0
Селянин у Шполянському районі виламав грати заради пляшки
Новини / 27.12.2013

До чергової частини Шполянського райвідділу міліції звернулась жителька міста Шпола. Жінка повідомила, що вранці виявила безлад в крамниці. Будівля не перебуває під охороною, тому зловмисник безперешкодно проник в середину та викрав горілчані напої, тютюнові вироби,продукти харчування.

1
У Шполі прикрасили велетенську новорічну ялинку
Новини / 27.12.2013

Пишну ялинку на центральній площі міста цьогоріч встановили дещо раніше, ніж у минулі роки, 21 грудня. За інформацією директора комунального підприємства «Благоустрій» Миколи Нарадька, зрізали її у Лебединському лісі біля хати лісника, з дозволу Шполянського лісництва. Як розповідають комунальники, лісову красуню вже давно не привозили з лісу, а купували у жителів Шполи чи району.

0
Молода мама зі Шполи просить допомогти небайдужих
Новини / 27.12.2013

39-річній шполянці Ользі Любовцевій лікарі поставили діагноз інфільтративна протокова карцинома лівої молочної залози сТтс2 (Зст) N2 М1G3, Кi67-30%, ЕR-, РR-, Неr2/пен + + +., вторинне ураження легенів за даними КТ, 4 стадія, 2 кл. група. Їй необхідно терміново проходити не менше восьми курсів хіміотерапії, один з яких коштує 50 тисяч гривень. На проходження першого курсу лікування

0
У Шполі торгують товаром з-під криги
Новини / 27.12.2013

Для того, щоб жителі нашого району могли придбати на новорічні свята свіжої риби, орендарі ставків часом цілу ніч не сплять, заготовляючи товар на продаж, щоб вранці вивезти його на ринок. Ця риба виловлена в ставку Нечаєвого. Реалізатори не надто бажають називати своє ім’я, але розповідають, що за день продають в середньому до тридцяти кілограмів риби.

0
Шполянський район: погруддя Кобзаря з’явилися у Матусові й Мар’янівці
Новини / 27.12.2013

Тиждень тому погруддя Тараса Шевченка встановлено біля будинку культури у Мар’янівці та навпроти школи у Матусові. Виготовили їх, як і попередні скульптури для Лозуватки і Сигнаївки, земляки Віктор Крючков та Микола Лютий. В.о. сільського голови Мар’янівки Тетяна Кравченко casino online повідомила, що погруддя вартістю 35 тис. грн. виготовлено за кошти сільського бюджету.

0
Мешканців Шполи закликають бути обережними на морозі
Статті / 27.12.2013

У зв’язку з погіршенням погодних умов та зниженням температури повітря лікарі нагадують про небезпеку від переохолодження. Переохолодження – це пониження температури тіла людини нижче 34 градусів через вплив зовнішніх факторів (тривале перебування на холоді, особливо в сиру вітряну погоду).

0
Шпола: знак перед в’їздом в місто перетворюється в руїну
Новини / 27.12.2013

Влада у Шполі нищить імідж району на території якого є географічний центр України. Вона не лише не дбає про нормальний стан автошляхів, належний сервіс у місцевому готелі. Чиновники навіть не здатні утримувати у належному стані знак, який встановлений перед в’їздом до Шполи. Як повідомляє кореспондент «Шпола онлайн», знак «Шполянський район – географічний центр України»