У Шполі вирішили, що можна вволю продовжувати злочинну діяльність

20.06.2014

Це неймовірно і до болю огидно, але нахабству шполянських «януковичів» краю не бачити. Вже звільнений 9 квітня цього року колишній голова Шполянської райдержадміністрації Черевко в цей же день, не будучи вже на цій посаді, призначив начальником відділу освіти колишнього вірного служителя режиму ще 2002-2004 років Павла Вербівського. Ця кандидатура, зрозуміло, що з народною радою Шполянського району не погоджувалась. Це такий був останній плювок шполянській громаді в обличчя від того тулубовського сатрапа. Пішов і лишив купу по собі.

А що ж Павло? Трохи прийшов у себе після тривалого запойного періоду та почав нагадувати свої старі методи відмивання державних грошей. А чого б то йому було йти на 1200 грн. зарплати? Тут і Павлов до владного крісла приріс так, що доведеться, напевно, його сокирою від нього відбивати. А це ж його друзік-корифей, ще й Пустовіт на місці, нікуди не подівся за 10 років. От тут вони й обмізкували бігом стару систему відкату грошей з районного бюджету.

Докази не забарилися – директори шкіл отримали накладні на придбання фарби для ремонтів шкіл, яку придбали за кошти районного бюджету. Це просто зверх нахабство! Одну банку фарби, яка коштує 60-70 грн. вони придбали за 138 грн., і таких банок для всіх шкіл купили приблизно шість сотень. Уявити тільки, який навар на рівному місці. Поділитися з ким треба та розділити між собою грошики їм великого труда не треба. Літній відпочинок у Єгипті їм вже забезпечений. Роблять вони це зухвало, бо вважають, що народна рада і прості люди далекі від цих схем, ніхто не вникне, не докопається, не доведе.

Та помилилися цього разу місцеві «януковичі». Народ сьогодні цікавиться кожним їх рухом, заглядає в кожну шпаринку, щоб припинити їх безпредєл. Накладні вже ось оприлюднені, подивіться на цю золоту фарбу, це наче люстри для Межигір’я!

Далекі люди з народної ради чи ні, але про це вже знає прокуратура і КРУ. Нехай візьмуть за зябра цих «гаспідарів» та добряче покарають, щоб не думали, що їм усе з рук спливе, як то було після помаранчевої революції. Сьогодні на доброго і чесного Президента вже ніхто не надіється. За вами спостерігає громадський контроль, від якого нікуди не подінешся. Так що, хлопці, або Ростов, або місце не дуже віддалене. І з очей геть, клята банда! А громада на цьому не зупиниться, і далі заглядатиме до діянь безстижих чиновників.

Антикримінальний сектор

Це цікаво

129 Comments

  • Петрович 20.06.2014 at 13:46

    Не можу дочекатися тої пори, коли всіх шполянських хабарників або пересадять, або викинуть на смітник історії. Але ж історія повторюється знову й знову — ми вже вкотре наступаємо на одні й ті ж граблі. Влади як такої в місті немає: районом керують дві профурсетки — так званий перший заступник голови райдержадміністрації Ірина Береза та тупоголова заступниця Ольга Шпиця. Радою керують алканавт Іван Скорик, якого виперли з Шполянського управлінння з експлуатації газового господарства за приписки, заступник голови районної ради, він же “тіньовий губернатор” автошколи та власник ставків навколо Шполи Олександр Павлов та керуючий апаратом районної ради, він же сірий кардинал Шполянщини Сергій Гребенюченко на прізвисько Гребєнь. Коли Павла Вербівського першого разу (вірю, що буде й другий) вигнали з відділу освіти, Павлов зробив з нього очільника автошколи, який розпочинав свій робочий день з такого активного чаркування, що після обіду вже лика нге в’язав. Врешті-решт, навіть Павлов не витримав і вигнав його з автошколи, натомість призначив керувати автошколою свого сина. Але ж такі “козаки”, які знають досконало всі районні корупційні схеми, завжди потрібні. Тож, зрозуміло, чому незабаром Павло Вербівський знову опинився в освітянських очільниках — адже в районної освіти чи не найбільший бюджет на Шполянщині. Можна красти скільки завгодно. На фарбу затратили біля ста тисяч гривень, половину покладуть собі в карман — свої частки матимуть Гребєнь, Павлов, Вербівський та фінансовий геній Шполянщини Володимир Пустоцвіт. Ну, звісно, якусь там “кістку” кинуть Скорику. Знову повторюється давня істина: чого ми бідні, бо дурні, а чого ми дурні, бо бідні. І наостанок, як сказав би славнозвісний дідусь Панас: “Отака херня любі малята”.

    • Троль 21.06.2014 at 12:33

      Петрович, тобі хвала! Класно написав.

  • Рембо 20.06.2014 at 14:44

    Оце Вам і використання освітянського бюджету, якого не вистачає на зарплату вчителям ! Доки районом будуть керувати такі ділки як Павлов, Гребінюченко, Пустоцвіт і будуть наберати таких алкоголіків як Вербінський, Скорик – в районі буде бардак ! Будуть робити що хотіти. Розкрадуть район до краю ! Хоча скоро красти не буде чого, тому що не буде чим наповнювати бюджет. Економікою району ніхто не займається. Вся економіка працює на кармани керівників які добралися до корита! Будемо згадувати минулі часи, минулих керівників коли район був флагманом !

  • Ігор 20.06.2014 at 14:53

    Зловживання в бюджетній сфері є не тільки в освіті. Ті хто працює не один рік з фінансами добре знає як “деребанить” бюджет району. А потім будуть розказувать що на переіменування вулиц, які повязані з радянськими часами нема коштів. Кошти є, тільки треба менше красти. Що стосується закупівлі товарів, робіт і послуг за державні гроші, то є відповідні процедури, якщо вони порушені то це стаття 191 ч2., зловживання службовим становищем, заволодіння грошовими коштами, за це передбачена кримінальна відповідальність. Ще новина з третьої школи, вчора в 19 кабінеті впала стеля, криша протікає не один рік, а в пятому кабінеті скло в вікнах з кусочків склеєне скотчем, далеко не у всіх батьків є можливість зібратися грошима і замінить вікна, тому дуже хотілося б щоб начальник відділу освіти звернув на це увагу. Ще в районі працює в освіті двісті пятнадцять пенсіонерів, булоб дуже добре щоб їх відправити на відпочинок, дітям цікавіше з молодими вчителями, а то є молоді вчителі з двома вищими освітами а із-за песіонерів їм нема роботи…

    • Рембо 20.06.2014 at 16:39

      В першу чергу, необхідно звільнити директора третьої школи, який давно повинен бути на заслуженому відпочинку, по друге Вербінському потрібно від горілки очі продерти, та подивитися на реальність справ у школах !

      • Прудкий 21.06.2014 at 17:48

        Не очі йому треба продирати а вже в клітку саджати. або на кіл.

    • Ольга Дмитрівна 22.06.2014 at 13:54

      Молодим нема роботи не через пенсіонерів, а через мільйонерів, які грабують народ! Бідні живуть за рахунок своєї праці, а багаті – за рахунок бідних!

  • Петро 20.06.2014 at 15:50

    На всі ремонтні роботи директори закриють дірки батьківськими грішми та вчительським ентузіазмом. Тож і виписують і фарбу і до фарби за фантастичні ціни. А потім іде серпнева перевірка- де директорам за допомогу в купівлі золотоі фарби преміі виписують

  • Василь Миколайович 20.06.2014 at 18:36

    До цієї пори я читав цей розділ мовчки, а посовітували мені друзі його прочитати. Ви знаєте я його читаю і звертаю увагу на те, що тут присутні і якийсь Петро, роблячи аналіз я так вважаю, що це мабуть Комар пише; є і якись Рембо, що воно за Рембо? Якщо це такий Рембо як в кіно то тоді це не той Рембо бо той Рембо не ховався. Ігор дивлюся- мабуть з тієїж верхівки наших “шановних” керівників – бо знає багато, а може робить вигляд шо знає. І багато багато інших. Є і такі писаки, які підтримують тих хто були і є з керівниками району, сіл, міста. Але я побачив одне, в цій країні ніколи, нічого не зміниться – тому, що всі та все роблять з підтишка. Одні роблять з підтишка, а інші пишуть з підтишка. І виходить як в тій поговірці “Собака гавкає а караван іде”. Люди схаменіться.

    • Миколай 20.06.2014 at 19:26

      Василь Миколайович, ви також ніби не представилися, а починаєте розказувати кому, що і як робити, коментарії потрібно по статті писати, а не інших помиями обливати.
      В наших дітей вкрали підло і підступно приблизно 50 тис.грн., а ви Петра і Рембо обвинувачуєте.Ви не миколайович нутром чую, а працівник освіти ,або того ж самого держ апарату.
      Факти розкрадання наших з вами коштів потрібно показувати , а потім прокуратура з кру розбереться хто правий, а хто винуватий.

    • Петро 20.06.2014 at 20:11

      А ти до кого себе відносиш– до собак чи каравану ? Кожен має право говорити і писати що думає. І не має чого людям рота закривати. Коментуй діі влади – яку ми обрали на рівні району- а не тих хто тобі привидівся

      • Василь Миколайович 20.06.2014 at 22:48

        А що тут не зрозумілого, я Василь Миколайович і це зрозуміло. Прізвище? Ну вибачайте… Таких шпіонів як Ви тут більше не має. А хто мене не знає, то мені краще. А чому просто Петро? То напиши хоча би – Петро Вікторович. А то тут виступаєш. Недоріс ще.
        Коментуватиму, що забажаю за потрібне. І бачу, що тут зібралась банда таких же які було до цього. Та й і все. Ганьба…

        • Петро 21.06.2014 at 07:06

          Дурень ти – Василь Миколайович — ТА й Все. Що тут ще скажеш –коли за свою думку людей бандитами називаєш. ГАНЬБА ! ГАНЬБА! ГАНЬБА!

        • Миколай 21.06.2014 at 16:44

          Про брехуна
          а ти василь миколайович, ще і брехло, яких світ не бачив— (не писав ніколи, читав мовчки) а в попередніх постах підписувався форт, 100 відсотково провірена інфа.
          брехло брехло брехло,
          ми ще й вичислемо твої справжні координати, і як тебе мати назвала.
          а ми тебе звемо брехло, як скорика

          • Василь Миколайович 21.06.2014 at 23:45

            Валяй

    • Троль 21.06.2014 at 13:26

      А тобі як бельмо на оці коментарі рембо і петра, бо таємне стає явним. Схаменися ти краще, бо красти вам більше не дадуть.

      • Валерій Гончаренко 21.06.2014 at 19:49

        А ти я бачу сильно обідився що від кормушки відігнали . Та прийдеться змиритись , більше назад не візьмуть . Старання вашої команди будуть даремні ! А свої здібності до роботи потрібно було показувати як були при владі , а зараз вам уже ніхто не вірить !

        • Рембо 21.06.2014 at 20:54

          Шановний Валеріє Миколайовичу, а проаналізуй, хто ти по життю, що ти зробив у своєму житті , що так професійно оцінюїш команди які були і є при владі !
          Якщо ти запрошуєш на зустріч, то показуйся, щоб тебе бачили люди в господарстві, а не ховайся. Найкраще коли ми при людях на сходці, подивимося один одному в очі і скажемо, хто і скільки зробив для людей в Терешках ! Дай просту відповідь, яке ти маєш відношення до КСП Шевченка, акціями якого володієш, а люди які роками гнули спини на твого папашу немають зовсім. Яка твоя роль як керівника, коли ти не управляєш, так як місяцями не буваєш на роботі !

          • Валерій Гончаренко 21.06.2014 at 22:48

            Юрій Олександрович я на роботі кожен день , навіть у неділю . Завтра приїзджай та й побачиш мене . Я так як ти за спинами людей не ховають , чи за всілякими назвами . А ти до роботи господарства яке маєш відношення , щоб я тобі щей звітував ? Ти прозвітуй про свою роботу , за які порушення тебе вигнали . То всім покажеться та краска , про яку всі тут говорять , мікроскопічним числом . А на роботу тебе вже не візьмуть , не марнуй свій час .

          • Рембо 22.06.2014 at 08:52

            Не по адресу відповідь. А чому ти так агресивно налаштований на друга свого батька, забули як разом довели довели до смерті Будніка В.Т., щоб отримати посаду директора і можливість управляти школою ! Тоді Дядченко був потрібен ! А Дядченко, оказався щей вчасно розумним, розпізнавшт Вашу сімейку, відмежувався від Вас ! І не ховається за спинами людей , а намагається змінити злочину, нахабну, бездарну владу в Терешках, звільнити людей від рабства в ХХІ столітті ! А тобі Валерику, разом з папіком прийдеться звітуватися перед народом, та Богом , за ваші діяння, за понівіченні долі людей ! Не роби з себе св”ятого і не виного ! Відносно Дядченка – будучи незалежним начальником відділу освіти від злочинної влади в районні Тимошенків, Черевків, Павлових, Гребінюченків, Пустовітів -недав розкрадати бюджет району на протязі багатьох років, на відміну від Вашої сімейки яка за цей час збагачувалася за рахунок бюджету і селян ! А якщо ти большой і правильний керівник, зустрінбся без папіка з людьми та поясни, як ти упавляєш їхнім незаконо присвоївшим майном, кидаючи їм кістку, і не ти а папік ! А просто в селі і господарстві ніхто і звати тебе просто ніяк!

          • Валерій Гончаренко 22.06.2014 at 09:02

            То хто ж ховається за спинами , коли я тебе особисто один на один запрошую зустрітися , а ти завжди переводиш розмову на щось інше ! Сцикло !

        • Троль 22.06.2014 at 11:34

          Валєра! Я ніколи не був при владі, мені воно не треба, в мене є чим зайнятися, а ти, падаль, ще отримаєш, на що заслужив. Думаїш, шо простим людям не видно, шо ви творите, і шо таким як ти все з рук зійде. Та мені по… вірять мені такі як ти чи ні, ти – це народ, ти – коровосіся падлюча, заткнись краще.

          • микола 22.06.2014 at 19:24

            Валєра гончаренко,а ви з папіком загребли колгосп,який був створений не вами,а тепер як люди зрозуміли,що ви їх обкрадаєте ,начали зуби свої показувати!Не дуже підстрибуйте,настали інші часи!

  • микола 20.06.2014 at 22:36

    Треба посадити Вербівського,Пустовіта,Павлова,!вони бачили які суми на краску!Все зареєстроване і проплачене!Янукович даже був би в шоці,що скільки крадуть,шістдесят процентів украли,і це тільки одна оборудка,а скільки їх планувалось?А Мина каже ,щоб вчителі писали заяви,бо не має в павлова коштів!Цинічні не добитки влади януковича,ви обікрали наших дітей!Люди не мовчіть ,піднімайтеся з колін,і будем виганяти з кабінетів цю потвору!А ми доб.ємся щоб вони сіли!А ти василь миколаєвич,мабуть тоже з того корита їси,коли захищаєш “воров”державних коштів!І в цей час Павлов силою собирає з одноосібників кошти на Армію!Ох і СУКИ.В мене не має слів!

    • Миколай 21.06.2014 at 16:46

      правду кажеш молодець.

  • микола 20.06.2014 at 22:39

    Одіть на Павлова,вербівського,Пустовіта,гребініченка,і ще є там таких багато,дешеві бронежелети і відправити в Словянськ!Шполянщина тільки буде вдячна!

  • Ігор 20.06.2014 at 23:47

    Шановний Василь Миколайович, я не з “шановних” керівників і ніколи ніякі керівні посади не займав,підписуюсь справжнім ім’ям і готовий хоч зараз з Вами зустрітись і показати Вам свій паспорт, але я дуже сумніваюсь що Ви готові на зустріч. Мій номер телефона 0938806711 звоніть, зараз 23 години45 хвилин,до 00.45 жду Вашого звінка і готовий до Вас під’їхати.

    • микола 21.06.2014 at 00:08

      Ігор воно не приїде,бо воно сцикло!

      • Валерій Гончаренко 21.06.2014 at 23:00

        Та мабуть сцикло Ігор , бо не прийшло .

        • Рембо 22.06.2014 at 09:39

          А про що Валерику з тобою , можна говорити ? Якшо ти ніхто – ні в районі про тебе ніхто не знає, ні в селі ні на що не впливаєш, ні господарстві – без тебе приймаються всі рішення, ні в сім”ї ти газдиння ніякий ! Тай по силі немає зким позмагатися, відходиш від травми отримавши п”яненьким !
          І звати тебе ніяк, просто хвамилія твоя гончаренко, – з диктаторським минулим, і на сьогодні – проблемна. Не кращі часи Валерику для Вашої родини. Гостри ласти поки є чим виїхати, бо будеш на царині попутку чекати, як роками селяни чекали ! Ти ще ж на по, путках не їздив мама Тамара, з Володюю Власенком у школу в Терешках навідь возили, щоб не тебе не обіжали, і на тебе не дихали ! Забув ?

          • Валерій Гончаренко 22.06.2014 at 19:57

            Так бачу це в тебе невиліковне , врачі вже не поможуть . Добре що хоч людей смішити ще можеш . А на тебе в мене сили вистачить , приходь та й побачимо . Сцикун !

        • микола 23.06.2014 at 01:12

          Валєра а ти мабуть забув як створював ММ гончаренко ,акціонерне товариство,щоб людям не дати землі!Тоді його успокоїли трохи!А де наше майно!

          • Валерій Гончаренко 23.06.2014 at 06:53

            Якщо ти там працював на момент створення то воно є , а якщо ні – то де ж йому взятись .

  • Андрій 21.06.2014 at 08:17

    Мабуть він не василь Миколайович, а пан Вербівський (за правду), бо щось давно не коментує і в кожному коментарі у нього Комар винен, Ігор або Рембо. Ти падлюко гроші освітянські поклади на місце, нехай тобі дружки допоможуть алкаш Скорик наприклад або Пустовіт з Павловим разом же до корита лізли. А ті хто бореться з такою нетистю як ти не бояться називатися, а навіть до Вас в кабінети приходять.
    А про бронежилети ти Миколо правильно сказав. Молодець підтримую!

  • Ольга 21.06.2014 at 08:41

    Молодці хлопці, так їх гадів алкашня недобита. Терористи бюджетні! Витягти їх би з кабінетів та в Донецьк або Луганськ. Воно ще гроші збирає на армію, питання тільки на яку? Терористам чи собі на лікування у Павлова друга група інвалідності, у Скорика діагноз енцефалопатія на грунті алкоголізму (руйнуються мізки якщо вони є),
    Отакі в нас керівники району.
    Тож викадайте хлопці їх з кабінетів на смітник, бо і на сході нас опозорять.
    Слава нації! Смерть ворогам!

    • Прудкий 21.06.2014 at 17:56

      Цілком підтримую.

    • микола 22.06.2014 at 19:29

      Що ж це робиться?Районом керують одні інваліди!Але крадуть як здорові!Мабуть треба їх потрохи сковирувати з теплих крісел!

  • Троль 21.06.2014 at 11:47

    Як іще у тих сук піднімається ласта в оправдання щось дряпати? Гей, народна рада, агов! Давай збирайте всіх на пікет та викидать цих пшонок-януків з шполянських кабінетів!!!!!!!!!!!!! Так як тімоху вигнали – по живому коридору давай досвіданья, з ними не треба церемониться. Хочу тому василю сказать – не переживай за справжні імена, справжні коментатори вже все це віднесли в прокуратуру, там чітко вказані прізвища заявників, так що бій буде відкритим, і ти тоже получиш по саму завязку. Ольго, Героям – слава! Смерть падлюкам!

  • микола 21.06.2014 at 12:23

    Я вірю,що прокуратура доведе цю справу до суду,і суд впаяє винним по років пять,з конфіскацією!

  • Троль 21.06.2014 at 12:38

    Треба, щоб і в газетах це написали. Чи може Вікторук вк..ся, це ж його друзяки таке чудять, колись він таку гадость на Дядченка писав, із пальця висмоктану херню надряпав на замовлення лазіка, бо той їх дуже не влаштовував, красти не давав. То може Сторчачка хоч напише, їй наче до одного місця ці рєбята.

  • микола 21.06.2014 at 15:05

    Я думаю ,що продажне вікторук не напише,він не писав про “Небесну Сотню”,про Лазаренкові автомати,не напише і про Вербівського,це ж одна “каманда” кровосісів!А шполяночка треба щоб написала!

    • Anatoliy 25.06.2014 at 19:03

      Щось арифметика не складається. Закуплено водоемульсійки – 50шт, а потреба у використанні тільки 10шт. Куди ж приткнути ще 40 банок. Які є варіанти…

      • Троль 26.06.2014 at 09:37

        Таких маніпуляторів ніде вже нема, Шпола – унікальна країна.

  • Ольга 21.06.2014 at 15:37

    Сторчачка то напише, але ж вікторук-прихвостень ніде не дінеться. Треба щоб депутати райради на чолі зі своїм керманичем Скориком алконавтом проголосували за зміну статуту Шполянських вістей, тоді вікторука на смітник.

  • Slava 21.06.2014 at 16:02

    Слід ще таких прихвостней згадати які ласі до державних коштів як Браславськис С.І. директор Шполянської ДЮСШ фізика-математика, людини без належної спеціальної освіти якого його кум Вербівський П.Є в 2002-2004 тимчасово призначив на цю посаду в порушення / Положення про дитячо-юнацьку спортивну школу/ і це тимчасово вже 12 років.

    • sarancha 23.06.2014 at 09:33

      Білецький не тошни людей! ніхто такого дебіляку як ти не поставить директором ДЮСШ – не надійся! Хоча тобі й твій дружбанчик Павлович пообіцяв!!! Відпочивай,нещастя!

      • Троль 23.06.2014 at 22:20

        Кіно! А Білецький вже хоче в спортшколу? Він же батюшкою хотів в Терешках стать, знав і відчував, що виженуть з посади сільського голови.

        • Рембо 25.06.2014 at 10:37

          Валерію Петровичу з будуна, куди іти, якби йти !

      • Миколай 23.06.2014 at 23:33

        Це в саранчі дах поїхав. Що йому вже Валерій Григорович з голови села, в ДЮСШа піде.
        Тормоз.

        • ШПОЛЯНИН 25.06.2014 at 16:48

          Оце новина! Білецький алкаш йде дітей району вчити вести здоровий спосіб життя!!! Нью-Терешки вже не його рівень!

  • Ольга Дмитрівна 21.06.2014 at 16:06

    Пропоную наступні збори голів батьківських комітетів провести не в кабінетах директорів, а в кабінеті Вербівського на чолі із шановною президією: міністр фінансів Пустовіт, генерал армії Павлов, головний цінитель зеленого змія Скорик.
    Нехай розкажуть батькам, як вони з них деруть скажені гроші на ремонти класів та школи.
    Прошу відвідувачів сайту розповідати всім кого знаєте про те, що витворяє Вербівський!!! Нехай батьки знають хто обкрадає їхніх дітей.

    • sarancha 23.06.2014 at 09:34

      Взагалі то тендер на закупівлю фарби проводився ще при попередньому керівнику.

      • вася 23.06.2014 at 15:25

        Тендер до 100 тисяч не проводитьс,тому там сума 99 тисяч!Оригінальна схема розкрадання державних коштів!

      • Миколай 23.06.2014 at 23:36

        Чув дзвін, та не зрозумів де він, саранча пише і сам не розуміє про що.
        Є думка що це троль проплачений.
        Ганьба.

        • ШПОЛЯНИН 25.06.2014 at 16:50

          Саранчу легко вичислить – хто в Дядченка затятий ворог?

  • Прудкий 21.06.2014 at 18:05

    Звертаюсь до освітянської аудиторії. Напевно треба вже починати діяти, скільки можна терпіти це бидло. Освтянський майдан буде цілком доречно і живий коридор ганьби для таких керівників. Пашка алкаголік – ганьба освіти. Не дамо загнати освіту у далекі 2000 роки.

    • Троль 21.06.2014 at 20:49

      О прудкий я за! Дайош майдан, бо деякі гаспідари не поняли, сидять і продовжують насміхатися з України. Треба зробити їм коридор ганьби. Ану давай рішаєм, коли виходим, як тоді зимою з палицями вийшли! я теж тоді був, з ломом, хто бачив. Треба вигнати негайно цих охерівших януків!!!!!!!!!!!!! Хто за, коли йдемо?

      • Рембо 21.06.2014 at 21:03

        Шановні майдан не завжди приносить результат. Просто зібратися і привести до влади Скориків, алкоголіків, це тільки на руку, тим хто за ним ховається Павлови, Гребінюченки та інші. Необхідно готувати та провести належним чином серпневу конференцію вчителів, де і дати оцінку роботі відділу освіти району в цілому, з повним аналізом використання бюджету освітян, аналізу кадрового потенціалу району – пенсіонерів – директорів шкіл. До цього часу підготувати , висновки правоохороних органів по використанню бюджетних коштів освітян !

        • Троль 21.06.2014 at 21:07

          То шо нам на конференуцію прийти? Нема проблеми – прийдем, тільки чого ждати серпня? В понеділок давай пікетувати відділ освіти чи білий дім!!!!!!!!!!!!!!

      • Миколай 21.06.2014 at 21:06

        день молоді не поганий день або ж день конституції.

        • Троль 21.06.2014 at 21:08

          Кожен день не поганий, то шо збираємся?????????? Достали ці суки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

          • Рембо 21.06.2014 at 21:49

            Кожен захід необхідно готувати. Говорити просто що вони с…, це дії в нікуда. Повинні бути аргументи. Якщо є порушення використання бюдетних коштів нальником відділу освіти Вербінським, а в принципі порушення тільки в ціні, тому що тендеру до 100 тисяч грн. непотрібно, а вони це прорахували, потрібно щоб свою думку сказали правоохороні органи, відповідно до них потрібне наше звернення, та наша настирливість, для отримання відповіді.
            По – друге необхідно проаналізувати вік директорів та вчителів в школах та відділу освіти, і оставити питання про вихід на пенсію всих пенсіонерів ! До даної роботи підключити профспілки освітян, не тільки району а й області. На вулиці дане питання не вирішиться, потрібно сідати за стіл , і повністю аналізувати ситуацію яка склалася в освітянській галузі Шполянщини, довести дану інформацію до губернатора області, він пока насьогодні слухає і чує людей ! Якщо алкаші є в управлінні їх просто треба ловити, шукати аргументи і виносити на осуд громади. Накінець люстрація, повинна відсівати таких горе керівників. Просто говорити не потрібно, повинні бути конкретні дії, по кожному хто незаслуговує працювати в органах влади. Працівник органу влади – це відзеркалення влади вцілому !

      • Валерій Гончаренко 21.06.2014 at 22:53

        Куди ти підеш ? Ти ж носа свого боїшся виткнути . Оказується ти ще й юморист , а не тільки брехун !

        • Валерій Гончаренко 21.06.2014 at 22:55

          Тролю .

          • Троль 22.06.2014 at 11:43

            Та я тебе, шприндик, з г…м змішаю, ти взагалі, шо сюди вліз і кого захищаєш? Хронів і хапуг? Тобі шо, теж обіцяли долю з цеї краски, та тепер все зривається? Чмо ти вонюче!

          • Валерій Гончаренко 22.06.2014 at 19:47

            Жду не діждусь , коли ж ти прийдеш Троль , кожного дня запрошую тебе на зустріч ! Та мабуть мандраж в колінах заважає тобі з хати вийти . А тут я нікого не захищаю , а розмовляю з тобою – боягузом , та шефом твоїм Рембо , таким же самим сцикуном як ти .

  • Ольга Дмитрівна 21.06.2014 at 22:04

    Молодці хлопці за освіту треба боротись, діти – це наше майбутнє. Ні один чиновник, а тим паче такий як Вербівський, не мають жодного права красти у дітей.
    Треба збиратись і показати цим жукам колорадським, що їхній час минув, майбутнє за молодими розумними і енергійними. Всі на майдан!!! Якщо Тимошенка і Черевка погнав старий дід ковінькою, то Вербівського,Скорика ,Павлова інвалідів -алкоголіків женіть хлопці геть. Освітяни Вас підтримають.

    • Троль 22.06.2014 at 11:47

      Ше оцього валєріка глисту без мозгів треба вигнать з району, а то сильно яростно кидається на захист бандюг таких як сам. Шо воно там понімає в освіті! Це тільки повязано з його ненавистю до Дядченка, який на цілих 10 років їм доступ до бюджетних коштів перекрив. От якби Дядченка призначили головою району – я б дуже тішився та дивився на оцих слимаків, які його так бояться.

      • микола 22.06.2014 at 19:32

        Ще нам Дядченка не хватало!Є багато нормальних людей,які не виляли сракою при кожні зміні влади!Попрпцював не хай відпочине!

      • Валерій Гончаренко 22.06.2014 at 20:06

        Та ти помилився , я кидаюсь на таких бандитів як ти , що знову у владу лізуть . Та ні хто вас туди не візьме – боягузи ! Коліна вже вилічив , чи й досі вийти з хати не можеш ? Нехай твій врач призначить ліки , видужуй . Надіюсь хоч завтра у тебе пройде переляк !

      • sarancha 23.06.2014 at 09:37

        бо крав сам безбожно ваш Юрик Дядченко) мабуть за з/п в розмірі 1200 грн він купив обом своїм діткам квартири в Черкасах і собі там же будинок будує кількаповерховий

        • вася 23.06.2014 at 15:30

          Дядченко тоже хапнув добре,ще треба розібратись хто закривав справи,проти нього порушенні!З ким він ділився тисячами?Де трактор той що йому зложили в шкільному комбінаті,за державні кошти!?

          • Рембо 25.06.2014 at 10:48

            Якщо Дядченко крав, то про ти нього були порушені кримінальні справи. Відповідно, якщо винен, то повинен відповідати. Але в тій ситуації в якій він знаходився, у взаємовідносинах з владою, при режимі Януковича, і місцевої бандитської зграї Черевка, Павлова, Гребінюченка, яким підконтрольні всі тендери навряд чи вийшов би без покарання ! А якщо в когось є докази , то направляємо у відповідні органи !

        • Троль 23.06.2014 at 22:24

          то покажи документи, які підтвержують шо Дядченко крав, як ось ці накладні вербівського! Вербівський в цьому випадку не краде а безбожно пи…ть, а ти саранча шкідлива мабуть його посібник.

    • Прудкий 22.06.2014 at 14:34

      Підтримую. Але бротьба за освіту повинна належати в левовій долі освітянам так як тільки вони відчувають найближче як ними керують і хто. Якщо зараз освітянами керує заядлий курець і пяниця то напевно левову частку освітян це влаштовує. Хочу не вірити в це. І вірю що освітяни повинні зібратись і сказати своє слово для цього в кожній школі є голова профкому. Вперед шановні ви народні обранці досить сидіти на стільчику і чекати коли директор підмигне. Покажіть себе. От і буде народовладдя. І не треба чекати конференції, це урочистий початок навчального року а до нього треба підійти вже з порядним і справедливим очільником.

      • Anatoliy 25.06.2014 at 19:16

        Голови профкому…. Тааак, це велика сила. Що їм скажуть директори – те і виконають(на щастя не всі).Вони захистять і активно впровадять, а ще підтримають і проголосують, і ще багато що вони вміють робити, щоб нічого не робити…

  • Прудкий 22.06.2014 at 12:02

    А як же директор пенсіонер виведе своїх колег на майдан якщо він боїться щоб його ніхто не зачіпав і не привертає до себе увагу. Я скажу більше, кожному директору передали накладну на фарбу з космічною ціною, от тепер і побачимо хто з них найсовістніший і прийде зі своїм колективом а той хто не прийде, спільник вербопавло пустогребоскориковська підстилка. Може я не правий?

  • Рембо 22.06.2014 at 12:21

    Директори на майдан не прйдуть, тому що боятимуться за своє майбутнє, свої посади. Апе потрібн щоб Вербівського, і тих директорів хто то не прийшов, запитади правоохороні органи – чому така дорога фарба ! От тоді і прийдуть !

    • Валерій Гончаренко 22.06.2014 at 20:13

      То піди в правоохоронні органи та зроби відповідну заяву , ти ж це вмієш . Чи тобі туди також страшно йти як і до мене ? Сцикло ! Язика чесати вмієш , а більше нічого ?

      • Троль 22.06.2014 at 20:52

        Уже все подано в прокуратуру, чмо ти раняне! Перед агонією нявкать почав, твій янук уже далеко, тебе, суку кришувать вже не буде, так шо вспокойся вже і затули свою ротяку паскужу, бо до тебе черга ще дойде.

        • Валерій Гончаренко 22.06.2014 at 21:34

          Та я тебе жду , а ти тільки на словах і обіцяєш , весь в свого боса Рембо ! Тільки смішите тут всіх , навіть своїх імен стидитесь – бо люди засміють . Сцикуни !

        • Валерій Гончаренко 22.06.2014 at 22:10

          Ти ще скажи що ти в прокуратуру ходив ! Сцикун !

      • sarancha 23.06.2014 at 09:38

        вони лише позаочі вміють гарно людей паскудити…

        • Троль 23.06.2014 at 22:26

          так як і ти саранча паскудиш, думаєте, шо хтось вас підтримує. ше царьов так янека захищав!

  • Ольга Дмитрівна 22.06.2014 at 13:34

    Про вербопавло пустогребоскориковську підстилку – це клас. Тільки ким же це треба буть щоб ходить під такими інвалідами-алконавтами. Тож директори ворушіться і визначтеся ви за майбутнє дітей чи за алкашню.

    • sarancha 23.06.2014 at 09:39

      директори за самих себе, тому що на спонсорській допомозі від батьків живуть доволі не погано!

  • Іван Сірко 22.06.2014 at 22:29

    Цей свіжий Валера трохи якийсь ДИВНИЙ,…

  • микола 23.06.2014 at 01:08

    Це гівно треба гнати,чим скоріше тим краще!Він буде віробляти Павлову ,те що пропив в автошколі,освітянськими грошима!

    • ШПОЛЯНИН 23.06.2014 at 09:41

      Це гівно я бачу мовчить, а якийсь гончаренко за нього віддувається.

      • Валерій Гончаренко 23.06.2014 at 11:54

        Нікого в цій статті не захищаю , а виключно висвітлюю діяльність оборотнів – троля і рембо . Досить їм вже тут людей дурити .

  • Андрій 23.06.2014 at 08:26

    Валєра, може ти туди часто ходиш? Чи відстоюєш права дітей, вчителів, громади?
    Розкажи що ти конкретно зробив.
    Ти хоч раз сказав у вічі чиновнику що він сволота або як ти висловлюєшся сцикло?
    Краще прислухайся до думок людей, я не знаю хто такий Рембо і Троль, але хлопці діло кажуть.

    • Валерій Гончаренко 23.06.2014 at 11:51

      Нехай прийдуть до мене псевдопатріоти оборотні – рембо і троль , то я їм в очі це й скажу . А відстоювати права людей потрібно було Тролю як ще працював у правоохоронних органах , а рембо й зараз там при школі робить . Тільки користі від них ніколи не було і не буде , одні біди .

      • ШПОЛЯНИН 23.06.2014 at 13:30

        А хто ж ви такий пан Валерій за пташка така, що до тебе повинні всі йти. Всі тебе бояться, с…куни всі. Я читаю все, що тут пишуть, тільки хто ті рембо й тролі я не знаю, але пишуть вони правду, а от ви пан Валерій їм протирічите, значить з бандою заодно, бо тут йдеться про наглий грабіж з районного бюджету конкретними людьми – Вербівським, Скориком, Павловим, Пустовітом. Ви з ними в одній упряжці? Чи може ви хтось і з них. Але не виходить у вас нікого переконати, що ця банда не винна, а винні ті, хто засуджує такі дії місцевих можновладців.

        • Валерій Гончаренко 23.06.2014 at 14:26

          Усіх я до себе не запрошував , краще почитайте коментарі . Чи може у вас той самий синдром що й у згаданих персонажів ? А хто я є – то краще прочитайте , там все написано . Коли говорять правду – не ховаються , не соромляться своїх прізвищ , чи своїх слів . А винні ті хто порушує закон , і не важливо коли – чи день , чи рік , чи десять років назад .

          • ШПОЛЯНИН 23.06.2014 at 15:04

            Валєра, ти мені нах… не нада, щоб я ще тебе іще шукав чи взнавав, хто ти такий. А порушує закон в даному випадку (як уже стало ясно з твоєї поведінки) – твої хазяїни – Павлов, Вербівський, Пустовіт. Їх за це треба садить, і чого ти тут верещиш та стрєлки всім назначаїш, тобі найбільше жалко цих хапуг?

  • ШПОЛЯНИН 23.06.2014 at 15:06

    Дядченко в тому році купляв для шкіл фарбу по 50 грн. – можна перевірити у відділі освіти всім, хто хоче. А ці ділки обнагліли, думали, що ніхто не зловить їх на такому крутому відкаті. Цікаво, хто ще в долі крім Валери Гончаренка?

    • Валерій Гончаренко 23.06.2014 at 15:33

      У тебе на мене докази є ? Бо прийдеться і тобі відповідати за такі слова . А чому ти за дядченка тут так розпинаєшся , я ж його не згадував ? А хазяїв у мене нема , знову у вас промах .

      • Миколай 23.06.2014 at 23:46

        таке відчуття ніби валерика недавно вигнали з якоїсь (корита) державної роботи, бо багато він знає і постійно скиглить, сумуючи за тими часами коли допомагав дерибанити бюджет.

      • Рембо 25.06.2014 at 14:23

        А папік що вже не хазяїн? Якже ти бистро відсуваєш Миколу Миколайовича від награбованого майна ! Ти шо Валерка, дивись, бо татко неправильно зрозуміє ! Але ти повинен зрозуміти, що ти ніколи небув і не будеш хазяїном. Рано чи пізно люди своє віднімуть, а в Терешках багато бідних і обіжених на сімейку, тільки кинь спічку !

    • вася 23.06.2014 at 15:34

      В тому році краска стояла 38 гривні,!Дядченко хороший,він крав на вугіллі,там не важать,і обєми більші!

      • Троль 23.06.2014 at 22:26

        вистав документи на вугілля, на якому Дядченко крав, тоді я повірю.

        • микола 23.06.2014 at 23:13

          А ніхто тебе не просить вірити!

          • ШПОЛЯНИН 25.06.2014 at 14:26

            А нашо ж тоді брехать, якщо знаїш, що не повірить ніхто?

  • Анатолій Михайлович 25.06.2014 at 12:55

    Валера Гончаренко, це синок Терешівського олігарха міліонера Гончаренка Миколки. Який роками обдирає Тершківських людей. Приватизував для своєї сімейки колективне майно колгоспу Шевченка , нажите роками. Сам прийшов в колгосп в одних штанцях з Матусова, будучи бригадиром, а в Терешках розжився, обікрав людей, і продовжує наживатися. Валерка, типу директора, нічого не вирішує, бо немає клепки. Чого він ув”язався в переписку, з хлопцями (Рембо, Троль, та інші) вони йому пишуть правду буде те шо з Януковичем !

  • ШПОЛЯНИН 25.06.2014 at 16:39

    З народної ради повідомили. Вербівський сьогодні на сесії райради виступав і про фарбу відчитувався. Виявляється ніхто з наших підприємців не хотів давати в борг йому фарбу, то він знайшов доброго такого хтозна з куда, який взяв на фабриці її за 87 грн. накрутив до 122 і дав у борг Паші. А Дядченко гад торік взяв у борг по 55 і не оддавав борг, бо казначейство не перечисляло гроші, то Паша насилу відсудив ці гроші і рішив всі витрати на суд перекрить отаким от відкатиком. Скажіть, це не сука? Я тільки одне питання задав тим активістам з народної ради – чого він ще й досі на посаді і не відсторнений від роботи поки ведеться слідство? Виганять і не слухать оцих байок для лохів!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Прудкий 25.06.2014 at 18:33

      Підтримую. Пашу алкоголіка негайно відсторонити від роботи. Активніше правоохоронні органи!!! у дітей у всіх на очах украли гроші платників податків. Сьогодні на сесії паша алкоголік робив вигляд що він щось зробив добре але цей козел не вгадав покарання йому буде по любому навіть якщо розрахується з правоохоронцями (і таке можливе). Негідник.

  • Андрій 25.06.2014 at 19:18

    Паша – алконавт + скорик алконавт + костюкович хабарник + бобошко (гордість партії регіонів) = хапуги дитячих грошей. Брехуни. На сесії райради один за одного горою стояли і ми побачили, в кого шукати гроші з цього відкату. Оказуїться, Пасєка винен, бо Паші не дав фарби в борг (слова Паші на сесії). Хай тепер Пасєкі буде стидно, а Паша гарний керівник, переживає за дітей!!! Прийшлося на заводі брати вдвоє дорожче, щоб ремонти гарні в школах були! Паша, може пакуй краще валізи, бо Пасєка тебе краном витягне з крісла за брехню як ілліча, перерве пополам.

    • Миколай 25.06.2014 at 20:45

      Даа Паша Пасєку на сесії причмирив. Сам із братвою вкрав 50-60 тис. а виноватий Пасєка, тільки чому не зрозуміло.

  • Миколай 25.06.2014 at 20:28

    В Шполі тільки один Пасєка фарбами торгує?
    Брехло цей Вербівський і казнокрад.

    • Петро 25.06.2014 at 21:44

      Дійсно й треба ж таке …. Не має де бідному начальнику освіти фарби купить … Ну прямо – як казав Райкін –дефіцит специфіческий….

  • Ігор 25.06.2014 at 22:02

    Я ні в якому разі не виправдовую Вербівського , але є мабуть і інші хто хотів “заробить”, а все на одного Вербівського, в “казначея” грошей нема, а за “згодою сторін” Є, Всі старі кадри, і всі хочуть заробить на дітях, а Ви тільки на одного Вербівського всіх “собак вішаїте”

    • Андрій 25.06.2014 at 22:13

      Зовсім ні. Не тільки верб, а й павл, греб, пуст, і скор.

    • Троль 26.06.2014 at 22:47

      Ігор то ти ж такий за чистоту влади! А вже Вербівського стало жалко? Оце бачте – народна рада! Я в ох…ї! Шо ви робите хлопці! Ви шо ведетесь на їх брехні? Вас так легко заколихать? роззтріл їм і без ніяких компромісів! Хто ж знає, з ким це мені з теї наподної ради поговорити шоб навчити як з цими пшонками розібратися!

    • Прудкий 27.06.2014 at 19:05

      Ігоре, всі учасники цього процесу а це вербівський, сльюсар(той що казначей), пустовіт, шпиця, павлов і інші там ще є кому, повинні вже що дня ходити по кабінетах правоохоронців і писати пояснення про крадіжку державних коштів дехто з них повинен бути відсторонений від роботи на період розслідування а дехто повинен і посидіти в клітці. Але всього цього не відбувається , безкарність укріплюється. З вербівським не говорити треба ,а він повинен давати покази слідчому як украв гроші платників податків. Народна рада не буксуйте а щось робіть, а то якщо ви дозволите безкарно пи…ти гроші то вони вас потихенько кожного по сраці в кращому випадку. це я щоб ви були трохи зліші. Хіба ви не бачили в очах вербівського павлова гребня злості яку вони таять і чекають свого реваншу. Та вербівський вже в понеділок повинен пройти через коридор ганьби і в кінці написати заяву для початку. В понеділок його не можна допускати до роботи адже сесією прийнято рішення про виділення освіті чергового солідного траншу коштів і вони вже поділили його,Хіба ви цього не бачите. А цей прихвостень костюкович ганьба на пенсію із своєю сільвою і нехай дасть молодим вчителям працювати а то дитина закінчила вуз і їде до чорта на кулічки а тут пенсійний фонд у першій школі ганьба. От так Ігоре.поспілкуємось…

  • Андрій 25.06.2014 at 22:14

    А ще холуї. Їх імена всі знають.

  • Троль 26.06.2014 at 09:18

    Ох….ть! слів нема,одні емоції! То Вербівський після цього спокойно працює і дальше? чого ж на тій сесії його не викинули як і тимошенка? Ганьба таким депутатам і тим хто там був і слухав цього злочинця і не зробили йому повну к люстрацію.

  • Андрій 26.06.2014 at 09:55

    У паші бач які захисники знайшлися один костюкович чого вартий його влаштовує ціна на фарбу і бобошко(вона щей гордиться, що член партіії регіонів сиділа біля тимошенка оди йому співала) таких директорів не те що до дітей пускать не можна, а разом з вербівським з речами у Ростов до яника.
    А депутатам райради дійсно ганьба, їх нагнули павлов, грєбінь, скорик, а паша взув і розвів як лохів.
    Хлопці треба щось робить бо ця бикота обнагліла.

    • Троль 26.06.2014 at 10:14

      То як ти Андрій такий умний, був на сесії, то чого мовчав та слухав тих п…в треба було їм очі розкрить, хто вони і де їх місце. щось робити тепер треба, давай робити, хто проти? Буде майдан – я прийду.

  • Андрій 26.06.2014 at 11:00

    Тролю, не мішало б і тобі прийти на сесію та виступити або вербівського за шкірку викинуть геть із залу. Не треба чекати що хтось зробить майдан, а ти прийдеш.
    Треба згуртовуватись і не 5 чоловік, а так як тимоху викидали з адміністрації, тоді ми переможемо цю нечисть.

    • Троль 27.06.2014 at 08:52

      Я був як тимоху викидали. І прийду верба викидати з павловим.

  • Троль 27.06.2014 at 08:53

    А на сесіях я ніколи не був і не знав коли вона проводиться.

  • Ігор 28.06.2014 at 00:11

    Старі кадри працюють так як і раніше, і якщо не міняти їх на НОВИХ людей то корупцію не перемогти. Цих людей привести до влади зараз можливо тільки радикальними діями. Чи багато нас таких що готові на такі дії? І чи відповідають ці нові люди очікуванням Майдану? Готовий зустрітися і обговорити ці питання. Мій телефон 0938806711 Ігор. Слава Україні!

    • Сергій 28.06.2014 at 21:27

      готовий зустрітись я зателефоную

      • Троль 01.07.2014 at 18:31

        То шо зустрілись? Коли на підмогу йти пі…в викидати з влади?

  • Прудкий 02.07.2014 at 10:12

    А що тут зустрічатись, людей у нашому районі нормальних вистачає. Народна рада нехай працює щодня і у вихідні теж. Спілкуйтесь шановні. А от інцидент з вербівським не входить ні в які рамки. Украв скотина гроші у народу і вони з ним ще говорять, прокурор повинен з ним говорити і слідчі. а його спільники ідуть ще далі , розподіляють гроші ще більше. А що? , як вийшло з краскою то може вийде з шифером, меблями, колісниками і т д.. Не зустрічатись треба а діяти.

  • Троль 02.07.2014 at 21:57

    Люди, хто получив письмо щастя від павлова? я чуть не вмер!!!!! Ця сволота янеку наших продажних гадюк постачало на антимайдан а тепер просить в мене гроші на українську армію, нє ну п…ц на пораженіє! хай падла собі вдіва бронежлєт, бо я вже готовий йти його мочить, суку!

  • Виктор 16.07.2014 at 17:58

    Прочитав коментарі і вірите не можу мовчати.На мою думку треба дивитися на ці проблеми більш масштабно.Що можуть дати хорошого такі люди для розвитку району і міста? Якщо в їхніх головах тільки збагачення.Почнемо з генерала тітушок Павлова О.А.,який все життя стремився до влади над людьми.І набивання грошима карманів.Нада дати йому належне це йому вдавалося.Ті хто його близько знає охарактиризує його як жадного підступного підлесливого плазуна.Який нашіптуючи на вухо свої корупційні схеми підминав під свій вплив даже чесних людей.А відповідь криється в тому що він завжди мріяв про безмежну владу над людьми типу Гітлера.Для цьго він Їздить до якогось чорного мага,носить цого омулети і приміняє чорну магію.В результаті продовжує сидіти у кріслі,як кукловод смикати за ниточки і управляти державними мужами.Факти такі що його діяльність не висвітлюється в пресі,прикривалися його афери на рівні Персьтюка,прокурора,налогової і тд.Мені таких обжежених людей жаль,тіньвих темних корупціонерів.Ганьба нам що всі так довго мовчали.Ганьба Павлову!

    • Троль 18.07.2014 at 23:01

      не можуть понять ці янеки – ну не формат вони. не формат у цей час. треба валить їм. а вони чогось ждуть на свою голову.

  • zhora 26.09.2014 at 03:03

    Проводячи розслідування виявляється що крім Шполянського на фарбі для шкіл постраждало ще кілька районів нашої області, виявляється і в інших районах є свої Паші Вербівські і фінансові генії як Володимири Пустоцвіти.Це все ускладнює процес покарання для тих хто хоче заробити на дітях, карати потрібно багатьох, а наша Феміда до цього ще не готова, КРУ чомусь не хочеться виписувать акт без якого не можливо притягнути до суду любителів заробить на дітях, а судді зроблять все можливе щоб злочинці і далі могли порушувать закони. Така на жаль система, її ніхто не змінював, кадри всі старі, і мають добрий досвід красти з бюджета, брати хабарі і прогинатися під будь кого, для свого збагачення.