0
Шпола: запекла боротьба завершилась перемогою

7 червня у Шполі проведена одна з ігор в рамках шостого туру чемпіонату Черкаської області з футболу. Про це повідомляє кореспондент «Шпола онлайн». На стадіоні «Колос» гравці футбольного клубу «ЛНЗ-Лебедин» (Шпола) зустрілись з командою «Базис» (Умань). У запеклій боротьбі перемогла команда «ЛНЗ-Лебедин». Гра закінчилась з рахунком 5:2 на користь футбольного клубу зі Шполянського району.

22
Черкащина: у Шполі молоді доводиться рити трампліни в лісі

У Шполі влада не дбає не лише про стан доріг, створення нових робочих місць, умови для життя інвалідів. Не відчуває особливої турботи про себе і молодь. Шполянська молодь самостійно знаходить можливість самостійно подбати про те, як провести вільний від навчання час. Велосипеди у Шполі нині один з основних видів засобів для пересування.

67
Депутат Шполянської міськради: всі повинні знати – коштів немає

До депутата Шполянської міської ради Петра Комара звернулися вчителі. У своєму зверненні вони розповідають про проблеми під час отримання відпустки. Працівники районного відділу освіти наполегливо рекомендують вчителям писати заяву про поділ щорічної відпуски на два рази. Реагуючи на заяви вчителів, депутат звернувся 30 травня із депутатським запитом до начальника шполянського відділу