У Шполі збирають гроші та одяг для ВІЛ-інфікованих та хворих на туберкульоз

09.04.2013

Шановні жителі міста Шполи та Шполянського району! З метою поліпшення умов життя та соціального захисту найбільш незахищених верств населення, формування громадської думки щодо необхідності постійної уваги до проблем самотніх та одиноко проживаючих громадян похилого віку, інвалідів різних категорій, осіб хворих на туберкульоз та ВІЛ/СНІД, постраждалих внаслідок надзвичайних ситуацій, безпритульних дітей та дітей-сиріт, багатодітних та неповних малозабезпечених сімей, біженців Президія Правління Товариства Червоного Хреста України прийняла рішення провести з 1 квітня по 1 травня 2013 року Всеукраїнський місячник Червоного Хреста під гаслом «Сила гуманності» по збору коштів, одягу, взуття, продуктів харчування.

Звертаємось до Вас, дорогі співвітчизники, до всіх, кому не байдужі людський біль і горе, із закликом до конкретного і дієвого милосердя щодо тих, хто поруч з нами та кого соціальні умови, одинока старість і каліцтво позбавили можливості жити гідно.

Якщо кожен із нас зробить хоч незначний внесок у скарбничку добрих справ, милосердя на нашій Землі стане більше!

Шполянська районна організація Товариство Червоного Хреста знаходиться за адресою: м. Шпола, вул. Леніна, 58 кімната 43, телефон 2-02-90.

Банківські реквізити:

Шполянська РО ТЧХ

В ПАТ КБ «Приватбанк»

р/р 26002060706871

МФО 354347, ЄДРПОУ 25585131

Приєднуйтеся до добрих справ Українського Червоного Хреста та закликайте робити добро тих, хто поруч з Вами!

Це цікаво

Немає коментарів

Коментування неможливе.