Околиці Шполи : видовище не для слабких

05.09.2012

Фасад будинку, що поряд з районним Будинком культури, в самісінькому центрі Шполи, був би майже пристойний, коли б не розвалені східці колишнього кафе «Кулінарія». І супермаркет, і ряд торговельних магазинів збоку вулиці Крупської вигляд мають непоганий, хоч не без погрішностей – все таки центр. А що маємо на задвірках, з боку вулиці Гоголя? Та коли б письменник встав і пройшовся вулицею свого імені, то напевне вельми був би невдоволений таким його пошануванням. Розвалені складські приміщення, гаражі, дорога вулицею у вибоїнах, бур’яні – в зріст людини.І так впродовж всієї вулиці.

Шполянська газета «Центр України» звернулась до керівників міста: «Чому б вам не пройтися вулицею Гоголя та не подивитися на той безлад. Ви ж маєте повноваження питати з тих нерадивих господарів, котрі розвели оце неподобство».

One Comment

  • Шполянин 06.09.2012 at 14:56

    А хто може сказати про парк біля школи№1? Там пройти страшно,все позаростало,купи сміття.Міська рада і керівництво школи мабуть забули про його існування.Навчальний рік почався,про це ніхто не хоче подумати.