У Шполі «УДАР» проявив себе найрезультативніше

Черкаська обласна організація Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» має намір оновити керівний склад районних організацій. Про це заявив очільник черкаського «УДАРу» Віталій Іляшенко. У тих регіонах Черкащини, де «УДАР» показав хороший результат, керівниками районних організацій стануть очільники передвиборчих штабів «УДАРу». За словами Віталія Іляшенка, найрезультативніше себе проявили Черкаська, Шполянська, Золотоніська, Ватутінська, Тальнівська та Маньківська районні й міські організації.

– Усім опозиційним партіям потрібно зміцнюватися, створювати осередки на місцях для того, щоб під час наступних президентських виборів ми могли на кожній виборчій дільниці, навіть у селах, захищати голоси. Адже те, що відбувалося на наших очах на 195-му, 196-му, 199-му округах, такі фальсифікації, потрібно зупинити, – зауважив Віталій Іляшенко.

Голова Черкаської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка», крім того, зазначив, що правильним кроком вважає реорганізацію Ради опозиційних сил, входження до неї дієвих, активних парламентських політичних сил і виключення тих партій, які не працюють на користь держави.

– Сьогодні влада намагається діяти за старим сценарієм: вже під час першої сесії Верховної Ради сьомого скликання продовжити традиції голосування без присутності депутата, передачі карток у користування «дирижерам», обрання спікера Верховної ради не за прозорою демократичною процедурою. Це все призвело до того, що опозиційні сили покинули засідання погоджувальної ради, адже вони не будуть миритися з такими діями.

Віталій Іляшенко наголосив на тому, що «УДАР» готовий діяти спільно з іншими опозиційними силами і робити все можливе для того, щоб повернути країну в правильне демократичне русло.

cherkassy.klichko.org
Опубліковано у Новини | Теґи: , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *