2
Шполянських силовиків притягнуто до відповідальності за бездіяльність
Новини / 29.04.2014

Начальник Управління Владислав Пустовар повідомив про результати службової перевірки дій працівників міліції щодо подій під час викриття діяльності підпільного грального закладу в місті Шпола. – Працівники міліції, які бездіяли в даній ситуації, які відповідали за напрямок боротьби з незаконним гральним бізнесом та на території обслуговування яких сталася ця надзвичайна подія

34
У Шполі вулицю Леніна хочуть перейменувати на вулицю Героїв Небесної сотні
Новини / 26.04.2014

Як повідомляє репортер інтернет-проекту “Шпола Онлайн”, днями стало відомо про те, що депутати Шполянської міської ради на сесії вирішили розпочати громадяьке обговорення перейменування центральної вулиці Леніна на вулицю Героїв Небесної сотні. Деталі стануть відомі згодом. Слідкуйте за оновленнями нашого сайту.

10
У Шполі привітали ювіляра
Новини , Статті / 24.04.2014

90-річчя – таку поважну дату 16 квітня 2014 року відсвяткував Рудь Феодосій Констянтинович, мешканець м. Шпола. Щоб привітати ювіляра, у гості до нього завітали перший заступник голови районної державної адміністрації Ірина Береза разом із заступником голови райдержадміністрації Ольгою Шпицею, головою районної ветеранської організації Іваном Здором.

20
Черкащина: у Шполі грабують крамниці політичних активістів
Новини / 23.04.2014

У Шполі невідомі зловмисники пограбували дві крамниці, які належать лідеру місцевої організації ВО «Свобода» Вячеславу Кішинько. Про це він повідомив кореспонденту Інтернет газети «Шпола онлайн». Крамниці розташовані у різних районах міста. Під час пограбування з крамниць викрадено гроші та комп»ютерну техніку. Міліція вже порушила кримінальні справи.

3
Черкащина: у Шполі тепер живе біженець з Луганщини
Новини / 22.04.2014

Як повідомив кореспонденту «Шпола онлайн» лідер Шполянської районної організації ВО «Свобода» Вячеслав Кішинько, «до Шполи прибув перший біженець з Луганщини, міста Красний Луч. Активісти ВО «Свобода» вже забезпечили його місцем для проживання та працевлаштували».

7
Черкащина: у Шполі написали все, що думають про Путіна
Новини / 21.04.2014

Спроби російських окупантів продовжити інтервенцію в Україну знаходять свій відгук у ставленні мешканців Шполи до Президента Росії Володимира Путіна. На недобудові, яка стоїть недалеко від Червоного ставка, з’явився надпис з критикою на адресу Путіна. Це не перша подібна протестна акція мешканців Шполи.

0
У Шполі відроджують писанкарство
Новини , Статті / 19.04.2014

Із приходом весни пробуджується і воскресає природа, відроджується життя і надходять Великодні Свята. В цей чарівний час сідали люди у своїх оселях біля свічок і брались за давнє-предавнє ремесло – розписування писанок. Звичай писання писанок знаний усіма слов’янами, румунами, греками, німцями, литовцями, латишами. Сам звичай має витоки з символічного значення яйця,

2
Думка зі Шполи: ми не повинні бути байдужими
Статті , у місті / 19.04.2014

Чому в нас забрали Крим? Причин багато: інформаційна пропаганда, тривале перебування рос флоту і проживання великої кількості військових сімей іншої держави, тощо. Але найголовнішою причиною є Байдужість: Байдужість української влади до проблем і бажань кримчан, Байдужість українців до долі України, Байдужість телеглядачів при сприйманні спірної інформації,

1
На Великдень поповнення в кожну сім’ю Шполянського району
Статті / 19.04.2014

Сім’ю Галини Григорівни і Олександра Сергійовича Лоцманів з Сигнаївки знає кожен житель району. Це дружна, співоча, талановита сім’я. Подружжя виростило і виховало чотири доньки, та взяло під опіку ще чотири прийомні сини. Це унікальна і особлива сім’я. Кожна з їх чотирьох доньок відмінно навчалась у школі, всі вони стали вихованими і культурними людьми, патріотами своєї батьківщини.

13
У Шполі готові до зустрічі окупанта: цілодобове чергування
Новини , Статті / 19.04.2014

Під час сесії Шполянської міської ради, яка відбулася 17 квітня, депутати проголосували за створення ще одного громадського формування при міській раді – “Народна самооборона “Оберіг”, яку очолив шполянин, приватний підприємець, член Народної ради Сергій Кепша. З цього ж дня при виїзді зі Шполи в сторону Черкас представники новоствореного об’єднання встановили блокпост.