0
У Шполянському районі знайшли Леніна з білими очима (ФОТО)
Новини / 26.12.2013

У селі Сердегівка Шполянського району Черкаської області досі не виконали Указ Президента України про ліквідацію символів радянської епохи та не демонтували пам»ятник лідеру кривавих більшовиків Володимиру Леніну. Про це повідомляє кореспондент «Шпола онлайн». У кам’яного Ілліча побілили очі і нічого крім сорому та жаху він у місцевих жителів не викликає. 

0
Жахи нічної Шполи: можна ноги поламати
Статті / 26.12.2013

До редакції надійшов лист від жителів вулиці Першотравневої, що в Шполі, за підписом 11 мешканців. В ньому читачі скаржаться на стан дорожнього покриття вулиці Першотравневої. «Ми щиро заздримо лебединцям з однойменної вулиці, які нещодавно надіслали до «Шполянських вістей» свого листа про освітлення та ремонт біля кладовища.

2
Депутати Шполянської міськради засудили звірства силовиків на майдані
Новини / 26.12.2013

Про це йдеться у зверненні депутатів Шполянської міської Ради (Черкаська область) до Президента України Віктора Януковича та Верховної Ради України. Конституція України гарантує кожному право збиратись мирно, без зброї і проводити мітинги, збори, походи і демонстрації. Аналогічні гарантії містить Конвенція про захист прав людини і основоположних свобод, яка є частиною національного законодавства України, принципів, за якими живе цивілізована європейська держава.

0
Комунальники Шполи вийшли на страйк (ВІДЕО)
Без рубрики / 26.12.2013

Доведені до відчаю комунальники містечка Шпола на Черкащині вийшли страйкувати. Майже 4 місяці люди працюють у борг. Кажуть, зарплату їм затримують систематично. «Не знаємо в зв’язку з чим нам 3 місяці не платять зарплату. Як можна жити на цю мінімальну зарплату, і ту не отримувати», – бідкається майстер комунального підприємства «Благоустрій» Ніна Цимбаленко.