У Шполянському районі продовжується збір гуманітарної допомоги для учасників АТО

08.09.2014

Жителі району надають допомогу продовольством і коштами патріотам України. Прийом, облік та підготовка до відправлення гуманітарної допомоги координується райдержадміністрацією та волонтерами району. Вже неодноразово було відправлено продукти харчування у військові частини, зібрано та відправлено допомогу нашим шполянським хлопцям.

5 вересня 2014 року відбувся черговий етап передачі гуманітарної допомоги Українській Армії. На цей раз до збору гуманітарної допомоги долучилися і громади сіл Водяне, Антонівка, Терешки, Кавунівка, мешканці м. Шпола та жителі з вулиці Леніна будинків 35,36,36а,37, які зібрали продукти харчування, речі та кошти.

Активно долучилися до добрих справ приватний підприємець ПП Січкар Ніна Василівна та СТОВ «Урожай» с. Водяне. Керівництво СТОВ «Урожай» надало транспорт для доставки зібраних продуктів харчування учасникам АТО.

Приємно відзначити, що багато людей, підприємців висловлюють своє бажання допомогти, і це значна допомога воїнам, які захищають нашу незалежність.

Координаційний центр при райдержадміністрації продовжує роботу по забезпеченню військовослужбовців усім необхідним.

Бажаючих допомогти просимо звертатися за телефоном: 5-22-27.

http://shpola.gov.ua

Немає коментарів

Коментування неможливе.