Якості хлібобулочних виробів ДП «Шполянський хлібзавод» немає рівних

У супермаркеті «Гостинний двір» у Шполі відбулася акція підприємства СТОВ «Агроспілка» ДП «Шполянський хлібзавод», в рамках якої технологи запропонували шполянам продегустувати продукцію підприємства. На ознайомлення було виставлено понад 30 найменувань хлібобулочних виробів – здоби, формового хліба, батонів. Під час акції головний технолог підприємства Роман Піскорскі та інженер-технолог Ірина Бондар інформували присутніх про нові види булочок, які відрізняються високими смаковими якостями: «Вушко з корицею», «Ніжність», «Гурман», новий хліб «Чернігівський», «Висівковий», «Карамелька», про високу якість продукції, яка зовсім не містить консервантів та інших хімічних речовин.

Разом з тим керівництвом заводу проводиться прийнятна цінова політика, максимально враховуючи всі можливості в сучасних ринкових реаліях.

Сьогодні підприємство СТОВ «Агроспілка» ДП «Шполянський хлібзавод» бере курс на новий рівень функціонування, застосовуються нові заходи маркетингу, продукція постачається окрім Шполянського району, в Смілу та Черкаси. Однак необхідно ще наполегливо попрацювати над тим, щоб якісний хліб став популярним на більш ширшому просторі України. На виробництві сьогодні працює понад 100 осіб, що важливо в плані забезпечення шполян робочими місцями та наповнення місцевого бюджету. Тож заступник голови райдержадміністрації Ольга Шпиця, яка ознайомилася з презентацією хлібобулочної продукції, повідомила керівництво заводу про готовність органів влади сприяти в межах повноважень у подальшому розвитку підприємства та забезпеченні населення якісним продуктом.

Раніше вже повідомлялося, що обласною дегустаційною комісією Державного підприємства «Черкаський навчально-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» за результатами перевірки зразків нових видів продукції встановлено, що у п’ятірку кращих товарів, рекомендованих до виробництва, увійшов і виріб виробничого підрозділу «Шполянський хлібзавод» СТОВ «Агроспілка» – булочка

shpola.gov.ua
Опубліковано у Новини | Теґи: , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *