Волонтери зі Шполи поїхали на Луганщину: допомога військовим

Всім вітання з зони АТО! Сьогодні ми відвідали двох наших хлопців в Донецькій обл., за 20 км від кордону. Завтра веземо допомогу в Луганську обл., там зараз дуже гаряче. Тримайте за нас кулачки. Нарешті наші шполяни матимуть засоби особистого захисту, які їм так там необхідні.

Ми закупили бронежилети, захисні очки і маски, біноклі і рації, і багато найнеобхіднішого. Спісибі Кравченку Д.В.(ЛНЗ)-за допомогу в розмірі майже 100 000 грн., громаді і козакам Лебедина-10 000грн., громада Товмача-4 500грн., Лозуватка-3 145 грн., РДА-16 500, Воєнкомат-форма,берци, майки, носки, тощо, громада с.Скотарево-6 тонн продуктів!!! Так багато небайдужих шполян!

Повний матеріал про нашу поїздку читайте за кілька днів, після нашого повернення з АТО. А це – Ліля Усик, Галина Лоцман, Олег Капішинський(представник воєнкомату) і Олександр Ткалич(водій і власник авто).

Починаємо готувати наступну партію допомоги в зону АТО. Є бажаючі допомогти? А сміливці поїхати на відстань кількох км а іноді 300 м. від сепаратистів? Приєднуйтесь!

Лілія Усик (Лоцман)
волонтер

Опубліковано у Новини, Статті | Теґи: , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

46 коментарів до Волонтери зі Шполи поїхали на Луганщину: допомога військовим

  1. ліля коментує:

    Відвідали своїх хлопців в Луганській області. Які ж вони красиві, сильні, мужні і справжні! Горджусь земляками! Щаслива, що познайомилась з ними! Слава Україні! Героям слава!

  2. ліля коментує:

    ЛЮБЛЮ УКРАЇНУ! Тримайтесь хлопці!Поверніться живими і здоровими! чекаю вас! памятаю ваші очі!Героям слава!

    • Анонім коментує:

      Шановна, Ліля! Ви мужня жінка, завдяки патріотичним і небайдужим жителям Шполянського району. Але депутат громади Петро Комар переживає, коли будуть надані всі копії чеків та накладних.

  3. вася коментує:

    Ліля,ми розчаровані,що називається прізвище зрадника Капішинського!Що в військоматі не має нормальних людей?Капішинський кидався на кореспондентів з кулаками,не пускав нардепів на територію де знаходиться географічний центр України!Говорив,що йому приказав Тулуб з Черевком ,нікого не пускати,і він всих повбиває хто туди зайде!Потім був організатором тітушок на антимайдан,які добивали людей на майдані!Звозив яйця,якими кидали по народному депутату,і людях!Ліля Ви робите велику справу,але такі як Капішинський,не добавляють Вам авторитету!!!!

  4. ШПОЛЯНИН коментує:

    Ліля, ніхто не зможе затьмарити Ваш авторитет і велику справу, яку Ви робите!!!! Ми Вас повністю підтримуємо і ні в якому разі не засуджуємо за Капішинського. Його делегував Вас супроводжувати військомат, це зрозуміло. А Вам, Вася, скажу: Капішинський був прямо хворобливим прихильником янека і вірив у його святіть. Тому вважав, що служить великій людині. І служив дуже віддано, поки не переконався, що ця тварь не зупинилася перед вбивством не однієї, не сотні, а вже тисячі українців. Знаю, що він жалкує про це. Але що Ви можете йому крім яєць і крику біля географічного центру предявить? Він не олігарх і бабла не напташив собі як його пахани. Краще за яйця брать Черевка, Тимошенка, Фоменка, Павлова, Шпицю, Лазаренка – ця братва і є організаторами яєць, тітушок, антимайдану і фальсифікацій на виборах. Вони ж косили бабло, а тепер ніби не при чому. Я за те, щоб ці фігури були покарані, а вже потім питать у Капішинського.

    • Ігор коментує:

      Шановний ШПОЛЯНИН в організації “” ЯЕЦЬ “” приймали участь ще і колишній начальник Райвіділу міліції Перстюк і прокурор, мер нашого міста, і декілька заступників Черевка,. Павлова з ними небуло..Всі вони сиділи у кабінеті Черевка і придумували як вилизати жопу Тулубу… Кого б це ,,найняти,,а може і ,,,примусити,, кинути яйця!!!….. Капушінському віддав наказ Черевко, а так як Капушинський колишній військовий підполковник у відставці він гідно виконував цей наказ!!!!!! На сьогоднішній день Черевка звільнили ,,прокурора і Перстюка перевели в другі райони керувати райвідділом та прокуратурою а ВСІ остальні так і залишилися при своїх посадах керувати містом і районом, тепер вони вже з народом і вірні йому!!!! НА Капушінського і тих людей які кидали яйця порушили кримінальну справу і будуть іх наказувати бо вони являюця ХОЛОПАМИ та БИДЛОМ при ВЕЛИКИХ ПАНАХ..

    • Форт коментує:

      У Шпиці яєць не має.

      • Ігор коментує:

        А як же він бідний живе???

      • Ігор коментує:

        Він мабуть пенсію отримуе??

      • Троль коментує:

        у шпиці нє нема. їй тимошенко ціле відро приніс з дому курячих свіженьких. шоб наказала капушинському кидати по бандерівцях. він виконав наказ. аякже. бо військовий. накази ж не обсуждаються. цю історію давно переказують з вуст в вуста як легенду. але щоб павлова з ними не було1111. це хохма. де ж він дівся тоді. на майдані був чи що1 боровся мабуть проти черевка і тимохи – казав айайяй хлопці. так робити не можна. і поїхав коваля рятувати од снайперів.

        • Троль коментує:

          а вдруг ще пригодиться. ще як дядченко повернеться на посаду. то хто ж помагатиме проти нього ями копать.

          • Рембо коментує:

            А Дядченка потрібно повертати , бо якщо ще трошки алкаші такі як Вербінський покерують то будуть не вугіллям топити, а соняшниками, тому що всі бюджетні кошти прох…ть з Павловим, Пустовітом ! А Дядченко який не був, але красти їм не давав, через що і був в опалі до влади !

          • Кум Сірка коментує:

            Дядченко КРАВ С…КА СИЛЬНО як тільки міг я ж кажу що він ще легенько відлетів! Треба було криміналку на нього завести а так мабуть за вкрадені відкупився!

        • Ігор коментує:

          Я вибачаюсь!!! Я так знаю Шполянське керівництво що даже незнав що Шпиця це жінка!!!!

          • Форт коментує:

            О Рембо, а я ждав коли ти вже видаси цю фразу Дядченка на місце вернуть. Правельно ти не давав їм красти, просто небуло чого вже вкрасти, бо сам украв перший.

  5. Пінґбек: Шполяни привезли на Луганщину допомогу військовим | Про Головне

  6. Рембо коментує:

    Форд, ти мене вже достав ! Ще раз повторюся, я не тей за кого ти мене представляєш, я не Дядченко з Терешок !

    • ШПОЛЯНИН коментує:

      Дядченка негайно потрібно повернути, освітяни переважно всі його підтримують!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ну хіба що Костюкович проти, то він же колорад. Як форт не старайся, а всі знають і тебе, і його! Дядченка на крадіжці ніхто не зловив, а ставленика колорадів Вербівського – відразу за руку – зі 100 тис. відмив майже половину. Ти форт мабуть, тратиш куш зараз та впрягаєшся проти активістів. Але поки що нікому нічого не довів і жодного путнього аргументу на свою користь не навів. банда ти тай й все.

      • Форт коментує:

        А тобі особисто доводити нічого не хочу і не буду. І взагалі ніхто тут нічого не доводить, а висловлює своє бачення. А час сам розставить все на свої місця. Багато честі собі визначив.

      • Кум Сірка коментує:

        Дядченку НІ!!!!

    • Форт коментує:

      Рембо ти мене вже достав я не той за кого ти мене представляєш. Я не Форд а Форт. Чи тобі в попихах не має коли й повноцінно прочитати нік того з ким ти спілкуєшся?

    • чина коментує:

      Рембо – чмо , досить тобi вже тут патякати ! Вже всих вiд тебе тошнить !

      • ШПОЛЯНИН коментує:

        Випий марганцовки і вирви, як тошнить. Якщо такий слабкодухий, то не шастай по сайтах, побережи своє хиле здоров’ячко.

      • Рембо коментує:

        Чина, а чим це я всих зацепив, що аж затошнило ? Невже достовірними і правдивими фактами ! Яж ху…ні такої, як деякі не пишу ! В дитинство і маразм не граюся, а висловлюю свою думку, ссилаючись на факти і дійсність !

  7. Кум Сірка коментує:

    У вівторок, 29 липня від терористів було звільнено населений пункт Авдіївка Донецької області. Також розпочато зачистку міст Іловайськ і проводиться операція зі звільнення міста Первомайськ.

    Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомляє прес-служба штабу АТО.

    Сили АТО під час визволення населених пунктів свідомо не застосовують усі наявні можливості вогневого ураження. Не використовується важка техніка, артилерія та авіація, підкреслюють у штабі, оскільки потрібно не допустити жертв серед мирного населення.

  8. Кум Сірка коментує:

    “Воїни Збройних Сил України свідомо ідуть на ризик заради того щоб врятувати життя дітей, жінок, та простих громадян держави. Воїни кажуть: “Ми звільняємо свої будинки. Звільняємо свої школи, куди ходитимуть діти. Російські терористи, найманці з Чечні, Сербії, Осетії не збираються жити на Донбасі. Нам потрібен мир, а їм хаос. Тому вони готові вбивати дітей, наші родини, руйнувати наші міста, оселі, руйнувати фабрики та заводи. Вчиняти злочини за вказівкою Кремля”, – підкреслюється у повідомленні штабу АТО.

  9. Андрій коментує:

    Ви про що взагалі говорите? Який Дядченко? Прочитайте уважно заголовок статті.

    • Форт коментує:

      Ми в курі який заголовок. Якщо ти не зрозумів про, що ми балакаємо, то й смисла тобі пояснювати не має.

  10. Андрій коментує:

    Що ти в курі всім зозуміло. Собачишся з усіма і без толку, бо доказувать щось людині на ім’я форт безглуздо.

    • ШПОЛЯНИН коментує:

      Він так себе назвав, щоб думали, який він фортовий і понтовий перець. Та фортить йому вже не буде. Якби він мав мозги, то давно сів би й задумався який йому кримздєц наближається.

      • Троль коментує:

        кримздець це прикольно.

      • Форт коментує:

        А ти себе Шполянином назвав бо так звучить патріотично, чи в тебе німб над головою. А нащот кримздєца це ти в точку. Прийшли до влади такіж патріоти як і Ви – жиди. Так, що і тобі капець. Не кисни.

    • Форт коментує:

      А ти що тут доказова служба? Ти лічи тих кого можеш.

  11. Троль коментує:

    форт а ти не жид і не москаль1 ти патріот-українець-бандерівець1

    • Форт коментує:

      А що таке 1? Не жид і не москаль і не бендерівець. Хохол.

      • ШПОЛЯНИН коментує:

        Хто б сумнівався, що хохол! Біда всіх українців!

        • Форт коментує:

          А шо в тебе є інші варіанти? Чи ти може схрещений, наполовину москаль а на іншу бендерівець. Та не можеш понять шо робить, куди піти куди податься.

          • ШПОЛЯНИН коментує:

            Я українець і бандерівець. А от ти зараз точно не знаєш куди податься, кому ж це його почать служить. Не знаєш же, чия влада прийде, на яку сторону повертати фуражку.

        • Форт коментує:

          А яка твоя ж походу прийшла. То не трать часу їдь зразу на Київ пристоюйся.

          • ШПОЛЯНИН коментує:

            Не з тобою радиться куди мені їхать. Я і в Шполі, і в Києві працюю і ніяка влада ніколи на мою думку не впливала. А тобі дорога пряма – у віртуальну ДНР! Там такі чечено-москальські дауни всі, як ти. За гроші, і нічого святого.

        • Форт коментує:

          Шполянин . Я ж тобі казав німб над головою виключи. Ти тут все “я да я – добавить забув “жопой йожиків давив”” і ніхто прям не керує тобою. У тебе видно якийсь комплекс неповноцінності. Ти видно тільки тут такий герой, а сма видно за бабчиной юбкою присів та ще й під каблучок, або в дитинстві тебе ругали, та ти тут зараз такий крутий. Та ти по ходу ні в Шполі себе найти не можеш, а в Києві і подавно. То хто ж тобою буде керувать?

          • ШПОЛЯНИН коментує:

            Перестань вже корчити з себе Бога. Ти чогось вирішив, що всі живуть за твоїми оцінками і поглядами на життя. Хочеш дискредитувати нормальний громадський рух в нашому районі. То скажу зразу, що не вийде. А про юбку – це смішно. В тебе що, нема жінки? У мене, слава Богу є, славна і розумна, і ще – 3-є дітей, для яких я живу і працюю. А ще мені не все-одно, що робиться навколо. І бачу, що такі як ти хочуть повернути янеко-кучмівський час – добре тобі мабуть жилося, тож і гарчиш, як собака. Тебе тілька можна пожаліть.

          • Форт коментує:

            Якщо ти це бачиш – то ти просто ідіот. Чи хіба тобі чи ще комусь повилазило, що цього вже не буде, як би тобі не хотілося цього писать, і за рахунок цього попіаритися на сторінках сайту перед такими ж неадекватними як і ти. Дивись на речі реально а не в рожевих очках. Ці шо прийшли чи хочуть посідать у крісла, так самі уроди як і ті що відправлені в небитіє. Так, що ти охолонь а то розійшовся тут патріот-рухівець сраний.

  12. вася коментує:

    Треба строчно виртати дядченка,скоро вибори,хто ж буде баблова піарит!??Люди добрі,навіщо вам той дядченко,був він набрав добре,не хай відпочиває!!Що не має в районі хороших керівників?Та є ,ще кращі в 100 раз за дядченка!!Може ще тулуба вернути?він тоже класний керівник!А костюкович із дядченком були однопартійцями!!

    • Форт коментує:

      Ні, так чому ж відпоиває? То може й він хай нарівні з тими відповідає. Чи вспів одсткочить – то красавчик?

      • Троль коментує:

        форт у чому твоя адекватність1 там де оприлюднюється правда – ти зразу ж накидаєшся з матюками на людину. інших обзиваєш. а сам який. в тебе нема дзеркала вдома1 то піди до сусіда і подивись на себе і побачиш яка ти нікчема з сепаратиської республіки. ти не те що ідіот – ти паразитюга.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *