3
У Шполі чиновника тягали за краватку: міліція відкрила провадження
Новини , у місті / 26.03.2014

У місті Шпола на Черкащині проти представників Народної Ради міліція відкрила кримінальне провадження за хуліганство. 24 березня біля десятка членів Народної ради ввірвалися в кабінет новообраного голови райради Івана Скорика. Погрожуючи, змусили його написати заяву про звільнення. Після чого чоловіка забрала швидка допомога. Про це він повідомив кореспонденту Cazeta.ua.

9
Голова Шполянської райради: я від посади не відмовлявся і не зроблю цього
Новини / 26.03.2014

Обраний під час минулої сесії головою райради, голова фракції ВО «Батьківщина» Іван Скорик заявив, що від посади не відмовлявся і дуже скоро приступить до виконання своїх обов»язків. Про це Він заявив в інтерв’ю кореспонденту «Шпола онлайн».

5
Чому люди у Шполі кричать ганьба районному депутату від «Батьківщини» Скорику?
Новини / 26.03.2014

Шпола невелике місто де майже всі про всіх знають, а громадських активістів тим паче. Народна рада розглядала кандидатуру Івана Скорика на голову райради, але не забажала представляти його на Народному Віче. Народне Віче Шполянщини віддало перевагу іншій людині. Після цього кандидатуру Скорика висунули партії «Батькіщина» і «Удар».

3
Черкащина: Шпола проти російської окупації
Новини / 26.03.2014

Мешканці Шполи висловлюють протест проти російської окупації Криму та можливої реалізації планів щодо продовження просування територією України. Про це повідомляє кореспондент «Шпола онлайн». Небайдужі мешканці Шполи вийшли на Терешківський міст. В руках вони тримали гасло: «Якщо Путин козел, то посигналь».

5
Скандал! Голова Шполянської райради перебуває в предінфарктному стані
Новини / 26.03.2014

Знахабнілі представники “Народної Ради” м.Шпола прийшли до новопризначеного від партії ВО “Батьківщина” голови районної ради Скорика Івана Івановича і силою примушували написати заяву про звільнення. На даний час голова районної перебуває в районній лікарні в предінфарктному стані. Це тоталітарізм. Про це кореспонденту «Шпола онлайн» повідомив голова районної організації партії «УДАР» Юрій Плосконос.