Щоб отримати у Шполянській райраді копії декларації заступника голови Павлова та Скорика активісти витратили майже 4 місяці

На початку квітня група активістів звернулися до райради із запитом надати копію декларації Скорика І.І. Заступник голови Шполянської райради Павлов відмовляє надати пояснюючи тим, щоб без згоди Скорика не можна, а Скорик згоду не дає.

Не погоджуючись із відписками 23 травня 2014р я звертаюся із депутатським зверненням до прокуратури «Про безпідставну відмову у задоволенні запиту» . У зверненні прошу перевірити законність дій голови райради. 10 червня прокуратура завершила перевірку. У ході перевірки встановлено, що Шполянською районною радою порушуються Закони України та вирішується питання про притягнення до відповідальності винної особи.

Щоб перевірити як райрада після рішення прокуратури виконує закони звертаємося 11 червня знову. Скорик знов вирішив схитрувати і надав не копії своєї та Павлова декларації, а тільки ту інформацію із декларації яка йому вигідна.
26.06.2014 я вдруге звертаюся із депутатським зверненням до прокуратори де вказую, що райрада не повинна видумувати щось своє,а надати той документ який просить громадянин.

Тільки після другої перевірки райради прокуратурою 11 липня активіст зміг отримати копію декларації про доходи Скорика та Павлова.

Райрада могла б взяти приклад із першого заступника голови райдержадміністрації Берези І.А. та заступника Шпиці О.І. Вони не роблять із своїх декларації таємницю і вже давно опублікували на сайті. Але хіба нашій райраді хтось авторитет.

Районна рада під керівництвом Павлова О.А близько чотирьох місяців знущалася над громадянами відмовляючись надати декларацію. Добросовісний керівник міг і зобов’язаний зробити це за 5 хвилин. Тому я не можу підібрати слів, як достойно назвати таких очільників райради. Разом із тим цей приклад показує, що коли активісти дружньо, наполегливо, по розумному працюють над покращенням ставлення влади до громадян ніякі «павлови», « скорики» не зможуть зупинити.

Я вдячний членам Народної ради та іншим громадським активістам які змогли добитися від райради виконання законів. Завдяки їм тепер усі жителі району зможуть бачити те, що майже 4 місяці ховала райрада.

Беріть приклад, використовуйте закон «Про доступ до публічної інформації» і знатимете куди витрачаються Ваші податки.

З повагою голова Шполянської організації політичної партії «Громадянська позиція» Петро Комар

Пропозиції надсилайте на адресу [email protected]

Опубліковано у Статті, у місті | Теґи: , , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

27 коментарів до Щоб отримати у Шполянській райраді копії декларації заступника голови Павлова та Скорика активісти витратили майже 4 місяці

  1. Corrado коментує:

    Та ніхто й не сумнівався, шо Павлов гребе на повну катушку. І не соромиться, і не боїться нікого. Біда в тому, що вже стільки минуло з початку революції Гідності, а в Шполі й досі правлять негідники, “кровосісі” бюджету. Нерішучий і не дружний у нас народ, немає когось, хто б повів за собою всіх.

    • ШПОЛЯНИН коментує:

      Нас водить не треба, ми не отара!!! Бачимо й знаємо, хто нас обкрадає і бреше в обличчя. До Павлова з Скориком і остальних недобитих янекорештків Революція Гідності не дійшла. Вони як таргани живучі і не розуміють, що не їх зарплата потрібна народу, а що вони не потрібні нам, бо не відповідають критеріям чесних людей, достойних працювати при народній довірі.

      • Ігор коментує:

        Шановний ШПОЛЯНИНЕ!!!! ЯНКОРЕШТКИ як ВИ виразилися у Шполянському керівництві залишилися майже всі!!!! Назвіть нам простим людям кого чи хто помінявся??? Скорик І І … А остальні???? Такщо нас як обкрадали так і будуть обкрадати а ми всі будем мовчати … Нічого не змінилося!!!!

  2. Corrado коментує:

    Бачити правду – це одне, а знати, що з нею робити, мати на це рішучість і силу йти до кінця – це зовсім інше, панове… У лицарів Небесної сотні така сила була. А у нас?

    • ШПОЛЯНИН коментує:

      Є і в нас. Тим більше, кого тут боятися? У шполянських колорадів одна зброя – нахальна БРЕХНЯ. Вони нею відбиваються від народних звинувачень, аж чути скрежет їх гнилих зубів.

  3. Corrado коментує:

    Дай Боже нам сили! Слава співвітчизникам, які не пожаліли життя, заради нової України! Найкраща пам’ять про них – це завершити Гідно розпочату ними революцію Гідності.

  4. микола коментує:

    Щлшоргрошьщбдбьщо

  5. микола коментує:

    Вибачте ! Щось не дало написав.

  6. Троль коментує:

    сьогодні в путінососів не той день – напились обкурились і варнякають всяку муть. хоча й раніше писали як ср..ли.

  7. вася коментує:

    Скор закінчиться війна,прийдуть хлопці зі сходу,і добьють,ці бандояникові рештки,а ми їм допоможемо!

  8. ліля коментує:

    Чекаєте хлопців? Дійте! Ті хлопці воюють, а ви чекаєте їх, щоб навели порядок????

  9. Виктор коментує:

    Павлова головного корупціонера районної Ради гнать поганою мітлою не тільки з Ради а провести люстрацію.І побачите що він з районного бюджету вже вибрав пенсії на сто років паперед.Ганьба Павлову О.А.

  10. Лена коментує:

    Хлопці, ви хоч знаєте, що ви мелете? ВДядченко вкрав у бюджеті 2800000 грн. через тендера, Паскудно відносився до колективу відділа освіти і оточуєчих вцілому. Про собутильників: а хто в нашій рідній шполі не бухає? На роботі Вербівський не бухає. До колективу відноситься добре, не пліткую у відділі освіти (на відміну від попередника), знаходить спільну мову з очильниками району (на відміну від Дядченка, якого, і за його дебільних нелюдських амбіцій перестали вважати за людину). Ви зараз хочете повернути на посаду людину, яка кинула роботу для того, щоб піти на посади в районній раді, але не получилось як хотілось, прижало, вирішив повернутися за рахунок районної ради назад. Ще можна багато можна казати про Дядченка, яка він хороша людина, і як він підходить на цю посаду. Тільки скільки в суді справ по ньому ведеться, він мабуть і сам з рахунку збився. А історія п’ятирічної давнини, коли він загнав комбаїн на поле до Гончаренка в с. Терешки, викосив урохай зернових. КОГО ВИ ХОЧЕТЕ ПОВЕРНУТИ?

    • Рембо коментує:

      Леночко, ти маразматичко порахуй бюджет освіти району, а потом будеш називати скільки можна з нього вкрасти ! Як можна вкрасти через тендери коли вони контролюються владою і Лазізом депутатською комісією райнної ради. За такі вкрадені бабки,якби були докази, його б при царюванні Тулуба та його сраколизів Черевка, Тимошенка, Павлова засадилиб або віддав у тричі більше ! А з очільниками району не в контакті бо з ними не бухає, і не давав розтягувати бюджет освітян ! Роботу Дядченко не кинув, а примусово був звільнений Черевком, при режимі Тулуба ! А якщо загнав комбайн до Миколки Гончаренка то його треба розкуркулювать давно, підораса хуєвого ! Дядченко не ідеал, але в порівнянні з Вербінським, то це небо і земля !

      • Кум Сірка коментує:

        Бюджет освіти району, це дуже багато!!! приближно 40 % від всього бюджету району!
        Якщо твій Дядченко такий невинний то чого він на другий день після звільнення оббивав стіни під адміністрацією, просився на зустріч до Черевка!??? Прийшов виправдовуватись хотів щось змінити, так його Черевко і не прийняв, комісія аудиту то була з Черкас, не шполянського рівня як Ви кажете (проплачені прихвостні)!
        Чому якщо він такий невинний не подасть зараз апеляцію до суду на відновлення себе на посаді, нехай надасть докази своєї невинності. рішенням суду його відновлять! Це просто, ала якщо нема чого доказати в супротив фактам, що були при перевірці той рипатись мабуть нема чого!!!

        • Кум Сірка коментує:

          !

          • Рембо коментує:

            Шановний Кум Сірка. До Вашого відому, Дядченко звільнений за згодою сторін ! Це його власне рішення не співпрацювати із злочиною владою, та виконувати злочинч накази Черевка, які руйнували освітянську галузь району ! Відносно порушень яке виявили перевіряючі, якщо вони є то повиння були передані до суду, я думаю для сьогоднішньої влади це на раз ! До цього повина долучится народна влада, і є можливість передати допущенні Дядченком порушення його наступником Вербінським, у відповідні органи, якщо такі є ! Якщо їх немає, то навіщо воду каламутити пане кум Сірко !

          • Кум Сірка коментує:

            Питань нема !!! Рада розгляне якщо захоче, але чому він приходив бід кабінет сидіти чекав зустрічі загадка! Якщо невинний то навіщо було писати заяву на звільнення !?????????????????????????????????????????????????????????????????
            Він благодійний діяч !? Якось розбіжностей багато!

          • Кум Сірка коментує:

            Тай щей до того Дядченко був призначений за партії РЕГІОНІВ !!! Пане Рембо згода сторін це ще мяко відсочив. Чекайте дійде діло !!!

  11. Лена коментує:

    Ви прихвостні Дядченка!

    • Рембо коментує:

      А ти Леночко, наверняка блядюшка Вербінського, на сьогодні в освітян Шполянщини це в моді !

      • Кум Сірка коментує:

        Ви не РЕМБО Ви РІМБОБО!

        • Рембо коментує:

          Шановний кум Сірка. До відому – Дядченко був призначений за квотою Батьківщини , ще за керування Пірогова ! А звільнеий під пресом Черевка, за вказівкою Тулуба !

          • Кум Сірка коментує:

            Питань нема !!! Рада розгляне якщо захоче, але чому він приходив бід кабінет сидіти чекав зустрічі загадка! Якщо невинний то навіщо було писати заяву на звільнення !?????????????????????????????????????????????????????????????????
            Він благодійний діяч !? Якось розбіжностей багато!

            Кум Сірка говорит:
            14.08.2014 в 2:31 пп
            Тай щей до того Дядченко був призначений за партії РЕГІОНІВ !!! Пане Рембо згода сторін це ще мяко відсочив. Чекайте дійде діло !!!

  12. Троль коментує:

    ти кумець розкажи за свого кума вербівського як саме він уміє на тендерах бабки колотить і з тобою ділитися. як він це робив ще до 2005 року. я знаю одну історію про його тендер на дитяче харчування у школах нагадай падло хто тоді крав1 і не встиг цей твій кум повернутися в освіту як уже на фарбі зпиз…в десятки тисяч і тобі в кабінет заніс – у районну раду. прикидаєшся дебілом а сам бачив дядченка в черзі до черевка на прийом . ти розкажи яка твоя там була роль і шо ти там робиш зараз. шось ніхто не підтвердить шо дядченко давав шкільні автобуси на антимайдан чи гнав учителів до києва на позорну підтримку яника. за це й був звільнений бо сказав при всіх шо черевко – бик. тоже твій кум з одного села якому ти зад заносив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *