Влада у Шполі звітує про забезпечення житлом дітей пільгових категорій

Незадовільний стан забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, вимагає від місцевих органів влади та органів місцевого самоврядування вжиття заходів щодо вирішення даного питання.
У районі розроблено і затверджено рішенням Шполянської районної ради від 28.05.2013 № 23-6/VІ районну програму із забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, на 2013-2015 роки, яка передбачає забезпечити житлом не менше ніж 14 дітей вищезазначених категорій.

Станом на 01.01.2015 одинадцять дітей даної категорії забезпечені житлом. Зокрема, в 2014 році (із запланованих – 5 осіб) отримали житло – 6, з них 4 дітям придбане житло за кошти з Шполянської міської ради та Терешківської, Журавської, Капустинської сільських рад на загальну суму 234 957 гривень.

Лозуватська сільська рада надала житло одній особі з числа дітей, позбавлених батьківського піклування з фонду соціального призначення. Також особа з даної категорії дітей, інвалід з дитинства, влаштований до адаптаційного центру “Крок до самостійного життя” в м. Ватутіне Черкаської області.

Районна державна адміністрація тримає на постійному контролі виконання даної програми.

shpola.gov.ua
Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *