Споживачі обирають саме шполянські ковбаси та солодощі

16.01.2014

У перші дні нового року, коли більшість людей відпочивали, деякі підприємства продовжували працювати попри святкові вихідні. У перші дні січня на ПрАТ «Шполянський завод продтоварів» виготовлялася продукція в чіпсовому, халвичному, майонезному і ковбасному цехах.

Традиційно в цей період року зростає попит на перелічені товари. І хоч у працівників дещо скоротилася кількість вихідних, та це означає, що продукція шполянського підприємства затребувана й до святкового столу багато споживачів обирають саме шполянські ковбаси та солодощі.

Виробляли продукцію у перші дні нового року також шполянські хлібозавод та молокозавод.

Шполянські вісті

Немає коментарів

Коментування неможливе.