Черкащина: у день свята Шпола виглядає як після війни (ФОТО)

Місцева влада, яка складається з представників Партії регіонів, широко розрекламувала у підконтрольних ЗМІ інформацію про заплановані на 25 травня урочистості з нагоди 90-річчя від дня створення Шполянського району. Щоправда, чиновники виявилися не здатними привести до ладу навіть будинок кінотеатру «Колос» у якому сьогодні відбудуться урочисті збори. 

Біля входу до кінотеатру вранці лежали порожні пляшки з під пива, а зовнішній вигляд будинку «Колосу» шокує не лише шполян, але і гостей цього міста у географічному центрі України.

Не відремонтовані і міські дороги. У центрі міста (біля будинку головпошти) досі і величезне ушкодження асфальтного покриття, яке стрімко розширює свою площу.

У святковий день Шпола справляє гнітюче враження, — повідомляє кореспондент Інтернет газети «Шпола онлайн».

 

Запись опубликована в рубрике Новини с метками , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

3 комментария: Черкащина: у день свята Шпола виглядає як після війни (ФОТО)

  1. Наталія говорит:

    По-перше, напишіть свої вихідні дані! Хто автор цих неперевершених опусів-шедеврів? По-друге — у Шполі кінотеатр називається «Космос», а не «Колос». А по-третє, розкажіть про свою власну участь в громадському житті Шполянщини, що самі зробили для Шполи?!!!!!!!!!!!

    • вадим говорит:

      правильно все написано молодец автор. Просто офигеть смешно смотреть на этот апокалипсис. И смешно как наша марионеточная власть прогибается перед Тулобом в последний момент наводя марафет перед его приездом. ЦИРК!!!

  2. Автор говорит:

    Новина супроводжується світлинами.
    Вони доводять, що все написане — гірка правда, яка пече владу.
    Мій внесок, — писати правду про життя у Шполі та районі. А не брехати про те, як все суперово…

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>