Черкащина: у Шполі влаштують марафон

28.07.2014

22 липня 2014 року за участю заступника голови райдержадміністрації Ольги Шпиці відбулося засідання організаційного комітету щодо підготовки та проведення 02.08.2014 року відкритого обласного марафону з бігу на честь пам’яті І.Є. Чернявського.

На засіданні розглянуто питання урочистого відкриття марафону, до проведення якого залучено структурні підрозділи Шполянської райдержадміністрації та виконавчі комітети сільських рад с. Товмач, с. Скотарево, правоохоронні органи.

Було дано доручення виконкомам сільських рад привести в належний санітарний стан вулиці сіл , по яких буде проводитись забіг на 5 км та 21 км.

Правоохоронним органам доручено забезпечити громадський порядок під час проведення марафону з бігу.

shpola.gov.ua

Це цікаво

2 Comments

  • Кум Сірка 30.07.2014 at 14:41

    Это не рецепт борща как таковой, нет-нет! Упаси меня Кулина, добавлять стопятидесятый вариант приготовления этого супа, тем более, что мой вариант особо не отличается от классического. Но вот одним нюансом хочу поделиться с теми, у кого возникают проблемы с введением свеклы. Раньше и у меня никогда не получалось сохранить ее яркий, насыщенный цвет в супе. Ни уксус, ни сахар, ни краткосрочное тушение, ни другие уловки не помогали – попадая в бульон, свекла вываривалась практически сразу. Борщ цветом становился похож на щи, а я – от стыда за очередной провал, – на борщ (правильный, красный 🙂 И тогда мы с мамой нашли способ введения свеклы в бульон, при котором полностью сохраняется ее натуральный цвет. Ярче борща я не встречала нигде.

    • ШПОЛЯНИН 30.07.2014 at 15:41

      Кум сірка не тільки обкурився сьогодні, а й нанюхався. Несе його так, що Сидоренко навряд чи в змозі надати невідкладну допомогу. В Шевченковому з’їдуться всі медичні науковці по ексклюзивний матеріал для своїх дисертацій.