У Шполі влада і депутати залишаються вірними Леніну

Як інформують у черкаській обласній організації ВО «Батьківщина», на сесії Шполянської міської ради було прийняте рішення не перейменовувати одну з центральних вулиць міста – Леніна – на вулицю Небесної Сотні. Із присутніх на сесії 19 депутатів десять осіб проголосували «за» перейменування, ще дев’ятеро – «утрималися». Серед тих, хто утримався, і учасники районної партійної організації ВО «Батьківщина». Своє рішення з цього приводу прокоментував один з депутатів міськради, голова фракції Володимир Горбач:

– «Батьківщинівці» серйозно підійшли до вивчення цієї проблеми. Ми провели опитування, щоб дізнатися думку громади про перейменування. Адже вулиця Леніна – центр нашого міста. Так-от, сто відсотків юридичних осіб висловилися проти перейменування. Вважаю, що їхня думка досить casino online важлива, бо на вулиці знаходиться багато банків та різних юридичних установ. Серед місцевих жителів понад вісімдесят відсотків висловились «проти» перейменування. Саме тому ми вирішили підтримати громадську позиція.

Однак, за словами Володимира Павловича, місцева «Батьківщина» детально вивчатиме це питання. Окрім того депутати-батьківщинівці запропонували увіковічнити пам”ять героїв, створивши постамент або сквер пам’яті Небесної Сотні.

Нагадаємо, що раніше з ініціативи «Батьківщини» в місті Площа Леніна була перейменована на Площу Героїв Майдану.

pro-vincia.com.ua
Опубліковано у Новини, у місті | Теґи: , , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

98 коментарів до У Шполі влада і депутати залишаються вірними Леніну

  1. іван Сірко коментує:

    Ти Володимир Павлович таке БРЕХЛО, сказав би що партія БАТЬКІВЩИНА з мене зробила МАГНАТА + я надепутатствував багато чого і біьша половина знаходиться на цій вулиці, а саме ДВІ АПТЕКИ+ ТРИ МАГАЗИНА +БАР -РИГАЛОВКА, та НОТАРІАЛЬНА КАНТОРА, А Я ЖЛОБ, тому поговорив з другими депутатами регіонало ленінського уклона і проголосували проти тисяч ШПОЛЯН. За це тобі ГАНЬБА!!!. Як така ГИДОТА з такими путінсько- комуністичними поглядами може жить в УКРАЇНІ, саме через таких як ТИ, в партії БАТЬКІВЩИНА такий низький рейтинг. ЩОБ ТИ ЗДОХ!!!

    • Троль коментує:

      іване. слів просто нема. серед нас живуть колоради і хто – юлькині кадри. мабуть тюрма її не навчила. а про площу я все добре помню бо тоді ночував в адміністрації охороняли від тітушок і на сесіях вперше в житті побував спочатку в білому домі а тоді в бившому райкомі і перейменувати площу запропонував слюсар він тоді керував революцією а горбача я й не бачив а воно тепер собі приписує заслугу шо лєніна зняли та люди тоді такі були в шокі за смерті на майдані яка там батьківщина. вулиці лєніна не буде я помню як діти виступали на площі це вони повинні рішать а не ці продажні путінососи. тим більше шо гроші не треба платить тим бабам а банк не розориться нічого з ним не случиться. хто в нас питав коли називали вулицю лєніним.

    • Игорь. коментує:

      35лет живу в Киеве. Вову знаю с детства…короче как был жлобом так им и остался… 🙂 не переживайте земляки появятся деньги в бюджете города они с половины переименуют не только ул.Ленина но и половину города…

  2. Сергій коментує:

    вова горбач в цій ситуації нагадує птн пнх який весь час говорив що то самооборона в криму яка в магазині купила камуфляж так от тут він говорить що він с кимось говорив і його підтримали а хто коли хй йго знає Вова пнх .

  3. микола коментує:

    Такі як горбач,і його приватизована партія,в яку входять слуги вови,хуже сепаратистів!таких людей треба просто не допускати до влади!Коли гинули хлопці на майдані вова набивав кармани баблом,ще і насміхався з лазіком!Не хай вова тобі снсниться Небесна Сотня,не хай вона приходить до тебе ночами.і будить тебе!Ти просто сволоч,хочеться ще шось тобі сказати,але не можна матюкатись!Гавно ти вова!

  4. микола коментує:

    горбач ти брехун,площу перейменували з інціативи Кишінька,проєкт був зачитаний на віче!Ні ти ,ні твої сраколизи,ні на одному віче не було!юльку випустили тільки із за тих хлопців,що загинули ,із за Небесної сотні!Тобі при ригіонах класно жилось,ти при янику відкрив аптеки,нотаріальну контору,ти з ригам завжди голосуєш в міськ раді!Ти шакал в овечі шкурі ,але весь район знає яка ти гадость!Ти принизив всих ,хто загинув,і зараз гине,.піди сука повоюй краще,може проснеться в тебе совість,але ні ,в тебе її не має!Якщо,не дай бог прийдуть кацапи,ти з лазіком перший їх будеш зустрічати ,з хлібом ,і сіллю1Просто в тебе гниле нутро!

    • Ленін коментує:

      Що Кишінько щось запропонував тоді в лісі здох КОМАР !!!!

    • Кум Сірка коментує:

      Рембо говорит:
      26.04.2014 в 11:06 пп
      Таких як Ковалі, Кишіньки, Петрики в Ярославку до Потапенка на стажування корів доїть, тей їм розкаже як життя побудувати, будучи сиротою !

  5. Рембо коментує:

    Хто такий був Горбач в Шполі до тих пір коли в ліз в БЮТ ? Ніхто ! Просто він зробив з себе партійного лідера, а на справді бандюк під прикритям партії БЮТ ! Таких лідерів, треба гонить мітлою з депутатів, і трощить бізнес таких місцевих царьків, які під прапором партії, прилаштовуються при любій владі ! Ганьба місцевм князькам ! Мочить їх треба !

  6. Андрій коментує:

    У горбача та його прихвостнів немає нічого святого, воно ще сміє приписувать собі чужі ідеї і проекти. На сесії обсадив себе бабами, ховався за ними, боявся падлюка щоб сурло його продажне не начистили. Щось ми не чули ні про постамент, ні про сквер. Отож дивіться на цих продажних обранців, і знайте, що продадуть нас ворогам,
    і будуть прислужувать їм, як служили партіїї регіонів. Партії батьківщина Ганьба! горбачу ганьба! Геть запроданця риговського з депутатів!

  7. Sp@rt@nez коментує:

    Повністю підтримую. Вова , відколи ти в Жукової Д Ф забрав портфеля партії ,
    Батьківщини в Шполі не стало . Ти зробив у Батьківщині в районі те ,що Лазік зробив у соцпартії . А шполяни проковтнули.В парі з Лазіком ви давно працюєте. Разом і Скорика в крісло всадили .І тут проковтнули.Сьогодні можна сказати люди мають те ,що заслуговують.Вова , ти розкажи людям про свої звязки з продажним нардепом бютівцем Кузьменком ,як ти сколотив капітал , скупив нерухомість та землю будучи депутатом міськради. Вова , відколи ти став головою для людей ти нічого не робив ,а лише набивав собі кармани. Партія під твоїм керівництвом працювала на Тімоху. Я не розумію як на це дивляться в області ,а може і там такі як ти. Після останніх подій в міськраді ти повністю дескреди
    тував себе в очах нормальних людей. Своїми діями ти скомпроментував Коваленко В М голову облради вона також в БЮТі.Рано чи пізно компартію заборонять. От тоді і побачимо ,що заспівають її захисники. Сьогодні смішно з Горбача ,смішно з прихвстнів і тітушок : Павлова, Берези ,Шпиці які піаряться на допомозі армії та біженцям . Ваші загажені прізвища там не повинні смердіти.На шполянщині більшість нормальних і порядних людей от вони і допомагають ,а ви баласт ,непотріб.Школа Тулуба та Черевка О А. Слава Україні ! Смерть ворогам ! З повагою до читачів Спартанець .

    • Троль коментує:

      а шо ж та коваленко голова облради бюту не може горбачу хара-кірі встроїть. люди прості цього не понімають. я націоналіст і бандерівець за україну і правду. то скажіть шо за нах… шо коваленко бютівка керує аж в області а тут бютівець путіну сосе. доки така мразь як ці вовани лєнін-путлєр-горбань буде все рішать як нам жить.

  8. Троль коментує:

    на площі поставили стелу памяті героям небесної сотні. це може горбач тоже її поставив.

  9. Андрій коментує:

    Стелу встановила Народна рада, а прапора мабуть вова стирив, а потім скаже, що з його ініціативи знайшли. Аферист.

    • Троль коментує:

      андрій це ти мабуть був обмотаний червоно-чорним прапором тоді як ночували на площі. я поняв. ти тоді розказав багато чого. андрій – слава україні111

  10. Небесна сотня коментує:

    А хто чекав від Горбача чогось іншого? Хто міг припустити, що він візьме і проголосує за перейменування? Якщо він каже, що дослухається до думки людей, то чого ж сам не переконав тих баберь, що нічого їм платити не треба буде, і банкірів би пристидив, щоб не жлобились. Де це хто бачив, щоб банк чи завод збанкрутував із-за перейменування вулиці? Якщо назва вулиці змінилася, то це не значить, що недійсна документація на підприємстві. Та Горбач, якщо він такий бютівець і патріот, то перший повинен був іти до керівників і просити їх погодження назвати вулицю Героїв Небесної Сотні, а не тупо послухати їх думку (про свій кишечник!) та ще й з-під мішка накрутивши всіх про великі витрати! Він про свою власну позицію не заявляє, бо вона антиукраїнська і жлобська!!! Патріоти з партією регіонів коаліції не створюють, а цей зрадник наносить тільки вред нашому всьому району.

  11. Андрій коментує:

    А п’яна голова райради скорик бютівець, повинен першим виступити в пресі і на сесії з роз’ясненнями громаді та підтримати думку дітей. А то як грамоти вручать то його п’яна харя перша сунеться, а як добру справу зробить то його бджоли покусали.
    Отож на наступних святах нехай падлюка геть і близько до мікрофона не підходить, бо буде йому народна ганьба! Плакати вже готові.

  12. іван коментує:

    Саме через таких як Горбач, та його карманних членів БЮТ в районі, таких як бзнес-леді НЕЧАЙ В Л , хитрого ЛАСУНАВ.Г., КОВАЛЕНКАВ.О. ( права рука горбача юрист в міській раді який з доволу горбача ходе пісять і какать.) та ще одна дама -депутат яка не має своєї власної думки,завжди голосує так як горбач, це його “гражданская жена” Шумейко Л.В. саме через цих горе- депутатів ШПОЛЯНАМИ керують і досі регіонали, тому що ця партія завжди підтримувала злочинний режим регіоналів, ці продажні вовки в овечій шкурі блокують будь яке рішення спрямоване на зміну системи, стара система їх влаштовує більше, тому шо при регаловській системі вони стали “большими” тому що крали, і не сплачували податків з свого бізнесу, із-за цих горе- депутатів страждають всі ШПОЛЯНИ. Мета цих горбачевих – ЗБАГАЧЕННЯ, вони хужі за комуняк та регіоналів тому що приховують свої ворожі погляди. Шановні коли Ви вже нажеретеся? чи може подавитеся? ГАНЬБА ТАКИМ ГОРЕ-ДЕПУТАТАМ!!!

    • Октан коментує:

      Найточніша характеристика горбачевих депутатів та їхніх фокусів, що й добавити нічого. Потрібно розповідати всім шполянам про їхні діяння.
      Увага. На майбутніх виборах треба бути уважними і не пропустити горбачево-скорикових депутатів у ради. Якщо вони покинуть юлькину партію, то партія яка висуне теперішніх горбачевих депутатів повинна отримати бублика.

  13. микола коментує:

    найбільший вред від районної Батьківщини,якою керує кум лазіка Горбач!Він повністю розвалив осередки,зливав вибори,домовлявся по округах з регіонами!А хто в депутатах від Батькішини?Його лакеї,яких він попристроював біля себе!голову земельної комісії, він отримав тод,і коли його слуги проголосували за ригоонала тимошенка!Але ж більшість в міськраді де факто є демократична,і можна було поставити свого секретаря!павловичу ригоональна єліта пообіцяла процвітання його бізнесу,і його придворні проголосували як сказав пан!

  14. микола коментує:

    Я думаю що на слідуючі вибори весь район докладе багато сили,щоб такихпродажніх лже депутатів більш не було у владі!Обєднуємось проти ворога україни горбача!

  15. Анатолій Михайлович коментує:

    А хто їх допустив до корита, вибравши в депутати – часом не жителі міста Шпола ?
    А хто алкоголіка Скорика посадив у крісло голови райради – не жителі Шполи , та народна рада, яка складається з тих же жителів Шполи ! Не веніть когось земляки, а думайте що робите ! “Хай чабан усі гукнули, за атамана буде ” на сьогодні не актуально ! Тому що з чабанів , всі стають царьками, тому що ми приводимо їх до влади, а після того імелі вони нас в виду ! Ми тільки нарізаємо понти , що хочемо щось змінити, ніхрена ! Хто більше кричить, попадає до корита. Завтра забувши про тих хто його вивів на пядестал ! А ті хто вивів, або користуються послугами від нього, більше всього, або їх влаштовують – дибіли, алкоголіки ! Земляки, все залежить не від них, а від нас, і винити потрібно тільки себе !

    • Форт коментує:

      А Ви думаєте як прийдете чесні та правильні, то не станете “обростать пір’ям”, чи мабуть свою зарплатню “чксних” можновладців отдаватимите на дома сиріт чи пристарілих. І ше скажіть шо так і буде!!! Патріоти ви тільки тут кричать де вас ніхто в ваші праведні очі не бачить. А ви зробьіть шось толкове. Наприклад оця вся братва, що кричить тут на сайті побудуйте дітям дитячий майданчик, чи клумби посадіть чи “бабушку через дорогу переведіть”. А потім будете кричать “Шо осього ж ми бачите”. Да тоді по-людськи, питань не має.

      • Троль коментує:

        о і знову лаз-поліцай учить патріотизму шполян. бабушок він переводить через дорогу1 де твої побудовані майданчики святоша1 ти тільки баблом набивав свою гидку харю а ще виступаїш тут путінський холуй1 ми на своїй землі і будемо порядки наводить після таких гаспідарів як ти і твої фашисти тулуби з тімохами. не починай пісеньки яку ти вже давно проспівав – далі вже в тебе повний п..ц1 коли до тебе це дойде

      • Рембо коментує:

        І одні і другі при даній системі державного управління будуть красти. Відсутній народний контроль ! Всі ідуть у владу і депутати, щоб добратися поблище до корита,мати блага і бути недоторканим ! Потрібно щоб всі державні органи обиралися жителями населеного пункту, були підзвітні громаді . А громада думала кого обирає в органи управляння. Якщо обираємо Скориків алкашів – то чому дивуємося стану справ у районі ! Якщо немає кому управляти – тоді управляють ті в кого гроші, або кримінал, або відморозки !

  16. Вот так коментує:

    Молодцы Шполяне !!!!!!!

  17. Ониська коментує:

    Фу, яке гидоття рветься до влади – ті що пишуть коментарі, вихованості нуль – от і держава такою стане з ними

  18. Андрій коментує:

    Онисю, ми бачимо якою була влада до сьогодні з такими, як ти. До влади ніхто не рветься, але й п’яну та брехливу мерзоту ніхто терпіти не буде.

  19. Ігор Зачепа. коментує:

    Ганьба тим депутатам що не підтримали перейменування вулиці. Якщо хтось проводив опитування жителів вул. леніна із яких близько двухсот проти переіменування, то чому не вказали скільки всього живе людей на цій вулиці? Навіщо ті хто збирав підписи, свідомо перебільшували складність переіменування вулиці? Що це за позиція в депутатів, коли вони голосують ні ЗА ні ПРОТИ, а це вісім депутатів, (8 утрималось і 10 ЗА) що це за позиція “ні ВАШИМ ні НАШИМ”? Я добре розумію депутатів з партії регіонів, але як можна зрозуміти депутатів з ВО Батьківщина? Адже тільки завдяки ГЕРОЯМ НЕБЕСНОЇ СОТНІ, які віддали своє життя, їхній лідер Юлія Тимошенко зараз знаходиться на свободі. Дуже шкода що депутати не дослухались до думки більшості Шполян, а особливо молоді. Але в найближчому майбутньому імена радянських назв вулиць всеодно зникнуть з наших міст. СЛАВА КРАЩИМ СИНАМ УКРАЇНИ!!! СЛАВА ГЕРОЯМ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!!!

    • Троль коментує:

      ігор ти молодець. багато хто з тобою згоден і нас більшість111 цих пуніноїдів треба ставити в позу зламаної берези як грозився шполу поставити бик черевко111 та вср..ся і втік як остання гнида.

      • Форт коментує:

        От герой – Троль. Молодець. Слава – тролю. Все поріщав. Жити стало легче. Наш Президент. Ой молодець. Язик по коліна – з головою біда.

  20. Іван Сірко коментує:

    Депутати що неголосують ні “за” ні “проти” боягузи, бояться щоб їм не попало що від одних чи від других. А так вони утримуються, і получаїться що вони Є, що їх НЕМА. То так ми і живемо, бо самі вибрали собі таких СЦ.КУНІВ. На думку приходять слова В.Висоцького ” НАСТОЯЩИХ БУЙНЫХ МАЛО, ВОТ И НЕТУ ВОЖАКОВ.”

  21. Троль коментує:

    а воно ж. люди. насправді такт-то. уявіть. що жила собі жінка. яка заробила на хату. на машину. на земельну ділянку. а її чоловік пив і гуляв тільки. так воно і нічого. але ж бив свою талановиту жінку і був би забив до смерті. та вона ж розумна і смілива. взяла й розвелася з ним. вирішила повернути дівоче прізвище. а їй кажуть. що треба переоформити документи на всю зароблену власними силами власність та гроші заплатити. і що ж їй робити – лишатися вільною з прізвищем пяного гнобителя чи економити якісь гроші1 де ви бачили. повернула своє родове прізвище і живе в своїй хаті повноправним господарем. а фортіки-загарбники ніколи не переможуть свободу нашого народу1 отака історія дорогі земляки.

    • Форт коментує:

      Красава. Стіхопльот.

    • Петро коментує:

      Да-да-да. Молодець Троль ! Поки вся шполянська громада сушить голову над тим ,яке ж буде покарання за ігрові автомати – великий комбінатор юрнув в чергову нору від відповідальності. Взяв та й розвівся з любенькою дружинонькою . А що ? Бари на ній –казино на ній -як і решта всього . Яке йому покарання ? Всі претензіі до неі !!!Вона -корінь шполянського зла. А щоб не намалювався якийсь мачо на всю нерухомість -( сам бо лишився в одних шортах , правда з бородою ) проводить рукоприкладні бесіди. Не забувай бо -чиє прізвище носиш чи носила.

      • Форт коментує:

        О уже й вона винна. Хто вона? А твоя не винна? Чи не дала? Та тут розповідаєш.

  22. Пятачок коментує:

    а Ленин такой молодой…

    • Ленін коментує:

      И красывый … )))

      • ШПОЛЯНИН коментує:

        Леніна навіть на Донбасі зараз валяють, а Симоненка тягають по Вр як фуфайку! Молодий і красівий — тобі кінець в Україні, а оця чортівня перед предісподнею біснується, кіл вам в груди!!!

  23. Андрій коментує:

    Фортику, а чого це ти захищаєш чужу жінку та ще й ревнуєш, може тобі дала і страждає бідна від рукоприкладства тирана, то ти б захистив бідолашну, чи ти в кущі з чужою жінкою і від чоловіка у тіж самі кущі?

    • Петро коментує:

      Мабуть дала обом зразу — макогоном по голові бо так би не казився з люті.

      • Форт коментує:

        У Миколи спитайте, він мабуть знає. А ви бики говорите про всіх і ні про кого на мові глухонімих , зрозумілих тільки таким недоумкам які ви є.

  24. микола коментує:

    вона нормальна жінка,треба було раніше розвистись з тим ХУ.ЛОМ!

  25. Slava коментує:

    Тема зовсім інша у статті.Накидали всякого лайна.Перменування вулиць це хвороба НОВИХ ВІЯНЬ, діти такого дятька як ленін взагалі незнають.Та і взагалі причому тут Ленін до таких флагманів даржавної та районної корупції як Янукович, Вербівський, та Браславський ласих до хабарів та держвіного майна.

    • Небесна сотня коментує:

      Слава, ти так вузько все виклав, ти що лєніна захищаєш? Забув скільки він українців знищив? Янеки всі походять від лєнінців-безбожників, це їх прямі нащадки, а наша молодь зовсім по-іншому вже мислить і, можете не сумніватися, має ясне уявлення, якою повинна бути їх держава.

      • ShpolaNews коментує:

        Я є одним з тої молоді про яку ви говорите. І ми мислимо навіть не так як ви думаєте!!! Нам принципово пофіг як називаються наші вулиці (нехай навіть “70 річчя з дня смерті гітлера”). Але нам не пофіг коли НАМ ЗАЛАЗЯТЬ В НАШІ КИШЕНІ і кажуть що вулицю на якій ми прожили все своє життя хтось там збирається перейменовувати А НАМ ЗА ЦЕ ПЛАТИТИ! А щодо уявлення про те яка країна повинна бути то вона явно не повинна бути така як зараз. Тобто на надуманих проблемах нема чого будувати рейтинги, ЦЕ ПЕРЕЖИТОК КОЛИШНЬОЇ ВЛАДИ. ВИДУМАЙТЕ ЩОСЬ ОРИГІНАЛЬНІШЕ!!!

        • микола коментує:

          Може Гітлер до шполи невс ,і ближче!

        • Троль коментує:

          брешеш. молодь про кишені не переживає. у неї є можливості і потнціал їх заробляти. молодь вболіває за україну – чисту від мразі із справедливими законами і чесними правителями. і для них небесна сотня – герої. а ти гнида давися за копійку. ти не молодь. ти нафталіновий лєнін.

          • ShpolaNews коментує:

            “нафталіновий лєнін.” Бугага))). Зараз в теперішніх умовах розумна молодь рахує кожну копійку!!! А та молодь яка голосно кричить не обов’язково розумна.

            Краще розумно мовчати, ніж нерозумно говорити.
            (Публій)

  26. микола коментує:

    діти леніна не знають,і не треба,не доведи господи ще одного леніна,який знищив,заморив голодом .мілліони Українців!Треба забути за цю тварь ,раз і назавжди!Слава Україні!

  27. Іван коментує:

    ShpolaNews ти таке маїш відношення до молоді як свиня до сонця. Ти краще поділись з шполянами секретом, чи може дай якусь формулу, за що лавринович дав тобі ліцензію нотаріуса, чи не за те що ти програв вибори?, а потім твоя приватизована партія Батьківщина разом завжди голосувала з регіонами. Як можна будучи в опозиції за короткий проміжок часу зробити процвітання своєму бізнесу а саме ТРИ аптеки де роблячи 100 процентну накрутку ти ПАДЛО заробляєш на хворих, залазячи їм в карман, молоді цілу ніч продаєш алкоголь . Три магазина, +кантору, джип , новий будинок, землі с.г. та інше, і це майже все на вулиці леніна. А формула така .Ти голова земельної комісії, маючи в міській раді свою людину(коваленко володя) + своя людина (яка зараз десь ділась) в держкомземі, залазив в карман всім Шполянам, і ось результат. Але ти вова помни що ХАЛЯВА завжди боком вилазить.

    • ShpolaNews коментує:

      Вибачте але Я безпартійний, і просто висловлюю свою думку, яка збігається з багатьма людьми, всима можливими способами.

    • ShpolaNews коментує:

      І доречі я не горбач

  28. Андрій коментує:

    Клас Іване, підтримую повністю твою думку, бо ми чули на сесії думку молоді і бачили хто сидів біля горбача. Підтримував він і його молода команда не бабок, які йому чуть не руки цілували дякуючи, а власний бізнес. А вони ж наївні думають, що горбачушка за них, дякуючи таким бабусям він знову пролізе у міську раду на дешевому піарі.
    Люди, схаменіться горбач не та людина, що відстоюватиме ваші інтереси – це брехло і слизняк, який сам за себе, він використовує навіть своїх однопартійців, подивіться на алкаша скорика, який сидить і райраді, а горбач з павловим керують, прикрившись його іменем.

  29. ShpolaNews коментує:

    Останні новини про перейменування
    http://shpolanews.at.ua/publ/volja_gromadi_vikonana/1-1-0-3

    • ШПОЛЯНИН коментує:

      Андрій, не сміши цими Христенками і Шпицями!!!

      • микола коментує:

        А хто такий Христенко,і Шпиця,що вони зробили для Шполянщини!Це раби пана горбача,які виконують його дибільні вказівки!

  30. Андрій коментує:

    Шполянин, я не писав про христенка і шпицю, читай уважно, хоча шпиця заслуговує окремої статті, блискає своєю безстижою мордою на всіх шпальтах вікторуковських вістей та на сайті РДА. А її давно треба відправити за тимохою і черевком, до речі як і багатьох інших. А про політиків це перебор, ну сам подумай хіба це політики? Це прості шісточки на пагонах павлова.

    • микола коментує:

      я говорив за шпицю і христенка,горбачових прихвостней!

    • ШПОЛЯНИН коментує:

      Та я не тобі, а ШполіНевз (вирішив, що це Андрій, бо він веде таку групу в ОК), але в того Андрія бачу що не збігається позиція з оцим невзом. А цей невз зсилку поставив на статтю про наших шполянських бютівців, які умнічають про перейменування вулиць. І хто? Шпиця й Христенко – два діда-деградата горбачівські два солдата.

    • Кум Сірка коментує:

      Гандрушка! Ти на своє рило подивись!!! Щось мені так здається, що твоя мордяка настільки пропита, що її варто сфотографувати розмістити на сайті РДА та у “Шполянських вістях”, з приписом (поставет в серванті діти за цукерками лазитит перестнуть).
      Займись ділом, а не брудом плюєшся тут!

  31. Андрій коментує:

    Хлопці , а ви взагалі багато бачили не хануриків або шісточок, як не павлова то лазіка у райраді? Там жменя справжніх депутатів, решта, прихвостні.

  32. ПВ коментує:

    Центральна вулиця носитиме нове ім`я. Питання часу.

  33. Саша коментує:

    Як житель вулиці Леніна хочу подякувати міському голові Заскалеті В., депутатам Кисленку С., Волошенюку В., Поліщук Л., Ковальчуку М., Горбачу В., Нечай В., Шумейко Л., Коваленку В.,Ласуну В. за підтримку жителів. Зачепу прошу підтверити чи спростувати, що він підозрюється у скупці краденого і через те йому не вдається пролізти до партії Ляшка в районі, не відбувшогося голову рда бойка прошу написати чи був він притягнутий до кримінальної відповідальності за нецільове використання чорнобильських грошей і у його батька чи не стояла сантехніка на ці гроші куплена. У випадку неправдивих відповідей на цьому сайті будуть опубліковані матеріали цих кримінальних справ, а також матеріали про торгівлю ковалем у товмачі без ліцензій, як «майдановець» людей травив. Все місто проти таких як ви, вас два десятки, переписуєтесь дин з одним і радієте. Вулиця Леніна була,є і буде, а сіркоспартанців і зачепоковалебойків люди винесуть на смітник ануси розробляти.

  34. Андрій коментує:

    Саша, не приплітай депутатів С.Кисленка і В.Волошенюка до горбачівських шістьорок і прихвостнів, вони порядні і розумні хлопці і голова міста В.Заскалета теж там ні до чого.

  35. Ігор Зачепа. коментує:

    Що стосується переіменуванню вулиці, і подяки депутатам, то на мою особисту думку депутати що не займають свою чітку позицію, і не відстоюють її, нема за що дякувати. Десять депутатів-за переіменування, вісім утрималось, і ні одного голосу проти. Ці вісім депутатів вони ні “ЗА” ні “ПРОТИ”, вони ні за леніна, ні за Небесну сотню. Вони хочуть сподобатись і тим що “ЗА” і тим що “ПРОТИ”, що вони є що їх нема, однаково. Шановний Саша , згідно законодавства, щоб ПІДОЗРЮВАТИ людину потрібно їй вручити “Акт повідомлення особи про підозру”, без нього це пусті балачки. Я наприклад, Вас підозрюю в постачанні зброї Сомалійським піратам, прошу підтвердити це, чи спростувати. Ще Ви там писали про двох голів сільських рад, які через свої переконання повиходили з партії Батьківщина, і пана Ляшка, який також був колись в БЮТі і який працюючи в журналістиці, завжди критикував владу, за що і переслідувався, протів нього було сфабриковано декілька кримінальних справ, так мало хто зна що в Черкаській типографії, де друкувалась газета “Свобода” яку він тоді редагував, Ляшко чинив опір міліції і побив аж вісьмох беркутівців, за що провів дев’ять діб в Черкаському ізоляторі. Це так оббріхували тоді, так захисники старого режиму продовжують оббріхувати і зараз тих, хто хоть якось намагається щось змінити. Якщо в Ви Саша знаїте будь які кримінальні справи то друкуйте їх, я на відміну від Вас підписуюсь своїм справжнім прізвищем не можу таке друкувати, та і нема бажання це робити, мені потім потрібно буде пояснювати де я їх взяв, і на підставі якого закону я їх оприлюднюю, а для таких як Ви закони не писані, так що ДРУКУЙТЕ!!!

  36. Віталій коментує:

    Ти, Зачепа, не петляй, як вуж під вилами. Прямо скажи ,як крадене скуповував чи купляв у В.М.К. свободу, бо є докумети, чи їздиш до Сергія в Черкаси, щоб очолити партію ляшка? Не забивайт баки.

  37. Віталій коментує:

    А не візьмуть тебе Зачепа-бо люди ляшка вже бачили документи який ти…. патріот і піаніст, те що ти понаписував не схожена акт повідомлення особи про підозру. так же грамотний наш?

    • ШПОЛЯНИН коментує:

      А ти, Віталька, сам лізеш очолить партію Ляшка? Ти, мабуть, Горбач, бо тільки він вміє їздить по верхушкам в область та обкакувать усіх шполян, щоб собі загребти контроль над вигідними осередками партій. То ти вже побував і в Ляшка? Дивись, бо якщо прихватизуєш і партію Ляшка, то тебе взагалі змісять з ескрементами в Шполі. Ти з своїми документами про Зачепу сходи у відхоже місце, конкурірующа фірма хренова!

  38. Іван коментує:

    Цей ІДІОТ ГОРБАЧ уже записав в свої шістки Заскалету В,М. і Кисленка щоб розділити з ними свою ГАНЬБУ. Я б на місці цих хлопців набив би морду цьому вухатому щоб не тулив в майбутньому до своєї приватизованої партії, і і до своїх шістьорок. Воно сцикливе сиділо на сесії, заховався за бабами і нього відібрало мову, а це вже воно пише що не Я один тіпа, А остальні депутати бояться щоб їм не дали по голові ті що ЗА і ті що ПРОТИ тому вони і утримались. А в тих Зачепах Ковалях Кишіньках Бойках ці гниди що бливають їх брудом , бачать свою СМЕРТЬ і неможливість красти, тому і стараються їх обгадить, і оббрехать. На наступну сесію візьму навіть “відгул” прийду, та побачу тих гнид,може кого за вуха потягаю, а може комусь по голові дам.

  39. Саша коментує:

    Андруша – я своїм ім’ям підписався і документи у мене справжні, ти їх побачиш. А те . що Заскалета, Кисленко ,Волошенюк відправили вас ануси розробляти-факт. Це зовсім не означає, що вони чиїсь шістки. Це означає, що набридли людям такі як ти, тупорилі, кому крадуни зачепи і бойки можуть заважати,тім більше ковалі-кишіньки, що та верзеш?

  40. Іван коментує:

    Ти Ідіот- САША чому не друкуєш кримінальні справи, нам цікаво буду твій БРЕД почитать, може хто у відповідь і твої злочинні справи, як керівника партії Батьківщини, яку ти скомпроматував і опозорив, і як голови земельної комісії надрукує. Чи ти як завжди брешиш і оббріхуїш. І тебе ще раніше просили шполяни надрукувать формулу по якій ти так бистро розбагатів, тиж ” по-чесному” розкрутився на своїй партії, то розкажи всім ЯК. І чому на джипі і досі номера замість “володимир” не поміняв на “ЛЕНІН” ти вже як пачав писати, то ПИШИ, чи ти знову застяв, і знов будиш як і на сесії за бабів ховатися.

  41. Андрій коментує:

    Саша, мені немає ніякого діла справжнім ти і’ям підписався чи ні, я просто був на сесії і бачив, як голосували Кисленко і Волошенюк, якщо пишеш, то пиши правду, бо вони голосували за перейменування вулиці. Анус у тебе бачу розроблений не на жарт. Мабуть Зачепа з Бойком і Коваль з Кишіньком тобі допомогли розробляти, чи перестаралися, що ти такий незадоволений.

  42. Саша коментує:

    Ти погано дивився хто і як голосує, а якщо сліпий- візьми протокол. Горбач цікавий тільки вам, а не мені, так що вибач. А хто кому розробить- то ще не вечір.

    • ШПОЛЯНИН коментує:

      Та-аак і шо це в нас за такий підрахуй винирнув? Протокол кажеш? То голосували ж не відкрито, там не вказані прізвища! А ось як було насправді: Горбач, Нечай, Шумейко, Коваленко, Ласун, Ковальчук, Поліщук, Оберемок – ці 8 кнопкодавів утрималися. Решта присутніх 10 – “за”, в тому числі й Кисленко з Волошенюком. Ти Саша-Ольга Дмитрівна провокатор і падло. Хочеш, похитнути позицію Кисленка і Волошенюка, думаїш, що вони по вітру начебто тримають носа. Та ти краще вдарься своєю пустою головою об асфальт. Вони нормальні хлопці і мараться об тебе, горбачівське смрадло, не будуть, у цьому ніхто не сумнівається.

  43. Саша коментує:

    Нічого не вийде друже-там було багато людей, а Горбач- це твоя проблема, тож не втирай мені. А похитнуті позиції і мізки у ваших 10 дебілів, серед яких наркомани і крадуни. Скоро всі це обговорим.

  44. Андрій коментує:

    Шполянине, а хіба не видно, що він давно вдаряний і не об асфальт, а ще при родах головою об тазік. Бач ввечері знов розроблять зібрався мабуть таки хлопці недопрацювали. Хай покаже свою брехливу дебільну морду, тоді й поговоримо.

  45. Саша коментує:

    Скоро “допрацюємо” з вашими брехнями два десятки шизоїдів, може хтось із вас бачив, що й Заскалета був “за” брехливі мразі разом із Кисленком, чи ввижається бажане за дійсне. Постозвони і крадуни і не хватає волі правду сказать.

    • ШПОЛЯНИН коментує:

      Заскалета не був “за”, він мовчки собі сидів. Можеш його записать у своє комуністичне шобло, поки його не заборонили в Україні. А решта все було, як я написав, так шо брехня – це ти. Якщо тут 2 десятки людей пише, то це добре, а ти, путіноїд, сам з собою ведеш бесіду. Буде тобі те, що лєніну – розчахнуть і не спитають, бо то вже смітник історії і такі як ти підуть за лєніним вдогонку. Тим більше, що як його знімали, ніхто не кричав і не вмирав, всі тільки хлопали. І тебе в останню путь так само проведуть, сімонєнін примандоряний!

      • Кум Сірка коментує:

        Шполянин твоя брехня!

        • ШПОЛЯНИН коментує:

          Та що ти кажеш, і в чому ж вона? Що Лєніна ніхто не зняв? Чи що вас так само не розщахнуть? Ехе, і чого не жаль вас, таких убогих і злісних комунопрдунів.

          • Кум Сірка коментує:

            ГГГГГиииииии три речення 5 помилок! Ти в школі добре вчився!? МАБУТЬ! Покищо на убогих схожі тільки Ви!!! Тай бачу, що попукувати ти теж полюбляєш.

  46. Троль коментує:

    да шполянин і правда. пиши грамотно і порядно як оцей кум. вчись у нього як правильно брехать і гадить.

    • ШПОЛЯНИН коментує:

      Що візьмеш з безмозглого путіношиза? Хай гигикає, на больних не ображаються.

  47. микола коментує:

    скоро горбач зїсть і заскалету!Він йог уже раз кинув,кине і в друге,горбач же бидло без совісті!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *