Кличко у Шполі: «Ми боремося за ідею, а вони – за гроші!»

23.10.2012

Понад дві тисячі шполян прийшли на зустріч із людиною, відомою на весь світ. – Ви знаєте мене як спортсмена, але сьогодні я приїхав до вас як лідер політичної сили. Я приїхав не за вашими голосами, а за вашими серцями. Ми оголосили бій за Україну, і я впевнений, що разом ми переможемо! – звернувся до жителів Шполи Віталій Кличко. За словами лідера партії «УДАР», політика в Україні – брудна справа. Ставлення до народних обранців – ганебне, тому що це люди, які брешуть та крадуть. Зважаючи на це, Віталій Кличко йде в політику, щоб змінити правила гри.

У Смілі також зібралося близько двох тисяч прихильників «УДАРу». Зі сцени Віталій Кличко пообіцяв виборцям, що ні за яких умов не працюватиме із Партією регіонів та комуністами.

– Партія регіонів за всі роки при владі лише набила свої кишені грішми, показавши, що працює не на людей, а на купку олігархів і Президента, який робить собі резиденції. Комуністи ж сьогодні стали їхніми сателітами, бо працюють та голосують разом із Партією регіонів, – сказав Віталій Кличко.

На зустріч із виборцями міста Чигирин разом із Кличком прийшов і кандидат у народні депутати по 195-му мажоритарному округу Олександр Чуприна.

– Я довго був поза політикою. Та коли в політику прийшов Віталій Кличко, я зрозумів, що є з ким іти, є з ким виконувати ті амбіційні плани, які поставила перед собою партія «УДАР», – зазначив Олександр Олександрович.

Кличко у Шполі: «Ми боремося за ідею, а вони – за гроші!»

Кличко у Шполі: «Ми боремося за ідею, а вони – за гроші!»

У Черкасах Віталія Кличка зустрічав семитисячний натовп прихильників. Перш ніж лідер партії «УДАР» вийшов на сцену, черкасців розважали гурт «Антитіла» та шоу барабанщиків «Steel Beat». Поява чемпіона світу на сцені супроводжувалася бурхливими оплесками та скандуванням «Кличко!»

– Мені не потрібні гроші, посади, депутатські значки чи недоторканність. Кличків поважають за кордоном. Я можу жити в США, у Німеччині, але хочу жити на Батьківщині, за нормальними стандартами життя, де кожен українець з упевненістю дивитиметься в завтрашній день, маючи гарантовану роботу, гідну заробітну плату, пенсію, стипендію, медичні послуги. Я знаю, що це можливо зробити. Чехи, поляки, угорці, грузини змогли. Ми, українці, теж зможемо! – запевнив Віталій Кличко.

Крім того, лідер політичної сили пообіцяв, що у Верховній Раді відстоюватиме мораторій на землю та повернення пенсійного віку, який був раніше.

– Від кожного з нас залежить завтрашній день. Ми взяли на себе зобов’язання не підвести вас ні в якому разі, і ми ці зобов’язання виконаємо. Є гарне прислів’я: якщо ви хочете заглянути у завтрашній день, подивіться у своє минуле. Подивіться в минуле тих людей, які були і при владі, і в опозиції. Мені боляче, коли Україну сприймають як країну третього світу, а українців – як людей третього сорту тільки тому, що Україна – найкорумпованіша країна.

Кандидат в нардепи від 199-го виборчого округу Василь Фурман заявив, що його, як економіста турбує одне питання: чому Україна, яка потенційно може бути однією із самих успішних і багатших країн у світі живе у такому стані?

– Вивести Україну з економічної прірви можуть молоді люди, вони виводили в 1990-х роках Польщу, Чехію, у 2000-х – Грузію. І саме такі люди є у партії Віталія Кличка «УДАР», – наголосив Василь Фурман.

Віталій Кличко представив кандидатів-мажоритарників від «УДАРУ» по Черкаській області. Кожен із них публічно заприсягнувся служити інтересам України, не зраджувати ідеологію партії і за жодних обставин не ставати «тушкою».

Це цікаво

Немає коментарів

Коментування неможливе.