11
Черкащина: «УДАР» звернувся до мешканців Шполянського району
Новини / 25.03.2014

Місцева організація партії «УДАР» поширила звернення до жителів Шполянського району. Її зміст надійшов до редакції Інтернет газети «Шпола онлайн». Шполянська районна організація політичної партії УДАР Віталія Кличка відмежовується від роботи Народної Ради Шполи, яку очолюють Петро Комар, Віктор Слюсар, В’ячеслав Кишінько та Сергій Коваль.

7
Голова Шполянської районної Ради потрапив до лікарні: після побиття
Новини / 25.03.2014

Як стало відомо кореспонденту «Шпола онлайн», обраний на нещодавній сесії районної ради Іван Скорик порапив до лікарні. Сталося це, за словами лідера місцевої організації партії «УДАР», після нападу на нього групи представників Народної Ради, які не згідні з його обранням. Місцева організація партії «УДАР» вже заявила про вихід з Народної Ради на знак протесту просто останніх подій в місті.

1
Головою Шполянської районної ради обрано депутата районної ради Івана Скорика
Новини / 25.03.2014

21 березня 2014 року проведено чергову сесію Шполянської районної ради. У роботі сесії взяли участь старший прокурор району, керівники районних служб, структурних підрозділів районної державної адміністрації, представники громадськості та політичних сил. Під час засідання депутати прийняли наступні рішення: про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2013 рік,