11
Черкащина: у Шполі обговорять болючу тему недобудов
Без рубрики / 23.02.2015

Депутати – свободівці звітували перед жителями Шполянського району: Кишінько Вячеслав -комісія з питань забезпечення законності та правопорядку, комісія з питань регулювання комунальною власністю – Олійник Ігор Борисович, комісія з питань екології, охорони довкілля та регулювання земельних відносин- Присяжненко Олександр Олександрович, депутати Шполянської міської ради.

20
У Шполі вважають, що губернатор Черкащини плює на думку людей
Без рубрики / 16.02.2015

Представники громадської організації Народна рада Шполянщини побували в Черкаській обласній державній адміністрації, де зустрілися з представниками чотирьох Народних рад з інших районів області. 

1
Шпола: тіло бійця зустрічали стоячи на колінах
Без рубрики / 12.02.2015

11 лютого сотні жителів Шполянщини (Черкаська область) провели в останню путь учасника АТО, начальника медичної частини батальйону Кондратюка Олександра Івановича, 1982 року народження, який загинув 20 січня 2015 року під час виконання військових обов’язків на сході України.

2
Шпола: списки тих, хто ухиляється від мобілізації передадуть до правоохоронних органів
Без рубрики / 11.02.2015

З кінця січня до 5 лютого лави Збройних сил України поповнили, за словами районного військового комісара Віктора Дорошенка, 48 шполян. Це люди різних військових спеціальностей.

12
Черкащина: школярам зі Шполи подарували прапор України підписаний бійцями АТО

Активісти Шполянської районної організації ВО «Свобода» Кишінько Вячеслав та Кепша Сергій привезли учням 3-х та 4-х класів школи №1 Прапор Украіни підписаний бійцями із зони АТО з побажаннями для дітей. Про це повідомляє кореспондент «Шпола онлайн».

8
Черкащина: у Шполі погрожують депутату
Без рубрики / 06.02.2015

4 лютого 2015 року депутат Шполянської районної ради від ВО “Свобода” В’ячеслав Кишінько написав заяву до правоохоронних органів за фактом погроз на його адресу. Про це повідомляє прес-служба Черкаської обласної організації ВО “Свобода”.