У Шполі Турчинова прохають призначити нового голову адміністрації

17 квітня відбулася сесія Шполянської міської ради. Депутати які представляють 17,5 тисяч жителів м.Шпола, одноголосно прийняли звернення до в.о Президента Турчинова О.А. У своєму зверненні депутати прохають: 1) якнайшвидше призначити голову Шполянської РДА 2) затвердити головою РДА сільського голову с.Товмач Коваля Сергія Валентиновича. Його кандидатуру одноголосно підтримало Народне Віче 2 березня 2014р.

Інтернет газета «Шпола онлайн» отримала повний текст звернення:

В.о.Президента України
ТУРЧИНОВУ Олександру
Валентиновичу

Депутатів Шполянської міської ради
Черкаської області

Шановний Олександре Валентиновичу!

Шполянський район Черкаської області тривалий час перебуває без керівництва. Не приймаються важливі рішення щодо вирішення нагальних проблем жителів району, що негативно позначається на соціально-екномічному розвитку району. Просимо Вас якнайшвидше призначити голову Шполянської райдержадміністрації.

Під час Народного Віче, яке відбулося 2 березня 2014 року, жителями району одноголосно вирішено рекомендувати на цю посаду кандидатуру Коваля online casino Сергія Валентиновича, сільського голову села Товмач Шполянського району, досвідченого управлінця місцевого самоврядування, патріота України, який постійно протистояв злочинним діям колишньої влади Януковича, користується авторитетом шполян та має значну підтримку населення як лідер громадської думки Шполянщини.

Виходячи із вищезазначеного просимо Вас затвердити на посаду голови Шполянської РДА Коваля Сергія Валентиновича.

17.04.2014
Депутати Шполянської міської ради:
Чумаченко О.Ю, Комар П.В, Кишінько В.Л, Ковальчук М.М., Тищенко Д.М, Мошенський С.В, Шкуренко С.Я, Поліщук Л.С, Перстюк М.О, Кисленко С.С
Мусюра І.В, Волешенюк В.О, Клюковський Р.А, Присяжненко О.О,
Сотник С.В, Коваленко В.О, Жук Г.Д, Ласун В.Г, Олійник І.Б, Горбач В.П.

Опубліковано у Новини, Статті | Теґи: , , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

27 коментарів до У Шполі Турчинова прохають призначити нового голову адміністрації

  1. Петро коментує:

    Ще б Терешкову запропонували

    • Петро коментує:

      Аж 2 Петра на сайті ! Дійсно кандидатура Коваля – достойна . І про яке темне минуле тут говорить ще один Петро ? Чи не Петро Перший він випадково ?

  2. Іван К. коментує:

    Знаю Коваля як порядочного і справедливого чоловіка який боровся з режимом януковича і його місцевою свитою ,тому ця мафіозна свита буде писать про нього гадості.

  3. Генерал Нахимов коментує:

    Як може людина без вищої освіти, з темним минулим, керувати районом. Так він був на майдані-але він не зможе керівником району.

  4. Петро коментує:

    Знаю Терешкову з порядноі сторони. Чесно заробляє гроші , чим не конкурент Ковалю?????

    • Петро коментує:

      Великі плани великого комбінатора. Видно і цей сайт добряче допік як і рада. Не знає – як розсварить людей – якими способами . В кожного форумчанина- хто буде виступати за правду – зьявиться ще по одному двійнику. А Терешкова конкурент лише Лазікам і Ко- бо він бо хлопчик помагай в усіх справах – які відбуваються в районі. Тож хай запропонує іі кандидатуру і будуть в одній команді !

  5. Gurus коментує:

    Пропоную Терешкову головою, а Коваля замом. Гарна компанія. Треба негайно відіслати листа Турчинову.

    • Петро коментує:

      З Великоднем Всих !Божоі Благодаті в справедливих справах !

    • Небайдужий коментує:

      Гурус, а ти прихвостень ще той, а Терешкова кума мабуть твоя і Петра, що ви її так пхаєте.

  6. Петро Петрович Петренко коментує:

    Одне очевидно – Коваля боїться шполянська мафія!

  7. Gurus коментує:

    Да Терешкову і Коваля багато хто боїться . То не люди, то мощь . Ух!!!!

  8. петро коментує:

    Не можу сказати за цю людину як за політичного діяча нічого. але на голову РДА потрібно вибрати ГОСПОДАРЯ. Тепер подивимось на господарство Коваля с.Товмач. – дороги убиті. клуб сарай. ставки взагалі мовчу ….Я не бажаю щоб Шполянський район став Товмачом.

    • Петро коментує:

      Картина з дорогами , клубами , ставками -це картина всієі пошматованоі Украіни ,де гроші крали на Межигір.я та напелеонівські бюсти. Не святі горшки ліплять – не допустить Коваль відкатів в район та хазяів які набивають собі кармани- той буде толк – двійник Петре

  9. Петро Петрович Петренко коментує:

    Гурус так мафію захищає – напевне, кормиться у неї об’їдками.

  10. Леонід коментує:

    Ті хто керував останні роки районом крім того що ділили бюджет між собою вони ще і попривласнювали підприємства та інші обєкти за копійки . Те що створювали наші батьки та діди зараз належить кучкі злодіїв .Вони різними махінаціями обікрали народ і тепер вважають себе розумними.Через цих злодіїв у людей нема роботи,це вороги народу, їх потрібно знищувати,і це справа часу.Кожний оримає те що він заслуговує.Якби районом керувала Терешкова то вона принесла менше шкоди чим принесли павлові , тімошенки та всі інші “розумні госпідарі”вона просто не знає мафіозних схем деребану .Слава Україні! СМЕРТЬ ворогам УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!

  11. Gurus коментує:

    Вообще то я не из Шполы. Имею косвенное отношение. Не принадлежу ни к каким кругам, а тупые действия меня просто веселят и забавляют. Конечно угрозы от видуманых имен очень наверно страшат. Самим то не смешно! Люди герои стояли на майдане и не надо прятаться за их спины что бы решить свои личные проблемы. Лицемеры, хватит врать, вы всего лишь хотите нажиться на имени настоящих людей. Надо было в Киеве бороться, а не в Шполе втихаря тявкать

  12. ліля коментує:

    Хто справжній герой, а хто ні- вирішувати не нам. Час розставить все по місцях. Мені гидко читати весь цей бруд про тих, хто дійсно бореться за ідеї Майдану. Я вірю Ковалю, бо він був на передовій, на Майдані, коли ті великі районного маштабу сиділи на диванах, ховаючись, чи ще гірше-возили людей на Антимайдан. А тепер вони раптом стали ангелами: садять дерева Небесній Сотні, Та вони ж своїми діями допомагали їх розстрілювати. Вони обіцяють навести лад, то це той безлад їх рук справа. Не їм судить тих,хто в Народній Раді і які вони- хороші чи погані.

  13. Андрей коментує:

    Ті хто був на передовій на майдані, їх вже немає в живих. А те що Коваль десь був у Києві і отримав на халяву зимову куртку, то це не говорить про його достоінство. Який бардак він розвів у своєму селі, такі й бардаки розведе в районі. Нам своїх срачів вистачає без Коваля. А ті хто сидів на дивані перераховув кошти на майдан і на армію. Тож виникає питання хто важливіший ????

  14. петро 3 коментує:

    а ти хто такий андруша ? Коваля знаемо а ти свою кандидатуру придложи, назвись чій будеш холоп

  15. Андрей коментує:

    Холоп це ти Петруша, а людина яка має свою думку це вільна людина, а не холоп. Те що Коваль прожив життя і собі ради не дав – це факт. Він як організатор – нуль. Що він за життя досяг. Нічого. Перед смертю на майдан з’їздив, чи не заслуга. Він когось вилікував, щось побудував, щось виростив??? Нічого . Ніяких заслуг. Повний нуль.

  16. петро 3 коментує:

    а ти шо корисне зробив ? кроме писанини ти не хорони нікого бо сам в ту яму попадеш

  17. Андрей коментує:

    Якщо Коваль нуль. То рий яму не рий, він нуль. Району потрібен господар, а не Коваль ніякий.

    • Рембо коментує:

      Таких як Ковалі, Кишіньки, Петрики в Ярославку до Потапенка на стажування корів доїть, тей їм розкаже як життя побудувати, будучи сиротою !

  18. Іван коментує:

    Спілкуючись з людьми з Ярославки майже всі говорили про Потапенка добрі слова,чого не можна сказати за інших керівників з агросектору,було б добре щоб всіх директорів сільгосппідприєств з району відправити на стажування в Ярославку хай Потапенко поділиться з ними секретом що потрібно робить щоб люди про них говорили теж добрі слова.

    • Рембо коментує:

      Такі як Потапенко, – які мають життєвий досвід, досвід роботи з людьми – не на майдані, і площах – а роботі на результат, відповідальність за долю людей – повинні керувати районом і подавати приклад іншим керівникам ! А не Ковалі та Кишіньки – нехай спочатку покажуть себе у справах на результат. Політика це не управлінння життєдіяльністю районі !

  19. Gurus коментує:

    А іван справки наводить. А про кого ж погано говорять, а ну уточни. Хоч буде ясно звідки вітер дує. Можливо Ржевський тобі неугодний, чи Кравченко , чи Гончаренко? А ванюша вонюша ? До кого це ж претензії ?перед ким сциш????????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *