїхали до столиці підтримати законопроект 1159, прийняття якого припинить захоплення землі в селах.

128
У Шполі влада рекетує підприємців: призначені суми «добровільних» внесків
Без рубрики / 09.04.2015

8 – 9 квітня голова Шполянської РДА (Черкаська область) В. Потапенко викликав до себе в кабінет підприємців та вручав їм листи. В них вписували суму грошей де підприємці добровільно-примусово повинні перерахувати кошти на благодійну організацію «Центр допомоги армії».

2
Черкащина: шанувальники гумору хочуть прославити рідну Шполу
Без рубрики / 09.04.2015

Команда Клубу веселих і винахідливих “99 франків” (Черкаський державний бізнес –коледж), дуже часто виступає в Черкасах у залі Філармонії. Її учасники виграли фінал молодіжної ліги КВВ в палаці молоді, побували на Лізі Сміху в Одесі,

6
Черкащина: влада не реагує на скарги мешканців Шполи
Без рубрики / 08.04.2015

До Шполянської районної організації  ПП «УДАР» В. Кличка надійшло  звернення від громадян м. Шпола, які проживають  по вул. Низова. Так, ними було підготовлено колективну скаргу в міську раду із зверненням до представників органів місцевого самоврядування та представників держави з проханням

16
Черкащина: депутат зі Шполи розповів про причини бідності
Без рубрики / 05.04.2015

Місцевість з якої виїжджає молодь занепадає. Найшвидше у цьому можна пересвідчитися подивившись на наші села.  У селян грошей  нема, тому і громада бідна. Сільська громада у теперішній час нездатна надавати послуги своїм людям.

16
Черкащина: силовиків Шполи звинувачують у бездіяльності
Без рубрики / 01.04.2015

До Шполянської районної організації ПП «УДАР» В. Кличка надійшли неодноразові звернення від громадян м. Шпола та Шполянського району про надання допомоги у вирішенні питання щодо припинення незаконної діяльності пункту прийому брухту чорного та кольорових металів