1
Черкащина: у Шполі блискавка нищила комп’ютери і модеми
Новини / 28.05.2014

Минулого четверга блискавка стала справжнім випробуванням для мешканців Шполи. Удари були в кількох районах міста, – повідомляє кореспондент «Шпола онлайн». Наступного дня до місцевих сервіс центрів почали приносити пошкоджені комп’ютери. «У четвер була гроза. Наступного дня прийшли до одного з місцевих сервіс-центрів з ремонту комп»ютерів, а там величезна черга.»,

0
Шполяни взяли участь у заходах «Хата Осьмачки-2014»
Новини , Статті / 28.05.2014

16 травня на батьківщині видатного українського поета Тодося Осьмачки в селі Куцівка Смілянського району відбулася традиційна лірично-поетична толока «Хата Осьмачки-2014». Головною гостею свята була голова обласної ради Валентина Коваленко. Цього світлого дня до Куцівського сільського будинку культури поспішали зранку відомі українські поети, письменники, артисти, громадські активісти

0
У Шполянському районі рятувальники таки здолали пожежу
Новини / 23.05.2014

22 травня о 18:25 у с. Надточаївка на території однієї з приватних садиб співробітникипожежно-рятувальної частини №17 спільно із добровільною пожежною командою с.Мар’янівка ліквідували пожежу, яка охопила покрівлю надвірної споруди. За попередніми даними вогонь охопивши 800 кг. сіна та соломи, які зберігалися поруч із спорудою швидко поширився і на покрівлю сараю.

33
В Шполянській РДА рішення приймаються, але чомусь не виконуються
Новини / 21.05.2014

На початку березня прочитав у газеті «Шполянські вісті», що відбулося засідання колегії райдержадміністрації. На колегії звучала інформація, що в районі без договорів оренди використовуються тисячі гектарів землі. В зв’язку із цим у 2013 році місцеві бюджети недоотримали 2,2млн. гривень. Колегія прийняла відповідні рішення. Перший заступник голови райдержадміністрації Береза І.А.

6
Шполянський район: літню жінку врятували з полону власного будинку (ВІДЕО)
Новини / 13.05.2014

12 травня о 8:35 із вул. Слобідська до шполянських рятувальників надійшло повідомлення про самотню 74-річну жінку, яка перебуває у зачиненій квартирі на 1-му поверсі та, можливо, потребує медичної допомоги. Соціальний працівник телефоном повідомила, що бабуся тривалий час не відчиняє двері та не відповідає на телефонні дзвінки. Зв’язатися з родичами потерпілої також не вдавалося.

2
Черкащина: на блокпосту у Шполі самооборона посилила заходи безпеки
Новини , Статті / 12.05.2014

Представники самооборони Шполянщини які облаштували свій блокпост на в’їзді в Шполу зі сторони Сміли і разом з ДАІ та ППС контролюють дорогу перевіряючи в основному мікроавтобуси та автомобілі зі східних регіонів та транспорт з російськими номерами на 9.05.2014 посилили охорону. Це дало змогу побувати там школярам, які цікаво провели час. Особливо їм сподобалась стрільба з пневматичної рушниці.

2
Мешканців Шполи закликали піти на вибори: зробимо свій вибір самостійно
Новини , Статті / 12.05.2014

Через два тижні ми обиратимемо президента. І кожен з нас повинен відкласти всі свої справи і піти на виборчу дільницю. Ми не повинні дати ні найменшого шансу комусь проголосувати за нас. Це наш голос – і ми повинні ним скористатися, щоб сказати своє слово, щоб бути почутими. Якщо хтось, як і я, ще не знає за кого віддати свій голос, все одно всім нам на вибори треба йти обов’язково!

48
У Шполі оголошено збір допомоги українській армії: окупант на кордоні
Новини , Статті / 06.05.2014

Руслана Лоцман від імені “Народної філармонії” звертається до жителів Шполянщини з проханням підтримати наших захисників, які стоять на сторожі Рідної України. Воїни нашої армії захищають наше з вами сьогодення, нас з Вами, майбутнє наших дітей. 9 травня колектив артистів народної філармонії відвідає військові частини Харківщини. Крім моральної та духовної підтримки нашім воїнам потрібні

119
У Шполі пропонують перекрити трасу на Черкаси та Одесу
Новини , Статті / 05.05.2014

Не так багато минуло часу відколи за призначення чиновників на посаду брались гроші, і кожна посада мала свою ціну. З поваленням режиму януковича люди очікували, що буде нова система влади, повинні були змінитись і старі методи призначень і самі кадри. Але кадрові призначення вчорашньої опозиції а сьогодні нинішньої влади дивують.

58
Черкащина: лідер шполянського «УДАРу» про криваві події в Одесі
Новини , Статті / 04.05.2014

Людські жертви. Це саме страшне. Події в Одесі змусили ще раз задуматися над діями Росії щодо України. Таку думку в інтерв’ю кореспонденту «Шпола онлайн» висловив лідер районної організації партії «УДАР» Юрій Плосконос. Фашистська Росія готова піти на все заради власних інтересів на українській землі. І тільки згуртованість української нації проти ворога повинна дати результат.