У Шполі засновано благодійний фонд: на підтримку військових

В районі активно проводяться заходи щодо підтримки військовослужбовців, Відповідно до Указу Президента України від 17 березня 2014 року № 303/2014 «Про часткову мобілізацію», були мобілізовані до Збройних Сил України та приймають участь в АТО. Створено благодійний фонд, на який всі бажаючі перераховують кошти для підтримки військовослужбовців.

Станом на 15.07.2014 зібрано допомоги понад 55 тисяч грн. Крім того надано безпосередньої допомоги Збройним Силам України від сільгосппідприємств району на суму 477тис. грн. Зібрано кошти Асоціацією сільгоспвиробників району на суму 50 тис. грн.

Військовослужбовцям було придбано військову форму, бронежилети, берци, каски, рюкзаки, розвантажувальні жилети. Вся ця амуніція відправлена до місць служби військовослужбовців.

Діє штаб координаційної роботи з надання добровільної продовольчої допомоги населенню постраждалих районів східної України та військовослужбовців. Зібрано та відправлено продукти харчування на підтримку військових частин що приймають участь в АТО. Благодійна допомога буде надаватися постійно.

Перший заступник голови райдержадміністрації дякує всім жителям району, керівникам сільськогосподарських та промислових підприємств, приватним підприємцям, за надану допомогу військовослужбовцям, що приймають участь в АТО та жителям східної України.

shpola.gov.ua
Опубліковано у Новини | Теґи: , , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

5 коментарів до У Шполі засновано благодійний фонд: на підтримку військових

  1. Пінґбек: У Шполі засновали благодійний фонд на підтримку військових | Про все - Черкаські новини. Життя міста Черкаси та Черкаської області

  2. Небесна сотня коментує:

    Хай краще перший заступник скаже, чого воєнком не володіє інформацією про те, скільки грошей надходить і тим більше на що витрачаються, хто вирішує на що їх витрачати і хто має доступ до цих коштів! Всі, хто переживає, щоб його допомога потрапила справді воякам, а не в кармани шахраїв, самі шукають виходи на бази АТО, або довіряють волонтерам. А тим, хто возив нещодавно тітушок щоб захистити зад янека, віддавати на рахунок свої гроші – себе не поважати.

  3. микола коментує:

    А нащо волонтери?Лапу на гроші наложив Павлов,і кулик!Вони знають як украсти,щоб було красиво!

    • Троль коментує:

      дурні ті хто гроші дає павлову – я не дав бо не дурак. а усик віддала все шо я передав нашим шполянським хлопцям в руки так шо їх рахунки мені по….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *