Шпола: списки тих, хто ухиляється від мобілізації передадуть до правоохоронних органів

З кінця січня до 5 лютого лави Збройних сил України поповнили, за словами районного військового комісара Віктора Дорошенка, 48 шполян. Це люди різних військових спеціальностей.

Як наголосив Віктор Дмитрович, жоден з мобілізованих не потрапить відразу в зону проведення антитерористичної операції. Спочатку вони, згідно з указом Президента України Петра Порошенка, пройдуть відповідне навчання протягом місяця, а то й більше (дивлячись, за якою спеціальністю йтиме підготовка), а вже потім служитимуть у різних військових частинах.

Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

Щодо жителів району, які ухиляються від мобілізації, районний військовий комісар пояснив, що списки всіх, хто ухилився від отримання повістки з військкомату, передадуть у правоохоронні органи. А ті особи, які отримали повістку, а на мобілізаційний пункт не з’явилися, нестимуть карну відповідальність і справи передаватимуться до військової прокуратури.

http://novadoba.com.ua

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

2 коментарі до Шпола: списки тих, хто ухиляється від мобілізації передадуть до правоохоронних органів

  1. Васильків Василь Васильович коментує:

    Для порівняння пацани, откуда статєєчка!?

    http://shpolavisti.com.ua/suspilstvo/2711-48-shpolian-popovnyly-riady-zbroinykh-syl-ukrainy

    • Форт коментує:

      Красавчики! То таки я говорив правду, “Шановне” видання Шпола онлайн – це пародія Шполянських вістей. Оце так схеми маніпуляцій людьми. Зачепа, Комар і їм подібні, Ви чудові комбінатори. Бендер нервово курить в сторроні від Вас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *