Черкащина: тепер у Шполі є ще одне вікно у світ

Шполянські міські депутати від партії «Громадянська позиція» та члени «Народної ради» змогли добитися від заступника голови Шполянської районної ради оприлюднювати всі проекти і рішення сесій. Підчас боротьби за прозорість роботи райради заступник скаржився: «Чого ви причепилися до районної ради? Ви ж депутати міської, опублікуйте свої рішення». В другому твердженні він був повністю правий. Тому я із ще більшим завзяттям став переконувати міського голову та депутатів стати прозорими перед шполянами. Про це повідомив депутат Шполянської міської Ради Петро Комар.

За словами пана Комара, – я розумію, що прозорість роботи міської ради це запорука довіри до неї та успіху всієї громади. Саме тому, я ще перед обранням мене депутатом сказав: «Всі рішення міськради повинні бути відкриті для шполян. Саме тоді кожен із нас знатиме кому, де і скільки виділили міської землі, звідки у міста беруться та куди витрачаються гроші.»

Нещодавно міська рада стала попереджати громадян які рішення прийматиме, а тепер запрацював і офіційний сайт http://shpola-rada.gov.ua.

За відкриття сайту депутат Петро Комар дякує міському голові та членам бюджетної комісії які зрозуміли важливість його створення. «Окремо дякую депутату міської ради Курінному Борису Леонтійовичу який виступив «двигуном» втілення цієї важливої задачі.

Сподіваюся, що створений сайт стане майданчиком спілкування між владою та громадою, засобом вирішення проблем, вікном у світ».

Опубліковано у Новини, у місті | Теґи: , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

4 коментарі до Черкащина: тепер у Шполі є ще одне вікно у світ

  1. deputat коментує:

    Хай на сайті напишуть як міська влада та керівники комунального підприємства щодня труять жителів міста димом від спалювання сміття. Такої неповаги до шполян ще ніколи не було. Тут вже час сказати своє слово екологічній прокуратурі.

  2. max коментує:

    Те, що діяльність депутатів стала більш прозорою є доброю новиною. А коли їх діяльність стане ще й ефективною для громади? Благоустроєм міста, вирішенням комунальних і інших проблем потрібно хвалитися, а створити сайт дещо простіше.

  3. zhora коментує:

    Дуже добре, коли ВСІ рішення будуть відкриті для Шполян, і кожен знатиме кому, і скільки… і звідки. Хай Вам Бог допомагає. Ще прохання до депутатів ( хоть більшість з Вас і підприємці, і це Вам не зовсім вигідно) наведіть лад з торгівлею в центрі міста ( з палатками та кіосками, та біля клубу), Ще візміть приклад з інших міст, Львів, Вінниця, там пізно ввечері неможливо купити алкоголь, я розумію що комусь з Ваших депутатів власників магазинів та барів,це невигідно, але від цього буде краще жителям міста, особливо тим що проживають в центрі. І САЛЮТИ тільки на Новий рік. Д’якуємо.

    • OpenID عبدالله ليبرمان коментує:

      жора, не забирай у людей єдине що їх радувало в центрі – алкоголь і салюти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *