Діти зі Шполи розмальовували ангелів: для бійців у зону АТО

18.08.2014

Перший фестиваль за участю Шполян,на підтримку АТО. Як повідомив голова Шполянської районної організації ВО Свобода Кишінько Вячеслав, на підтримку АТО 16-17 серпня у селі Моринці Звенигородського району Черкаської області відбувся Перший всеукраїнський фестиваль “Ше.Fest” за участю артистів зі Шполи, присвячений 200-річчю від часу народження Кобзаря.

Співали пісні на слова великого Пророка «Рутенія», «Тінь Сонця», «Трансформер», «Хочу ЩЕ!», «Фолькнери» та інші гурти й виконавці. Були представлені театральні постановки та фільми про Тараса Шевченка, мистецькі перфоманси, майстер-класи та ярмарка.

Шполянські дітлахи, які теж долучились до фестивалю, займались розписом торбинок, виготовлення оберігів-ангеликів для бійців АТО на Сході, написання листів підтримки бійцям АТО. Усі виручені від фестивалю кошти підуть на підтримку військовослужбовців ЗСУ та добровольців батальйону особливого призначення «Січ», який складається з активістів ВО «Свобода».

Фестиваль мав просвітницький та благодійницький характер.

2 Comments

  • CharlesSery 28.08.2014 at 11:25

    Так как объем песка при полном его насыщении водой и в сухом состоянии одинаков, то наиболее удобным способом определения степени набухания песка является измерение уменьшения объема данного песка при полном его насыщении водой. Для этого доставка песка мерный сосуд определенного объема наполняют свободно уложенным влажным песком. Затем сосуд опорожняют и частично наполняют водой. После^этого песок снова постепенно загружают обратно в сосуд, при этом для удаления пузырьков воздуха производят его перемешивание и штыкование.

    • Рак 28.08.2014 at 11:47

      Заїбумба.