27
У Шполі паніка: у крамницях розкупили сіль
Статті , у місті / 26.06.2014

У шполянських крамницях розкупили наявні запаси солі. Про це стало відомо кореспонденту Інтернет газети «Шпола онлайн». Це сталося після того, як у місті посилились чутки про ймовірне подорожчання солі та зникнення цього товару з продажу… У торговельних мережах Шполи вважають, що мешканці міста знов стали жертвами чуток, які жодним чином не відповідають дійсності.

14
Черкащина: влада у Шполі знов продемонструвала недолугість

Шполянська влада знов продемонструвала, що не здатна тримати під контролем ситуацію в місті та виконувати свої прямі обов’язки. Інтернет газета «Шпола онлайн» вже неодноразово писала про скандальне сміттєзвалище в районі залізничної станції. Комунальники почали вивозити сміття, але розпочату роботу так і не завершили.

6
Криваве ДТП у Шполі: жертву залишили біля входу до лікарні

Вчора приблизно о 14 : 45 у Шполі, на вулиці Забережній, біля будинку номер 3, невідома машина збила чоловіка на велосопеді. Як повідомили кореспонденту Інтернет газети «Шпола онлайн» свідки ДТП, – невідомі вибігли з машини і почали грузити постраждалого в машину. Потім вони поїхали з місця дорожньо-транспортної пригоди. Як стало відомо пізніше, вони відвезли чоловіка до лікарні і залишили